Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AlfaLS']Jeszcze mu brak te nieszczęsne 66 zł:shake:. A Zuzia napisała, ze może przyjechać choćby i w sobotę ;)..... Jednak po problemach innych tyszaków nie możemy go wyciągnąć nie mając pełnego pokrycia w deklaracjach.......[/QUOTE]

Cioteczki to stary pies.... On nie ma czasu. Proszę o chociaż dyszkę :modla::modla::modla::modla:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_Goldenek2']Cioteczki to stary pies.... On nie ma czasu. Proszę o chociaż dyszkę :modla::modla::modla::modla:[/QUOTE]
Może powtórzymy akcje żebraczą? Czy ma ktoś troszkę czasu na pisanie zaproszeń na PW? Wczoraj wysłałam kolejne 20 zaproszeń, może dziś ktoś do nas zawita? Kochani zapraszajmy kogo się da. Parysek rzeczywiście nie ma już za bardzo czasu na czekanie...........

Posted

A może jakies cegiełki dla Paryska zrobić i wstawić na allegro?? Proszę podaćnr konta, postaram się cosik dorzucić. Nie wiem, ile uda mi się w tym miesiącu, ale coś wykombinuję.

Posted

A może jakies cegiełki dla Paryska zrobić i wstawić na allegro?? Proszę podaćnr konta, postaram się cosik dorzucić. Nie wiem, ile uda mi się w tym miesiącu, ale coś wykombinuję.

Posted

[quote name='dudson13']A może jakies cegiełki dla Paryska zrobić i wstawić na allegro?? Proszę podaćnr konta, postaram się cosik dorzucić. Nie wiem, ile uda mi się w tym miesiącu, ale coś wykombinuję.[/QUOTE]

Wpłat jednorazowych teraz nie brakuje, jest nawet jedna z nawiązką za pierwszy miesiąc hotelikowania...

Najbardziej potrzebne deklaracje stałe, bo tylko one mogą być jakąś gwarancją stabilności finansowej Paryska, jego pobytu w hoteliku bez widma powrotu do schronu...
Tego nie bylibyśmy w stanie sobie wyobrazić...:shake:

Dobre więc teraz nawet deklaracje i wpłaty skromne, nawet 2-5 zł., ale stałe, w każdym miesiącu...

Bardzo Dziękujemy Wszystkim za wspieranie sprawy Paryska, nie tylko finansowe, ale i duchowe...:lol:
To też dużo dla nas znaczy...:lol:

Posted

Deklaruję 10 zł stałe. Proszę o informacje na skrzynkę jak to się odbywa, bo niedawno trafiłam na dogo. Co miesiąc mam przelać deklarowaną kwotę na konto?? Czekam na informacje. PS Czy mogę z góry za kilka miesięcy zapłacić

Posted

[quote name='dudson13']Deklaruję 10 zł stałe. Proszę o informacje na skrzynkę jak to się odbywa, bo niedawno trafiłam na dogo. Co miesiąc mam przelać deklarowaną kwotę na konto?? Czekam na informacje. PS Czy mogę z góry za kilka miesięcy zapłacić[/QUOTE]

Bardzo Dziękujemy!!!:multi:

A to znaczy, że[FONT=Arial Black] Paryskowi brakuje już tylko 56 złotych!!!:loveu:[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial]Zaraz prześlę na PW numer konta AlfyLS - księgowej Paryska...;)[/FONT]

Posted

Ja myślę że Parysek powinien w sobotę wyruszyć, co Wy na to? :razz: Kolejny tydzień smutny w schronie nie powinien siedzieć :( Kto 5 zł się dorzuci na stale, brakuje nam 11 osób, ja dam dobry przykład i będę pierwsza czyli brakuje jeszcze 10. :lol:

11 osób po 5zł cioteczki i wujkowie ratujcie :multi::multi::multi:

1. Plicha
2. .....
3. .....
4. .....
5. .....
6. .....
7. .....
8. .....
9. .....
10. ....
11. ....

Czekam na zgłoszenia, kto chce przyczynić się do ostatecznego wybawienia Paryska :razz:
Dzięki komu Parysek będzie w niedzielę na słoneczku i trawce odpoczywał :razz:

