Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niewiele o niej wiem ale mogę założyć wątek. Jak nie ja to może Ludwa czy Mariolka, nie wiem. Niewątpliwie bez wątków, ogłoszeń cięzko będzie im pomóc a tak zawsze jakaś szansa jest.

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tutaj może wiele do gadania nie mam, ale uważam, że jeśli już zajęliście się ONkiem, to nie ma powodu wszczynać żadnych kłótni. Psów dla których potrzebna jest pomoc jest mnóstwo i to wszędzie. Cieszmy się, że przynajmniej niektóre z nich dostały szanse.

Posted

Natalisko napisał(a):
pojde chyba na latwizne i przekaze przez kogos z rodziny w Polsce.
A to co biora banki ,to rozboj w bialy dzien!

ja dlatego banki do przelewow omijam ,a PayPal kosztuje 0 lub minimalna oplata -zalezy to od sumy wysylanej . jest szybki,bezpieczny i wysylasz z domu ,nigdzie nie trzeba latac,jest potrzeba -wysylasz,oczywiscie jak srodki na to pozwalaja w danym momecie:evil_lol:.
mozna placic bezposrednio z konta -(oplaty rowne prawie z 0 )-lub z VISA . polecam:)
ja juz dawno chcialam pomagac zwierzetom w Pl, ale przez te komplikacje bankowe myslalam ,ze nie ma takiej opcji,a PayPal otworzyl mi ta mozliwwosc.

Posted

IVV napisał(a):
ja dlatego banki do przelewow omijam ,a PayPal kosztuje 0 lub minimalna oplata -zalezy to od sumy wysylanej . jest szybki,bezpieczny i wysylasz z domu ,nigdzie nie trzeba latac,jest potrzeba -wysylasz,oczywiscie jak srodki na to pozwalaja w danym momecie:evil_lol:.
mozna placic bezposrednio z konta -(oplaty rowne prawie z 0 )-lub z VISA . polecam:)
ja juz dawno chcialam pomagac zwierzetom w Pl, ale przez te komplikacje bankowe myslalam ,ze nie ma takiej opcji,a PayPal otworzyl mi ta mozliwwosc.

Na szczęście nasze i wszystkich potrzebujących psiaków odkryłaś tę możliwość ;)

Posted

anawa napisał(a):
Na szczęście nasze i wszystkich potrzebujących psiaków odkryłaś tę możliwość ;)

i ja tak mysle Aniu:)
do tej pory od wielu lat pomagalam organizacjom na swiecie ,no i oczywiscie tutaj,ale zawsze NASZE zwierzaki blizsze esrcu!

Posted

IVV napisał(a):
i ja tak mysle Aniu:)
do tej pory od wielu lat pomagalam organizacjom na swiecie ,no i oczywiscie tutaj,ale zawsze NASZE zwierzaki blizsze esrcu!

no i najpiękniejsze i najkochańsze............ ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
To co z tymi w pilnej potrzebie, w tym sunia, która urodziła. Zakładamy wątki?

myslę, że bez tego to te psiaki nie mają żadnych szans:( a Fida śliczna:(:(

Idusiek -a co z psiakiem w typie Tosa, za którego dostałaś zjebkę na molosach?

Posted

andzia69 napisał(a):

Pytam, bo ja nie jestem decyzyjna ;)

Posted

cytat: "Ostatnio weszły nam pieniądze z przelewu zagranicznego. Nie opłaca się, bo po przeliczeniu było 55 złotych a prowizję wzięli 50. Lepiej uzbierac i wpłacić za jakiś czas albo przekazać przez kogoś, bo szkoda pieniędzy dla banku"

Tak, to prawda, ze banki biora ogromna prowizje, juz jedna osoba propagowala paypal, bez oplat, ja jeszcze dorzuce przelewy internetem (e-banking), jak ktos to ma, to oplata za przelew wynosi 0.50 centow.
Podajcie mi na pw namiary do wplaty.
Podtrzymuje swoje zdanie, ze lepiej wyciagnac go ze schronu do Beki, gdzie bedzie miakl spacery i bezpieczne zycie, nawet bez leczenia, bo to jest po schronie raj dla niego.

Posted

andzia69 napisał(a):

poszedł czegoś pilnować...z takim jednym czarnulkiem z Garażu.Dziwne, bo on nie lubil samców....
Dokładnego adresu nie mam ani miec nie będę. i tak juz za późno.
A zjebkę to sobie mogą dawać...jak sie miesiąc zastanawiali czy psa wziąc czy nie i czy nie lepiej mu do schronu karmę zawieżć...
Pies poszedł razem z tym drugim na poczatku marca a w schronie mnie olali i powiedzieli, ze jest. A na miejscu okazało się ze już nie.
Te tosiaki to dziwni ludzie z wrodzoną agresją...reszty komentować nie będę;)

Co do wątku, niech wypowie się Fela. Sama na dogo przeciez z Ostrowi nie jestem ;)

Posted

a Onek przyjedzie, rozmawiałam wczoraj ze schroniskiem.
Pojedzie do beki.
Andzia- czekam na ingo czy podawać Ci adres do beki w sprawie karmy dla niego ;)