polubek Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ubocze wierszyki pierwsza klasa ja tak nie potrafię :placz: Quote
kaja555 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 no to mamy księgową! Alfa dziękujemy! :) Quote
kas999 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Na razie zapisuje i podnoszę. Postaram się coś przelać, chociaż jednorazowo, ale najwcześniej w weekend. Quote
kaja555 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 dziękujemy!!!!!!!! a ja zapraszam na jeszcze jeden wątek, małego Pysia z Tych, potrzebna pomoc w ogłoszeniach, bo chłopak do hoteliku się nie nadaje, dla niego na prawdę pilny jest dom lub DT, a psinka jest mała, śliczna, 5 letnia, ale po wypadku :(: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187227-Mały-biszkoptowy-śliczny-po-wypadku-i-z-niedowładem-Pysio-bez-szans-na-dom[/URL] Quote
ranias Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Wpłaciłam dziadeczkowi 20 zł, to moje deklaracje na czerwiec i lipiec :-) Quote
UBOCZE Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='ranias']Wpłaciłam dziadeczkowi 20 zł, to moje deklaracje na czerwiec i lipiec :-)[/QUOTE] Dziękujemy, ranias!!!:lol::lol::lol: Quote
UBOCZE Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [FONT=Arial Black]Deklaracje jednorazowe na Paryska:[/FONT] Nikus - przejazd do hoteliku za darmo Ketunia - 450 zł. na pierwszy miesiąc hoteliku malicja - 20 zł. [FONT=Arial Black]Deklaracje miesięczne:[/FONT] Agata51 - 10 zł. polubek - 5 zł. UBOCZE - 15 zł. Kaja555 - 10 zł. AlfaLS - 10 zł. Nikus - 10 zł. Livka - 10 zł. Ladymonia0610 - 10zł ranias - 10 zł. [FONT=Arial]Plicha - 10 zł.[/FONT] [FONT=Arial Black]Razem[/FONT] - [FONT=Arial Black]100[/FONT] [FONT=Arial Black]zł.[/FONT][IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] Czy wygramy z czasem i zdążymy pomóc Paryskowi??? Każde kilka złotych dużo znaczy... Quote
UBOCZE Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Parys jest to psiak w depresji, Trza go wyrwać z tej opresji!;) Kto jeszcze dorzuci kilka złotych miesięcznie na hotelik dla gasnącego w schronie dziadunia Paryska?....:-( W hoteliku odżyłby... [IMG]http://lh5.ggpht.com/__V8OO9v4JsQ/SrAV50edipI/AAAAAAAADVs/uNWuU53hIsg/DSC_0200.JPG[/IMG] Quote
kaja555 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='UBOCZE']Dziękujemy, ranias!!!:lol::lol::lol:[/QUOTE] Dziękujemy!!!!!!!!!!!!!:) Quote
Szarotka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Przyszlam na zaproszenie Ubocze. Parysek powinien przebywac w Paryzu :):) a nie w schronie. W wolnych chwilach liczyc muchy na ogonie Cieszyc sie z emerytury a nie ogladac szare schronu mury :(:( Kto wspomoze Paryska temu Parysek zafunduje pyska :):) Quote
malicja Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 poprosze numer konta na wplacenie swojej doli :p Quote
Szarotka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='malicja']poprosze numer konta na wplacenie swojej doli :p[/QUOTE] Parysek prosi o skromny grosik klania sie skladnie moze co wpadnie .............. Quote
UBOCZE Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Szarotka']Parysek prosi o skromny grosik klania sie skladnie moze co wpadnie ..............[/QUOTE] Dziękuję , Szarotko, za przybycie do Paryska i cudną poezyję...:lol::lol::lol: Może trochę powpada. Bardzo prosimy...;) A teraz upały - zły czas dla dziaduniów...:shake: Obyśmy zdążyli...:roll: Quote
UBOCZE Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='malicja']poprosze numer konta na wplacenie swojej doli :p[/QUOTE] Zaraz pewnie AlfaLS przybędzie i numer konta prześle...;) Dziękujemy!!!:lol::lol::lol: Quote
Szarotka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Szarotka']Przyszlam na zaproszenie Ubocze. Parysek powinien przebywac w Paryzu :):) a nie w schronie. W wolnych chwilach liczyc muchy na ogonie Cieszyc sie z emerytury a nie ogladac szare schronu mury :(:( [B]Kto wspomoze Paryska temu Parysek zafunduje pyska[/B] :):)[/QUOTE] Tu jest bardziej dosadnie :):) Quote
UBOCZE Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Szarotka']A macie kontakt z ciotkami od staruszkow ??[/QUOTE] Chodzi Ci o hoteliki dla nich? Mamy kontakt z ZuziąM., która już sporo tyszaków kwateruje... Quote
Szarotka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='UBOCZE']Chodzi Ci o hoteliki dal nich? Mamy kontakt z ZuziąM.[/QUOTE] Bardziej mi chodzilo o te ciotki co to sie w starszych pieskach kochaja i zawsze je ratuja. Ja np. jestem ciotka podhalanska tak z zasady, ale mam oczywiscie deklaracje na rozne psy. Quote
UBOCZE Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Szarotka'] Parysek powinien przebywac w Paryzu :):) a nie w schronie. W wolnych chwilach liczyc muchy na ogonie Cieszyc sie z emerytury a nie ogladac szare schronu mury :(:( Kto wspomoze Paryska temu Parysek zafunduje pyska :):)[/QUOTE] Zaopiekuj się Parysiem, Ucałuje Cię swym pysiem...;) Quote
UBOCZE Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Szarotka']Bardziej mi chodzilo o te ciotki co to sie w starszych pieskach kochaja i zawsze je ratuja. Ja np. jestem ciotka podhalanska tak z zasady, ale mam oczywiscie deklaracje na rozne psy.[/QUOTE] A o to Ci chodzi... Oczywiście, że niektóre znamy, tylko obawiam się, że takie cioteczki już licznym seniorostwem obstawione... Quote
AlfaLS Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='malicja']poprosze numer konta na wplacenie swojej doli :p[/QUOTE] Pieknie dziękuję w imieniu Paryska i zaraz wysyłam numer konta;). Tyska Ciotka, dobra dusza czuwająca nad naszymi tyszakami w schronisku mówi, że rzeczywiście Parysek na zime się do budy nie nadaje - tak mówią opiekunowie w schronisku. Musimy się wobec tego bardzo, bardzo sprężyć i jak tylko nasz piesek odzyska troszkę wiarę w ludzi i poprawę swojego losu - zasypać wszystko i wszystkich ogłoszeniami. Bo do zimy trzeba bedzie mu znaleźć domek albo jakiś domowy tymczas;). Ale to tyska grupa chyba da radę, prawda? Nie mamy żadnych kontaktów z Ciotkami od staruszków, za to staruszków mamy a mamy:evil_lol:. Gdzie tych Ciotek szukać??? Quote
Recommended Posts