Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E-S , dobrze , niedobrze, dopiero po operacji będę mogła odetchnąć z ulgą, na razie wszytko przed nami.Do czwartku muszę maksymalnie ją wzmocnić.Operacja będzie rozległa i trudna. Musi by dobrze.

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak nabiera sił i ciagnie na spacerze, to dobrze, uda się wszystko. Operacja też, nie ma innej opcji. :) skoro Dusi chce się jak widać i czuć na spacerach - żyć.

Posted

będzie dobrze, bo po pierwsze już się wzmacnia, po drugie domek już na nią nowy czeka, po trzecie - wszystkie jesteśmy z Dusią, bedziemy z nią duchowo podczas operacji :)
będzie dobrze, zobaczysz :)

Posted

[quote name='dorota k.']Cały czas jestem z Wami :) Pozdrowionka! Musi być dobrze![/QUOTE]
[B][COLOR=Red]Dusia waży już 4 KG :multi::multi:
[/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]w ciągu tygodnia przybrała 800 gramów [/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red]:multi:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Poker'][B][COLOR=Red]Dusia waży już 4 KG :multi::multi:
[/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]w ciągu tygodnia przybrała 800 gramów [/COLOR][/COLOR][B][COLOR=Red]:multi:
[/COLOR][/B][/QUOTE]

wow, super! No to jak takie będzie miała tempo, to się z niej za tydzień pączuś zrobi:)
Trzymam kciuki za operacje.

Posted

Nie wiem gdzie te 800 gramów się podziewa, bo ciągle sterczą jej gnaty ,że strach na ręce brać. Ale jak się otrzepuje , to się nie przewraca.
Mało tego ,dziś próbowała gwałcić nasze psy :mad:i była bardzo zdziwiona ,że się nie dają :roll:

Posted

[quote name='Poker']Nie wiem gdzie te 800 gramów się podziewa, bo ciągle sterczą jej gnaty ,że strach na ręce brać. Ale jak się otrzepuje , to się nie przewraca.
Mało tego ,dziś próbowała gwałcić nasze psy :mad:i była bardzo zdziwiona ,że się nie dają :roll:[/QUOTE]
:) czyli robi jej się lepiej :) wyraźnie lepiej :)
Dobrze zniesie operację, ma silną wolę życia panienka. Na szczęście. I jest pod najlepszą opieką :)

Posted

[quote name='Poker']Nie wiem gdzie te 800 gramów się podziewa, bo ciągle sterczą jej gnaty ,że strach na ręce brać. Ale jak się otrzepuje , to się nie przewraca.
Mało tego ,dziś próbowała gwałcić nasze psy :mad:i była bardzo zdziwiona ,że się nie dają :roll:[/QUOTE]

hihihi ..podla:)

Posted

[quote name='Poker'][B][COLOR=Red]Dusia waży już 4 KG :multi::multi:
[/COLOR][/B][/QUOTE]

to jak tak dalej pójdzie to niedługo jej ciotki nie podniesiecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hihi, to niedługo Dusia będzie musiała na siłownię i aerobik chodzić, bo skoro w takim tempie zaczęła przybierać na wadzę, to ani się nie spostrzeżemy a paróweczka się z niej zrobi :)
byle jej to na zdrowie wyszło :)

Posted

to prawidłowej wagi brakuje jej jeszcze ok.3 kg, więc na razie nie ma co się martwić.
Dziś śmiało chodziła po parku,śniadanie zjadła wielgachne.Gonię do sklepu po mięso , bo zapasy "wyszły'.

Posted

[quote name='Poker']to prawidłowej wagi brakuje jej jeszcze ok.3 kg, więc na razie nie ma co się martwić.
Dziś śmiało chodziła po parku,śniadanie zjadła wielgachne.Gonię do sklepu po mięso , bo zapasy "wyszły'.[/QUOTE]
dobrze ze woda daleko.....
Pokerku ,dziekuje za leki

Posted

Byłam u weta, który ma operować Dusię. powiedział ,że zrobi wszystko ,żeby jej nie rozorać. Ma nadzieję ,że sterylkę też da się zrobić za jednym podejściem.Już się martwię.
A lalunia drze dziób na duże psy i na ludzi też .Albo mnie broni albo się boi. A wszyscy się z niej śmieją, nikt nie traktuje jej straszenia na poważnie.
A ona i tak jest śliczna i przesłodka.:loveu:
Uwielbia gotowany indyk , twarożek ze śmietaną i żółtko.Chrupki stają jej ością w gardle. I oczywiście pasztetowa nadziana tabletkami jest the best.

Posted

Ale się dziewucha rozhulała :mad:
Nie dziwię się, że się ludziska śmieją jak taki chudzielaczek na nich jazgocze ... :evil_lol:
Będziemy trzymać kciuki za Dusieńkę w czwartek.

Posted

Rozpieszczasz ją :) I dobrze!! Potem DS niech się martwi czym nakarmić księżniczkę :)

A ja mam nowego bidula :(
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/186315-KUKI-szczeniaczek-mix-ONka-porzucony-w-lesie-(-Potrzebne-ogłoszenia[/URL]

Bazarek będę robić, więc dla Dusi też coś odłożę :)

Posted

Zrobiłam bazarek między innymi na Dusię, zajrzyjcie i podrzucajcie w miarę możliwości proszę :lol:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/186328-Szklaneczki-dozownik-oliwy-marnarka-i-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Kory-i-Luny-i-Dusi-do-31-maja-g22[/url]

Posted

[quote name='Lucyna']Zrobiłam bazarek między innymi na Dusię, zajrzyjcie i podrzucajcie w miarę możliwości proszę :lol:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/186328-Szklaneczki-dozownik-oliwy-marnarka-i-ksi%C4%85%C5%BCki-dla-Kory-i-Luny-i-Dusi-do-31-maja-g22[/url][/QUOTE]
Dzięki wielkie, juz pędzę.Jutro mnie nie ma cały dzień, więc nie będę podnosić.