mamajulki Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 W sobotę jadę do Krakowa.. Są ludzie którzy chcą Tiarę na DS !!! Trzymajcie kciuki , ja sie jeszcze nie cieszę, dopiero jak się uda!! Quote
mamajulki Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 bakteriakoli napisał(a):trzymam kciuki, powodzenia dzieki:loveu: Quote
Agucha Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 mamajulki napisał(a):W sobotę jadę do Krakowa.. Są ludzie którzy chcą Tiarę na DS !!! Trzymajcie kciuki , ja sie jeszcze nie cieszę, dopiero jak się uda!! Cioteczko, trzymam bardzo mocno!!! :multi: W takim razie na razie wstrzymajmy się z wyróżnionym allegro, może przyda się jakiejś bidzie :) Quote
mamajulki Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Agucha napisał(a):Cioteczko, trzymam bardzo mocno!!! :multi: W takim razie na razie wstrzymajmy się z wyróżnionym allegro, może przyda się jakiejś bidzie :) No zaraz jak wrócę z Krakowa to napiszę jak poszło :)) Quote
Agucha Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 mamajulki napisał(a):No zaraz jak wrócę z Krakowa to napiszę jak poszło :)) Pamiętaj kochana o podpisaniu Umowy Adopcyjnej ;) Quote
Soema Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Oo a wiesz gdzie domek? Ja jutro spr dom dla swojego szczeniaka, mam nadzieję że to nie ten sam ;) Quote
Ulaa Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Soema napisał(a):Oo a wiesz gdzie domek? Ja jutro spr dom dla swojego szczeniaka, mam nadzieję że to nie ten sam ;) a dlaczego nie :diabloti: mialyby zajecie :roll: Quote
mamajulki Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Agucha napisał(a):Pamiętaj kochana o podpisaniu Umowy Adopcyjnej ;) Wiem wiem, zostałam już poinstruowana co i jak ;) Ten domek jest koło ronda Matecznego w Krakowie, na Rzemieślniczej Quote
mamajulki Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Agucha napisał(a):Ale to z ogłoszenia domek? Tak, napisała do mnie pani.. Vega mnie instruowała o co pytać ;) Wizyty umowa, jedzenie itd.. Quote
Agucha Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 mamajulki napisał(a):Tak, napisała do mnie pani.. Vega mnie instruowała o co pytać ;) Wizyty umowa, jedzenie itd.. Wiesz z jakiej str to ogłoszenie? :) Quote
mamajulki Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Nie spytałam, ale podejrzewam że z Gumtree.. moge spytać jak będę z nią rozmawiać.. Quote
Agucha Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Eee, możesz ale nie musisz. Ważne, żeby był dobry domek :) Słuchaj, a może lepiej najpierw kogoś wysłać na wizytę przed-adopcyjną, albo chociaż wysłać Pani ankietę przed-adopcyjną? Żeby się nie okazało, że jedziesz na darmo... Quote
mamajulki Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Agucha napisał(a):Eee, możesz ale nie musisz. Ważne, żeby był dobry domek :) Słuchaj, a może lepiej najpierw kogoś wysłać na wizytę przed-adopcyjną, albo chociaż wysłać Pani ankietę przed-adopcyjną? Żeby się nie okazało, że jedziesz na darmo... 35 km to nie tak daleko.. Powiedziała, że umowę adopcyjną podpisze bez problemu, że wizyty poadopcyjne nie ma sprawy.. Więc warto spróbować.. :) Tiara jest taka, że jak jest u kogoś nowego, albo do nas ktoś przychodził, to sie łasiła, tak fajnie uszy kładła, i ta mordę smiejącą wciskała pod rękę.. Jak oni ja tam zobaczą to się zakochaja od pierwszego wejrzenia.. :)) Quote
Agucha Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 mamajulki napisał(a):Oczywiście :) To bardzo dobrze! Podwójnie kciuki zaciskam :) Quote
mamajulki Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Agucha napisał(a):To bardzo dobrze! Podwójnie kciuki zaciskam :) Dziękuję :) Zmykam, obowiązki wzywają.. Do usłyszenia.. :) Quote
Asior Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Przypominam, ze po oddaniu psa do nowego domu, MUSISZ dostarczyć do schronu NOWĄ !!! Quote
Agucha Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Asior napisał(a):Przypominam, ze po oddaniu psa do nowego domu, MUSISZ dostarczyć do schronu NOWĄ !!! Co nowego? Umowę? Quote
Niebieska713 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 mamajulki napisał(a):35 km to nie tak daleko.. Powiedziała, że umowę adopcyjną podpisze bez problemu, że wizyty poadopcyjne nie ma sprawy.. Więc warto spróbować.. :) Tiara jest taka, że jak jest u kogoś nowego, albo do nas ktoś przychodził, to sie łasiła, tak fajnie uszy kładła, i ta mordę smiejącą wciskała pod rękę.. Jak oni ja tam zobaczą to się zakochaja od pierwszego wejrzenia.. :)) To super...Ale moze byloby Ci razniej z jakas Cioteczka z Dogo...przy tej wizycie w tym domku..? Quote
mamajulki Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Niebieska713 napisał(a):To super...Ale moze byloby Ci razniej z jakas Cioteczka z Dogo...przy tej wizycie w tym domku..? Chyba niczego dzisiaj nie zrobię :)) Może by i było razniej, ale mamy tam jechać na osiemnastą, więc pojadę z całą rodzinką.. Quote
Recommended Posts