Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lolalola']zobacz Juniorku........Twoja smierc polaczyla wiele ludzi,ja to juz z Wami szydlowcami zostane dopoki klikac bede mogla sama reka.............:([/QUOTE]

a to prawda..prawda!!!!!
Lolaola - tym bardziej boli jego śmierć....przeświadczenie, ze BYŁ POTRZEBNY I ODSZEDŁ...

zapamietam ten chudy tyłek na całe życie....jak tego psa, kt dokarmalm jak byłam małolata - pies słaniał sie na nogach ... była niedziela, ludzi z kosciola wyszło ful, min mojej mamy kolezanki, ludzie kt uwazałam za ludzi inteligentnych i wrazliwych..i nic....nic a nic..nikt nad malcem nie schylił sie!!!ja dzieciak wyskrobałam z keiszeni grosze i kupilam mu pasztetową i dałam - [I]paskudny i chudy mlody piesek [/I]z nużencem zapewne /teraz to wiem/- jadł, a ja płakałam nad nim i myślałam sobie, ze to ostatnie jedznie psinki..pierwsze i ostatnie...a ludzie przechodzili i sie gapili......a on trząsł sie i jadł...to było dobre prawie 20 lat temu!!!!!

[B]teraz na zawsze będę miała JUNIORKA W SERCU...aby nie powtórzyla sie taka historia jak z Juniorkiem....[/B]

Posted

Jak dobrze, że sunia odłowiona - wreszcie przerwie się ten łańcuch nieszczęść :-(
oby jej się poszczęściło, bo jej dzieci jak Juniorek tego nie doczekały :placz:

Posted

[quote name='haliza']Jak dobrze, że sunia odłowiona - wreszcie przerwie się ten łańcuch nieszczęść :-(
oby jej się poszczęściło, bo jej dzieci jak Juniorek tego nie doczekały :placz:[/QUOTE]

[B]suniulek juz po sterlizacji aborcyjnej za 10 dni mamy ja odebrać!!!!!!!!!!!!!!!!!CZASU MAŁO
[/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188573-jemu-nie-uda%C5%82o-si%C4%99-pom%C3%B3c-JEGO-MAMA-MA-SZANSE-NA-LEPSZE-%C5%BBYCIE?p=14979505#post14979505[/url]

zebrze o miejsca mimo braku deklaracji....moze KTOS MA DT darmowe..ona jest przemilym sunuilkiem i jak przypomne sobie Juniorka to jej trzeba POMÓC!!!!!!!!!!!!!!!!!to nie byla jej pierwsza cieczka i ciaza...ALE OSTATNIA

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='Lolalola']Juniorku.....................:(Ciebie nigdy nie przeboleje:(,ale..........

cieszysz sie pewnie jak patrzysz na mame coooooo,super ma rodzinke:)[/QUOTE]
Lolaola!!!jesteś do ubicia!!!popłakalam się znowu!!!
Junior to wyciskacz łez na samą myśl!

Posted

[quote name='anita_happy']Lolaola!!!jesteś do ubicia!!!popłakalam się znowu!!!
Junior to wyciskacz łez na samą myśl![/QUOTE]
nie ubijesz bo moja coreczka z avatarka mnie obroni:)