Lolalola Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 zobacz Juniorku........Twoja smierc polaczyla wiele ludzi,ja to juz z Wami szydlowcami zostane dopoki klikac bede mogla sama reka.............:( Quote
anita_happy Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 [quote name='Lolalola']zobacz Juniorku........Twoja smierc polaczyla wiele ludzi,ja to juz z Wami szydlowcami zostane dopoki klikac bede mogla sama reka.............:([/QUOTE] a to prawda..prawda!!!!! Lolaola - tym bardziej boli jego śmierć....przeświadczenie, ze BYŁ POTRZEBNY I ODSZEDŁ... zapamietam ten chudy tyłek na całe życie....jak tego psa, kt dokarmalm jak byłam małolata - pies słaniał sie na nogach ... była niedziela, ludzi z kosciola wyszło ful, min mojej mamy kolezanki, ludzie kt uwazałam za ludzi inteligentnych i wrazliwych..i nic....nic a nic..nikt nad malcem nie schylił sie!!!ja dzieciak wyskrobałam z keiszeni grosze i kupilam mu pasztetową i dałam - [I]paskudny i chudy mlody piesek [/I]z nużencem zapewne /teraz to wiem/- jadł, a ja płakałam nad nim i myślałam sobie, ze to ostatnie jedznie psinki..pierwsze i ostatnie...a ludzie przechodzili i sie gapili......a on trząsł sie i jadł...to było dobre prawie 20 lat temu!!!!! [B]teraz na zawsze będę miała JUNIORKA W SERCU...aby nie powtórzyla sie taka historia jak z Juniorkiem....[/B] Quote
Monika.D Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 O Boże Anita! Straszna historia... Rozryczałam się ... Quote
Akrum Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 wątek Juniorka chyba zawsze będzie żywy... i chyba zawsze będzie wywoływał łzy... :( Quote
anita_happy Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 [quote name='Akrum']wątek Juniorka chyba zawsze będzie żywy... i chyba zawsze będzie wywoływał łzy... :([/QUOTE] bo to taki mały nasz Juniorek..zawsze zywy miedzy nami.... Quote
haliza Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Jak dobrze, że sunia odłowiona - wreszcie przerwie się ten łańcuch nieszczęść :-( oby jej się poszczęściło, bo jej dzieci jak Juniorek tego nie doczekały :placz: Quote
anita_happy Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 [quote name='haliza']Jak dobrze, że sunia odłowiona - wreszcie przerwie się ten łańcuch nieszczęść :-( oby jej się poszczęściło, bo jej dzieci jak Juniorek tego nie doczekały :placz:[/QUOTE] [B]suniulek juz po sterlizacji aborcyjnej za 10 dni mamy ja odebrać!!!!!!!!!!!!!!!!!CZASU MAŁO [/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/188573-jemu-nie-uda%C5%82o-si%C4%99-pom%C3%B3c-JEGO-MAMA-MA-SZANSE-NA-LEPSZE-%C5%BBYCIE?p=14979505#post14979505[/url] zebrze o miejsca mimo braku deklaracji....moze KTOS MA DT darmowe..ona jest przemilym sunuilkiem i jak przypomne sobie Juniorka to jej trzeba POMÓC!!!!!!!!!!!!!!!!!to nie byla jej pierwsza cieczka i ciaza...ALE OSTATNIA Quote
Lolalola Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 dobra robota Anita:)szybka akcja sterylkowa :)kurna frania domku jakis ulituj sie nad nasza Junioreczka i zabierz ja do siebie...............plizzzzzzzzzzzzzzz Quote
yumanji Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Juniora juz nie ma ,ale przyda sie pomoc dla Jego mamy. Quote
Aimez_moi Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Udalo sie pomoc mamie Juniorka........dzieki Cioteczce Lolalola....... Quote
Kociabanda2 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Myślę, że tan psiak wszystkim nam wrył się głęboko w pamięć... :( i nie zapomnimy o nim. Quote
Lolalola Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Juniorku.....................:(Ciebie nigdy nie przeboleje:(,ale.......... cieszysz sie pewnie jak patrzysz na mame coooooo,super ma rodzinke:) Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='Lolalola']Juniorku.....................:(Ciebie nigdy nie przeboleje:(,ale.......... cieszysz sie pewnie jak patrzysz na mame coooooo,super ma rodzinke:)[/QUOTE] Lolaola!!!jesteś do ubicia!!!popłakalam się znowu!!! Junior to wyciskacz łez na samą myśl! Quote
Szarotka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Sa takie watki na dogo.......dla mnie drugi taki to Hero, ktory zaginal w schronisku w Zamosciu i mimo deklaracji nie udalo sie mu pomoc :(:( Quote
anita_happy Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='Szarotka']Sa takie watki na dogo.......dla mnie drugi taki to Hero, ktory zaginal w schronisku w Zamosciu i mimo deklaracji nie udalo sie mu pomoc :(:([/QUOTE] słyszałam :/ Quote
Lolalola Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='anita_happy']Lolaola!!!jesteś do ubicia!!!popłakalam się znowu!!! Junior to wyciskacz łez na samą myśl![/QUOTE] nie ubijesz bo moja coreczka z avatarka mnie obroni:) Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='Lolalola']nie ubijesz bo moja coreczka z avatarka mnie obroni:)[/QUOTE] tia!!!! bo Tulą poszczuje! Quote
Recommended Posts