Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani moi , z całego serca dziękuję Wam za wszystko
nie sposób wymieniać wszystkiego co dla nas robicie ale mogę podziękować za to ,że jesteście z nami
z tak często daleka a wiecie jakie mamy zwierzaki w Starogardzie i pomagacie poprawić ich los
Monika , Sylwia , Bluell i Maciek - dzięki i czekam na Was zawsze :)
ŚWIAT nasza dobra wróżko, Itske, Taks,Seciu serce moje i Ilonko - dzięki dzięki dzięki :loveu::loveu::loveu:

Martuś i Anetko dziękuję że jesteście ze mną :loveu::loveu:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=red]sory że offam ale muszę[/COLOR]:(:( [COLOR=red][B][U]szukamy ratunku dla porzuconego ślepego szczeniaka Puchatka[/U] [/B][/COLOR]:( wejdź, zobacz, może coś pomożesz?
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/208590-P-ce-Puchatek-niewidomy-szczeniak-wyrzucony-na-ulic%C4%99%21Potrzebny-DT-i-kasa-na-diagnoz"]http://www.dogomania.pl/threads/208590-P-ce-Puchatek-niewidomy-szczeniak-wyrzucony-na-ulic%C4%99!Potrzebny-DT-i-kasa-na-diagnoz[/URL]

Posted

Pani Olu, my też się bardzo cieszymy, że mamy tak wspaniałą kierowniczkę jak Pani i dziękujemy że jak parę miesięcy temu przyszłyśmy do Pani z wizją wspaniałego festynu Pani nas wsparła a nie powiedziała, że to nie ma sensu i że nie damy rady, dziękujemy za wiarę w nas! :)

Posted

fotki:
[url]https://picasaweb.google.com/116732648531430772393/20110529StarogardGdanskiMale?authkey=Gv1sRgCOv0leDShaGIUw&feat=directlink[/url]

(zrzut z aparatu poprostu, dużo się będzie powtarzać, trafią się nie ostre ale nie chcę Was trzymać w niepewności)

częstujcie się do woli, wrzucajcie w wątki czy w inne ogloszenia - jak Wam się którać podoba to najlepiej ściągnąć sobie na kompa ;-)

fajnie bylo!
Ja tam mogą co miesiąc na takie spędy chodzić!

Posted

Obejrzałam dzisiaj 978 fotek, jakie pstryknął Buell i chciałabym jeszcze raz pogratulować wydarzenia, organizacji logistyki z pieskami. Dziękuję, że wszystkim się po prostu chciało :-) a psiaki miały radość ze spaceru i ze słońca

Posted

[quote name='Secia']Obejrzałam dzisiaj 978 fotek, jakie pstryknął Buell i chciałabym jeszcze raz pogratulować wydarzenia, organizacji logistyki z pieskami. Dziękuję, że wszystkim się po prostu chciało :-) a psiaki miały radość ze spaceru i ze słońca[/QUOTE]
nawet nie wiesz Seciu jaka ;) tam w parku byla taka mala rzeczka, i np Sambo (ktory jest od prawie 5 lat w schronie) - taplal sie pierwszy raz od tak dlugiego czasu w rzece, widac bylo absolutne szczescie na pyszczydle, to byla dla niego prawdziwa rozkosz! dla takich momentow warto podejmowac wysilek ...

zebralismy tez sporo pieniazkow, miedzy innymi dzieki niepelnosprawnym dzieciom ze szkoly specjalnej w Starogardzie, ktore zorganizowaly dla schroniska loterie fantowa :)

wiec generalnie GREJT SAKSES!

Posted

rozesłałam zdjęcia do koleżanek, które też się zajmują psami tylko w Gdańsku, ogólnie mówiąc z komentarzem. Może dojdzie do kapuścianych głów niektórych lubiących komentować

Posted

Klakierek pojawil sie wczoraj ze swoim nowym Panstwem w schronisku (oddac smycz, obroze i kaganiec ;) ).
Panstwo mowia, ze jest NIESAMOWICIE madrym psem!!! 7-letni chlopiec (syn Panstwa) mowi do niego "Klakier, zakladamy kaganiec" i pies nadstawia pysk, sam z siebie. Olenka widziala na wlasne oczy!