Czekamy na 10 wspaniałych :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Plicha']Ja myślę że Parysek powinien w sobotę wyruszyć, co Wy na to? :razz: Kolejny tydzień smutny w schronie nie powinien siedzieć :( Kto 5 zł się dorzuci na stale, brakuje nam 11 osób, ja dam dobry przykład i będę pierwsza czyli brakuje jeszcze 10. :lol:

11 osób po 5zł cioteczki ratujcie :multi::multi::multi:

1. Plicha
2. .....
3. .....
4. .....
5. .....
6. .....
7. .....
8. .....
9. .....
10. ....
11. ....

Czekam na zgłoszenia, kto chce przyczynić się do ostatecznego wybawienia Paryska :razz:

Czekamy na 10 wspaniałych :multi::multi::multi:[/QUOTE]

...czyli dzięki Tobie brakuje już tylko 50 złotych!!!:lol::lol::lol: [SIZE=1](ja zwiększyłem skromniej: z 23 do 24 zł.:oops:)[/SIZE]
[FONT=Arial Black][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Black][SIZE=2]Ciemno wszędzie, głucho wszędzie...[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Black][SIZE=2]Kto wspaniałym drugim będzie?[/SIZE][/FONT]

Posted

Witaj Parysku i wszystkie jego fanki i fanowie, dogo przestało mnie lubić i nie chce wpuszczać mnie w swoje podwoje..dziś było łakawe, ale nie wiadomo, jak długo to potrwa..
Zabieram się za wypisywanie zaproszeń na wątek, czyli akcji żebraczej ciąg dalszy..

Posted

[quote name='UBOCZE']...czyli dzięki Tobie brakuje już tylko 50 złotych!!!:lol::lol::lol: [SIZE=1](ja zwiększyłem skromniej: z 23 do 24 zł.:oops:)[/SIZE]
[FONT=Arial Black][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Black][SIZE=2]Ciemno wszędzie, głucho wszędzie...[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Black][SIZE=2]Kto wspaniałym drugim będzie?[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Hehe tak ciemno że chyba Wspaniali zabłądzili i na wątek trafić nie mogą :) Ale czekamy cierpliwie :)

Posted

[quote name='dudson13']Akcja żebracza pomaga, coraz lepiej - brakuje nam już tak niewiele!!![/QUOTE]

Pomaga, pomaga ...tylko klawiatura płonie od pracy i serca ludzie też...tylko kasa jakby się skończyła na dogo...
Ruszam dalej po prośbie.

Posted

[quote name='dudson13']Ja już przelełam na cudeńko za 3 miesiące z góry. Wstawię jego wątek na nk, może ktoś ze znajomych dorzuci grosza[/QUOTE]
A mnie już ludzie " w realu" omijają dużym łukiem, bo jak nie piesek to kotek, a dziś.. koniki z Przystani Ocalenie w Tychach, ale trafiłam na koniarza:multi::multi: i to był strzał w 10.:multi: Oby trafić teraz na bogatego psiarza....:evil_lol::evil_lol:

Posted

Czekamy na [B]10 WSPANIAŁYCH [/B]nikt nie chce zostać? :cool3: Tylko za 5 zeta miesięcznie, taka okazja się już nie powtórzy :cool3:

1. Plicha
2. .....
3. .....
4. .....
5. .....
6. .....
7. .....
8. .....
9. .....
10. ....
11. ....

Czekamy na 10 wspaniałych :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Plicha']Czekamy na [B]10 WSPANIAŁYCH [/B]nikt nie chce zostać? :cool3: Tylko za 5 zeta miesięcznie, taka okazja się już nie powtórzy :cool3:

1. Plicha
2. .....
3. .....
4. .....
5. .....
6. .....
7. .....
8. .....
9. .....
10. ....
11. ....

Czekamy na 10 wspaniałych :multi::multi::multi:[/QUOTE]

jak portos zostanie w ds to 50zł moge paryskowi wpłacac.