Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieje, że właściciele jego okażą się być po prostu nie obeznani w obchodzeniu się z psem... bo jeśli naprawdę w ogóle o niego nie dbają to pewnie go znów odbiorą ze schronu i skończy się tak samo. Pewnie on tak za suczkami lata...

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po tej ewakuacji to już nie wiadomo czy Roko gdzieś jest czy wyszedł z kimś na DT.
Wszystko się wymieszało po tylu przeprowadzkach między boksami.

Posted

było różnie .. psy były dobierane do konkretnych uwarunkowań .. z góry też jakieś wyszły a na ich miejsce weszły te z zewnętrznych ..

ale może jest wśród innych i go nie dostrzegłam ..

Posted

[B]przepraszam mamy tu takiego 4-o miesiecznego biedaka na łancuchu ,moze ktos z was moze wspomoc ?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-%C5%82a%C5%84cuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pom%C3%B3%C5%BC!-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc[/url]!!![/B]

Posted

[B][SIZE=5][COLOR=Red]!!![/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=Red][B][SIZE=5]PILNIE POTRZEBUJEMY TRANSPORT Z TORUNIA DO BYDGOSZCZY DLA 5 PSIAKÓW[/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Red][B][SIZE=5]!!!

[/SIZE][/B][/COLOR][B][SIZE=3]KONTAKT::

ilon_n
tel.kom.: 600915044

oraz

Cajus JB
tel.kom.: 602378012[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='ilon_n']Roko - Pluto Twoja pańcia mieszka prawie vis a vis .. będę miała Was na oku!![/QUOTE]
Czyli Roko wraca do starego domu? Czy ktoś nowy się zgłosił?

Posted

[quote name='Talia']Czyli Roko wraca do starego domu? Czy ktoś nowy się zgłosił?[/QUOTE]

Odebrała Go pańcia-właścicielka .. twierdzi, że to pies do budy, bo nie można Go upilnować. Szkoda gadać .. dostała ostrzeżenie, że jeszcze raz taka akcja ze schroniskiem i sprawa trafi do sądu. Ma zabezpieczyć posesję na tyle, by psiak nie uciekał.
W razie czego Roko nazywa się Pluto :)

Posted

Wrrr... jak ja lubię takich ludzi. Przecież to nie pies do budy!
Nie wiem jak ta pani nie może go upilnować... ja nie miałam z tym najmniejszego problemu.

Posted

Biedny psiak... pewnie jak tam zostanie to się zmarnuje :(
Nadal do mnie nie dociera jak pani nie mogła go upilnować... Chyba wystarczy trzymać psa na smyczy na spacerach i ew zabezpieczyć posesje...

Posted

Wczoraj pokrążyłam po okolicy tej kamienicy .. niestety w schronisku miałam bezpośrednią konfrontację z pańcią i nie mogę się tak jawnie tam kręcić .. psiaka nie widziałam na podwórku, miejmy nadzieję, że był w domu.

Posted

Mam nadzieje, że go jeszcze nie raz zobaczy... tym razem na smyczy na spacerku.
Właścicielka płaciła za niego dużo? W końcu trochę tam siedział, bo nie odebrała go od razu.