Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 729
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']wala, czy ta sunia mocno kuleje?[/QUOTE]

Sunia nie kuleje po prostu tak było jej zimno w łapki że co chwilę zmieniała z jednej na drugą bo nie mogła ustać :(

Posted

czy sunia ma ogłoszenia?jeśli chcecie to mam wykupione napiszcie jakiś tekst ,może komuś przed swietami zmięknie serce i przygarnie sunie,
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197413-Og%C5%82oszenia-w-24h-20-40-i-60szt-za-5-10-i-15z%C5%82-Na-Bezia-z-%C5%82atka-agresora-do-20.12[/url]
napiszcie,że to ode mnie.

Posted

[quote name='baster i lusi']czy sunia ma ogłoszenia?jeśli chcecie to mam wykupione napiszcie jakiś tekst ,może komuś przed swietami zmięknie serce i przygarnie sunie,
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197413-Og%C5%82oszenia-w-24h-20-40-i-60szt-za-5-10-i-15z%C5%82-Na-Bezia-z-%C5%82atka-agresora-do-20.12[/url]
napiszcie,że to ode mnie.[/QUOTE]
grażynko, póki co ta sunia chyba nie nadaje się do adopcji.

Posted

Dziś byliśmy z Walą w schronisku suczka była zwinięta w kłębek w budzie, nawet nie wyszła z niej tylko się na nas spojrzała.
Trochę suchej karmy leżało w jej boksie...

Posted

j atylko na chwile z doskoku... jezu...nei wiem co napisac, sunia faktycznie byla agresywna bo Ania byla jakis miesiac temu tam na moja prosbe...ja juz wtedy szukalam behawiorysty w poznaniu ale tam jest masakra jesli o to chodzi...

Posted

właśnie dostałam informację, że mamy dla piaskowej suni świetny DT u furciaczkowej!
potrzebne są deklaracje na sunię. to 300zł miesięcznie wraz z karmą i szkoleniem (furciaczkowa jest behawiorystą/szkoleniowcem)
potrzebna jest też pomoc w transporcie z [B]OBORNIKI WLKP-OKOLICE WŁOCŁAWKA[/B]

Posted

serio? boze jak sie ciesze, ja jednorazowy przelew na 200 puszcze zaraz po swietach

fur ja Cie kocham normalnie:loveu:

agata gdyby z transportem nic nie wyszlo to pisz, moze gdzies tam dalabym rade pomoc

Posted

[quote name='Tola^^']Tylko jeszcze dekralacje stałe potrzebne, może byś założyła jej wala osobny wątek lub jak nie ty to ja będę mogła sie tym zająć...[/QUOTE]
ja złoże jej wątek, ale już nie dziś.

Posted

dobrze ze chociaz w poznanskim schronisku stafy maja cieplo. jeden amstaff na boksie,dwie budy,szkoda tylko ze zadna z was nie zauwazyla ze w innych boksach na 3 psy przypadaja 2 budy.nie trzeba byc behawiorysta,wystarczy wasza wiedza ,aby sie domyslec ze dominacyjny samiec nie wpusci do budy drugiego psa.rozwazania zostawiam dla waszego sumienia.

Posted

[quote name='ania z poznania']Kiang nie cierpi bullowatych i musi informować o tym wszystkich na każdym wątku ;). Jakby to kogoś interesowało :roll:[/QUOTE]

czyli to takie :stupid:

Posted

[quote name='ania z poznania']Tak, tak; Alicja, nie kojarzysz tego pitolenia z wątku poznańskich bullowatych jak to niby jakiś szczeniak astka rozszarpał innego psa?[/QUOTE]
tez nie mogłam skojarzy gdzie wczesniej widziałam ten nick i juz wiem ;)
kiang dziękujemy ci za trafne spostrzeżenia, tylko ze nie my mamy co rozważać a raczej osoby decyzyjne w schronisku, zadzwoń tam proszę albo się udaj osobiscie i porusz ten problem bo my nie mamy nic wspólnego z poznańskim schronem wiec nic nie poradzimy tym biednym psom co są po 3 w kojcu a maja 2 budy