Poker Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 E-S , dobrze , niedobrze, dopiero po operacji będę mogła odetchnąć z ulgą, na razie wszytko przed nami.Do czwartku muszę maksymalnie ją wzmocnić.Operacja będzie rozległa i trudna. Musi by dobrze. Quote
E-S Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Jak nabiera sił i ciagnie na spacerze, to dobrze, uda się wszystko. Operacja też, nie ma innej opcji. :) skoro Dusi chce się jak widać i czuć na spacerach - żyć. Quote
Akrum Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 będzie dobrze, bo po pierwsze już się wzmacnia, po drugie domek już na nią nowy czeka, po trzecie - wszystkie jesteśmy z Dusią, bedziemy z nią duchowo podczas operacji :) będzie dobrze, zobaczysz :) Quote
Basia1244 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ja też trzymam kciuki za malutką, czytam, ale się nie odzywam, wiem,że Dusia ma najlepszą opiekę pod słońcem i że wszystko zostanie dopatrzone i musi być dobrze! Quote
dorota k. Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Cały czas jestem z Wami :) Pozdrowionka! Musi być dobrze! Quote
Poker Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='dorota k.']Cały czas jestem z Wami :) Pozdrowionka! Musi być dobrze![/QUOTE] [B][COLOR=Red]Dusia waży już 4 KG :multi::multi: [/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]w ciągu tygodnia przybrała 800 gramów [/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red]:multi: [/COLOR][/B] Quote
Basia1244 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 No to już jest co na ręce wziąć :) W tym tempie za tydzień zaczniemy krzyczeć, że Dusia ma nadwagę :) Quote
amica Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Poker'][B][COLOR=Red]Dusia waży już 4 KG :multi::multi: [/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]w ciągu tygodnia przybrała 800 gramów [/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red]:multi: [/COLOR][/B][/QUOTE] wow, super! No to jak takie będzie miała tempo, to się z niej za tydzień pączuś zrobi:) Trzymam kciuki za operacje. Quote
Poker Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Nie wiem gdzie te 800 gramów się podziewa, bo ciągle sterczą jej gnaty ,że strach na ręce brać. Ale jak się otrzepuje , to się nie przewraca. Mało tego ,dziś próbowała gwałcić nasze psy :mad:i była bardzo zdziwiona ,że się nie dają :roll: Quote
E-S Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Poker']Nie wiem gdzie te 800 gramów się podziewa, bo ciągle sterczą jej gnaty ,że strach na ręce brać. Ale jak się otrzepuje , to się nie przewraca. Mało tego ,dziś próbowała gwałcić nasze psy :mad:i była bardzo zdziwiona ,że się nie dają :roll:[/QUOTE] :) czyli robi jej się lepiej :) wyraźnie lepiej :) Dobrze zniesie operację, ma silną wolę życia panienka. Na szczęście. I jest pod najlepszą opieką :) Quote
giselle4 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Poker']Nie wiem gdzie te 800 gramów się podziewa, bo ciągle sterczą jej gnaty ,że strach na ręce brać. Ale jak się otrzepuje , to się nie przewraca. Mało tego ,dziś próbowała gwałcić nasze psy :mad:i była bardzo zdziwiona ,że się nie dają :roll:[/QUOTE] hihihi ..podla:) Quote
polubek Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Poker'][B][COLOR=Red]Dusia waży już 4 KG :multi::multi: [/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]w ciągu tygodnia przybrała 800 gramów [/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red]:multi: [/COLOR][/B][/QUOTE] to jak tak dalej pójdzie to niedługo jej ciotki nie podniesiecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Akrum Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 hihi, to niedługo Dusia będzie musiała na siłownię i aerobik chodzić, bo skoro w takim tempie zaczęła przybierać na wadzę, to ani się nie spostrzeżemy a paróweczka się z niej zrobi :) byle jej to na zdrowie wyszło :) Quote
Poker Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 to prawidłowej wagi brakuje jej jeszcze ok.3 kg, więc na razie nie ma co się martwić. Dziś śmiało chodziła po parku,śniadanie zjadła wielgachne.Gonię do sklepu po mięso , bo zapasy "wyszły'. Quote
Lolalola Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Wspaniale wiesci o malenstwie,malusia kuleczka z niej bedzie:) Quote
Lucyna Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Superowo, że u Dusieńce apetycik dopisuje :lol: i siły witalne też ... :razz: Popytam w pracy dzisiaj dziewczyny o fanciki na bazarek Quote
giselle4 Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Poker']to prawidłowej wagi brakuje jej jeszcze ok.3 kg, więc na razie nie ma co się martwić. Dziś śmiało chodziła po parku,śniadanie zjadła wielgachne.Gonię do sklepu po mięso , bo zapasy "wyszły'.[/QUOTE] dobrze ze woda daleko..... Pokerku ,dziekuje za leki Quote
Poker Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Byłam u weta, który ma operować Dusię. powiedział ,że zrobi wszystko ,żeby jej nie rozorać. Ma nadzieję ,że sterylkę też da się zrobić za jednym podejściem.Już się martwię. A lalunia drze dziób na duże psy i na ludzi też .Albo mnie broni albo się boi. A wszyscy się z niej śmieją, nikt nie traktuje jej straszenia na poważnie. A ona i tak jest śliczna i przesłodka.:loveu: Uwielbia gotowany indyk , twarożek ze śmietaną i żółtko.Chrupki stają jej ością w gardle. I oczywiście pasztetowa nadziana tabletkami jest the best. Quote
Lucyna Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ale się dziewucha rozhulała :mad: Nie dziwię się, że się ludziska śmieją jak taki chudzielaczek na nich jazgocze ... :evil_lol: Będziemy trzymać kciuki za Dusieńkę w czwartek. Quote
Niebieska713 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 O,widze ze Dusiek powoli sie rozkreca...:evil_lol: Quote
tayga Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Rozpieszczasz ją :) I dobrze!! Potem DS niech się martwi czym nakarmić księżniczkę :) A ja mam nowego bidula :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186315-KUKI-szczeniaczek-mix-ONka-porzucony-w-lesie-(-Potrzebne-ogłoszenia[/URL] Bazarek będę robić, więc dla Dusi też coś odłożę :) Quote
Lucyna Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Zrobiłam bazarek między innymi na Dusię, zajrzyjcie i podrzucajcie w miarę możliwości proszę :lol: [url]http://www.dogomania.pl/threads/186328-Szklaneczki-dozownik-oliwy-marnarka-i-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Kory-i-Luny-i-Dusi-do-31-maja-g22[/url] Quote
Poker Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Lucyna']Zrobiłam bazarek między innymi na Dusię, zajrzyjcie i podrzucajcie w miarę możliwości proszę :lol: [url]http://www.dogomania.pl/threads/186328-Szklaneczki-dozownik-oliwy-marnarka-i-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Kory-i-Luny-i-Dusi-do-31-maja-g22[/url][/QUOTE] Dzięki wielkie, juz pędzę.Jutro mnie nie ma cały dzień, więc nie będę podnosić. Quote
Recommended Posts