Klakier siedzial ponad rok w schronisku, nikt NIGDY o niego nie zapytal!

Posted

[quote name='Secia']Ilonko to strasznie miło ze strony nowych właścicieli :-) daj fotkę Klakiera. Niech no zobaczę mordkę szczęściarza[/QUOTE]

Oto on:

[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=8a0bcd35716688ba][IMG]http://images43.fotosik.pl/896/8a0bcd35716688bam.jpg[/IMG][/URL]

Olenka poslala go przed festynem do fryzjera (tak samo zreszta jak Cyganka, ktory okazal sie SZNAUCEREM!), bo przedtem Klakier to byl jeden wielki czarny mop ;)

Posted

[quote name='Ilonajot']Klakierek pojawil sie wczoraj ze swoim nowym Panstwem w schronisku (oddac smycz, obroze i kaganiec ;) ).
Panstwo mowia, ze jest NIESAMOWICIE madrym psem!!! 7-letni chlopiec (syn Panstwa) mowi do niego "Klakier, zakladamy kaganiec" i pies nadstawia pysk, sam z siebie. Olenka widziala na wlasne oczy!

Klakier siedzial ponad rok w schronisku, nikt NIGDY o niego nie zapytal![/QUOTE]
Klakier na pewno w schronie był lat 4 ale są tacy co twierdzą że więcej

Posted

[quote name='Secia']no to kochani great success[/QUOTE]
no zebys wiedziala!
ja mniej wiecej od roku jestem wolontariuszka w Starogardzie, i o wielu psach wiem, ze sa dlugo, ale akurat o nim nie wiedzialam.
tylko wiem, ze on zawsze strasznie szalal, jak przychodzili ludzie do schroniska, wbijal sie w kraty, zeby tylko zwrocic na siebie uwage. ale niekt nigdy nie zwracal na niego uwagi :( :( :(
na spacerkach byl przeszczesliwy, a zaprowadzony z powrotem do boksu - straszliwie smutny

Posted

[quote name='Secia']no to teraz już wiadomo, że za rok należy powtórzyć wasz festyn :-)[/QUOTE]

festyn BEDZIE co roku :) tak ponoc przyobiecal Olence prezydent ... ze zawsze w dni Starogardu (dlugi majowy weekend) schronisko bedzie mialo "wystep" ...

zapraszam na relacje na stronce: [url]www.otoz.pl/starogard[/url]

Buell, uzylam twoje zdjecia ;) (ale pozwoliles ...)

Posted

Z okazji naszego Święta - składam najserdeczniejsze życzenia naszym wewnętrznym dzieciom - dużo radości z życia i wiele domków dla psiaków i kociaków :-)

Posted

[quote name='Itske']Z okazji naszego Święta - składam najserdeczniejsze życzenia naszym wewnętrznym dzieciom - dużo radości z życia i wiele domków dla psiaków i kociaków :-)[/QUOTE]

hehehe - w imieniu naszych WEWNĘTRZNYCH DZIECI dziekujemy ;)

a tak z newsow to mamy nowego astka - nazywa sie Buli, ma 7 lat, byl trzymany przez duza czesc zycia w piwnicy :( zostal odebrany wlascicielce, ktora tak czy siak wyjechala wlasnie na stale do Niemiec i zostawila go w tej piwnicy na pastwe.
na szczescie nie jest agresywny do ludzi, wychowal sie z dziecmi, wiec je zna i lubi. No i ma chlopak szczescie, bo przedwczoraj trafil do schroniska, a juz wczoraj byl pan i chcial go zabrac do domu :)

dzisiaj pan ma przyjsc ponownie, zobaczymy

no i mamy dwa nowe zabiedzone kociaki, nie ma lekko ;) ale jeden jest juz zarezerwowany przez moja dobra kolezanke, w sobote jedzie do domku :)

Posted

to mozemy sie tez wszyscy razem cieszyc dla Azora, ktory tez jest juz strasznie dluuuuuuuuuuuuuuuuuugo w schronisku i dzis zostal zarezerwowany do Niemiec - jedzie w sobote :)

no i Ami tez jedzie, wiec mozna zdejmowac wszystkie ogloszenia.