mysza 1 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Niewiele o niej wiem ale mogę założyć wątek. Jak nie ja to może Ludwa czy Mariolka, nie wiem. Niewątpliwie bez wątków, ogłoszeń cięzko będzie im pomóc a tak zawsze jakaś szansa jest. Quote
Kilche Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 ja tutaj może wiele do gadania nie mam, ale uważam, że jeśli już zajęliście się ONkiem, to nie ma powodu wszczynać żadnych kłótni. Psów dla których potrzebna jest pomoc jest mnóstwo i to wszędzie. Cieszmy się, że przynajmniej niektóre z nich dostały szanse. Quote
IVV Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Natalisko napisał(a):pojde chyba na latwizne i przekaze przez kogos z rodziny w Polsce. A to co biora banki ,to rozboj w bialy dzien! ja dlatego banki do przelewow omijam ,a PayPal kosztuje 0 lub minimalna oplata -zalezy to od sumy wysylanej . jest szybki,bezpieczny i wysylasz z domu ,nigdzie nie trzeba latac,jest potrzeba -wysylasz,oczywiscie jak srodki na to pozwalaja w danym momecie:evil_lol:. mozna placic bezposrednio z konta -(oplaty rowne prawie z 0 )-lub z VISA . polecam:) ja juz dawno chcialam pomagac zwierzetom w Pl, ale przez te komplikacje bankowe myslalam ,ze nie ma takiej opcji,a PayPal otworzyl mi ta mozliwwosc. Quote
Jolanta08 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Jestem na zaproszenie beataczl i na razie zapisuję sobie wątek... Quote
anawa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 IVV napisał(a):ja dlatego banki do przelewow omijam ,a PayPal kosztuje 0 lub minimalna oplata -zalezy to od sumy wysylanej . jest szybki,bezpieczny i wysylasz z domu ,nigdzie nie trzeba latac,jest potrzeba -wysylasz,oczywiscie jak srodki na to pozwalaja w danym momecie:evil_lol:. mozna placic bezposrednio z konta -(oplaty rowne prawie z 0 )-lub z VISA . polecam:) ja juz dawno chcialam pomagac zwierzetom w Pl, ale przez te komplikacje bankowe myslalam ,ze nie ma takiej opcji,a PayPal otworzyl mi ta mozliwwosc. Na szczęście nasze i wszystkich potrzebujących psiaków odkryłaś tę możliwość ;) Quote
IVV Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 anawa napisał(a):Na szczęście nasze i wszystkich potrzebujących psiaków odkryłaś tę możliwość ;) i ja tak mysle Aniu:) do tej pory od wielu lat pomagalam organizacjom na swiecie ,no i oczywiscie tutaj,ale zawsze NASZE zwierzaki blizsze esrcu! Quote
anawa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 IVV napisał(a):i ja tak mysle Aniu:) do tej pory od wielu lat pomagalam organizacjom na swiecie ,no i oczywiscie tutaj,ale zawsze NASZE zwierzaki blizsze esrcu! no i najpiękniejsze i najkochańsze............ ;) Quote
IVV Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 anawa napisał(a):no i najpiękniejsze i najkochańsze............ ;) ...i po polsku szczekaja i kochaja:evil_lol: Quote
anawa Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 IVV napisał(a):...i po polsku szczekaja i kochaja:evil_lol: O właśnie !!!!!!!! :thumbs: Quote
idusiek Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 to ja cię zapisuje jako przesyłającą 5 wuro z Polski ( ok 20 zł, tak?) ?:) Dzięki wielkie ! Quote
mysza 1 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 To co z tymi w pilnej potrzebie, w tym sunia, która urodziła. Zakładamy wątki? Quote
andzia69 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 mysza 1 napisał(a):To co z tymi w pilnej potrzebie, w tym sunia, która urodziła. Zakładamy wątki? myslę, że bez tego to te psiaki nie mają żadnych szans:( a Fida śliczna:(:( Idusiek -a co z psiakiem w typie Tosa, za którego dostałaś zjebkę na molosach? Quote
mysza 1 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 andzia69 napisał(a):myslę, że bez tego to te psiaki nie mają żadnych szans:( a Fida śliczna:(:( Idusiek -a co z psiakiem w typie Tosa, za którego dostałaś zjebkę na molosach? Pytam, bo ja nie jestem decyzyjna ;) Quote
viola005 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 cytat: "Ostatnio weszły nam pieniądze z przelewu zagranicznego. Nie opłaca się, bo po przeliczeniu było 55 złotych a prowizję wzięli 50. Lepiej uzbierac i wpłacić za jakiś czas albo przekazać przez kogoś, bo szkoda pieniędzy dla banku" Tak, to prawda, ze banki biora ogromna prowizje, juz jedna osoba propagowala paypal, bez oplat, ja jeszcze dorzuce przelewy internetem (e-banking), jak ktos to ma, to oplata za przelew wynosi 0.50 centow. Podajcie mi na pw namiary do wplaty. Podtrzymuje swoje zdanie, ze lepiej wyciagnac go ze schronu do Beki, gdzie bedzie miakl spacery i bezpieczne zycie, nawet bez leczenia, bo to jest po schronie raj dla niego. Quote
IVV Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Viola czy to jest zdjecie MR.C.Millan na Twoim banerku? Quote
idusiek Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 andzia69 napisał(a):myslę, że bez tego to te psiaki nie mają żadnych szans:( a Fida śliczna:(:( Idusiek -a co z psiakiem w typie Tosa, za którego dostałaś zjebkę na molosach? poszedł czegoś pilnować...z takim jednym czarnulkiem z Garażu.Dziwne, bo on nie lubil samców.... Dokładnego adresu nie mam ani miec nie będę. i tak juz za późno. A zjebkę to sobie mogą dawać...jak sie miesiąc zastanawiali czy psa wziąc czy nie i czy nie lepiej mu do schronu karmę zawieżć... Pies poszedł razem z tym drugim na poczatku marca a w schronie mnie olali i powiedzieli, ze jest. A na miejscu okazało się ze już nie. Te tosiaki to dziwni ludzie z wrodzoną agresją...reszty komentować nie będę;) Co do wątku, niech wypowie się Fela. Sama na dogo przeciez z Ostrowi nie jestem ;) Quote
idusiek Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 a Onek przyjedzie, rozmawiałam wczoraj ze schroniskiem. Pojedzie do beki. Andzia- czekam na ingo czy podawać Ci adres do beki w sprawie karmy dla niego ;) Quote
Saphira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Przepraszam, ale obecnie nie jestem w stanie finansowo pomóc. Sama nie mam deklaracji na hotel dla ślepego Juranda..... Quote
IVV Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 dobre wiadomosci:) u beki bedzie mu dobrze!!! kiedy zaczynacie zbierac pieniadze? Quote
Natalisko Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 idusiek napisał(a):to ja cię zapisuje jako przesyłającą 5 wuro z Polski ( ok 20 zł, tak?) ?:) Dzięki wielkie ! Tak jest ,Szefowa! Quote
pumcia02 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 ciotki jest jeszcze taki: http://www.dogomania.pl/threads/185739-Master-z-ROZJECHAN%C4%84-%C5%81AP%C4%84-w-schronie!!!-POMOCY-nie-mamy-kasy!?p=14688161#post14688161 Quote
Recommended Posts