Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Co tu taka cisza??? Co w sprawie Jaspera???[/B]

[B][COLOR=blue]Zapraszam na wątek mojej nowej podopiecznej Maggie !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/190220-Gdzie-jesteś-Mój-Ukochany-Ludziu-(wątek-Maggie)?p=15123283#post15123283[/URL]

[B][COLOR=blue]Pozdrawiam !!![/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue](D.)[/COLOR][/B]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolega Jaspera żyje, aczkolwiek ma cały czas wyrok. Wiem obiecałam wątek, ale się nie wyrabiam. Przepraszam.
Ciągle wyskakuje coś nowego. Jakiś nowy psiak.
W niedzielę ostatnią prosiłam, żeby z uśpieniem się wstrzymywali. Kolega doszedł do krat i uciekł, bo Jasper go zdominował bardzo.
To 10 letni pies.
Gdyby ktoś mógł mu założyć wątek będę wdzięczna.
Zdjęcia mam dostać ze schroniska.
Jeśli nikt nie może to ja się postaram na dniach,.

Posted

a co z samym Jasperem? jest cały czas w schronie, jak rozumiem, ale czy są aktualne zdjecia? czy nadaje się do adopcji, w jakim jest wieku? czy jest ogłaszany?
Strasznie mi go szkoda, jakoś nie mogę zapomnieć..

Posted

[quote name='kaskadaffik']Jasperku odwiedzam, a do kolegi Jaspera zapraszam, chociaż popodnosić ...

Ocelot jak juz będą zdjęcia to wstawię do 1 postu..[/QUOTE]
A założyłaś mu wątek?

Posted

[quote name='sylwija']a co z samym Jasperem? jest cały czas w schronie, jak rozumiem, ale czy są aktualne zdjecia? czy nadaje się do adopcji, w jakim jest wieku? czy jest ogłaszany?
Strasznie mi go szkoda, jakoś nie mogę zapomnieć..[/QUOTE]
Jasper nie wyjdzie ze schroniska dopóki nie będzie po sprawie, a do sprawy daleko.

• 1 month later...
Posted

[quote name='__Lara']Czyli możemy mu szukać domu? umieścić w hotelu, itd.?[/QUOTE]
Możemy:)

Pozew ostał wycofany, bo Sąd się nie kwapił, a pies tkwił w schronie na kwarantannie w boksie 2 na 2 m.