Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamajulki napisał(a):
W sobotę jadę do Krakowa.. Są ludzie którzy chcą Tiarę na DS !!! Trzymajcie kciuki , ja sie jeszcze nie cieszę, dopiero jak się uda!!

Cioteczko, trzymam bardzo mocno!!! :multi:
W takim razie na razie wstrzymajmy się z wyróżnionym allegro, może przyda się jakiejś bidzie :)

Posted

Agucha napisał(a):
Cioteczko, trzymam bardzo mocno!!! :multi:
W takim razie na razie wstrzymajmy się z wyróżnionym allegro, może przyda się jakiejś bidzie :)

No zaraz jak wrócę z Krakowa to napiszę jak poszło :))

Posted

Soema napisał(a):
Oo a wiesz gdzie domek? Ja jutro spr dom dla swojego szczeniaka, mam nadzieję że to nie ten sam ;)

a dlaczego nie :diabloti: mialyby zajecie :roll:

Posted

Agucha napisał(a):
Pamiętaj kochana o podpisaniu Umowy Adopcyjnej ;)

Wiem wiem, zostałam już poinstruowana co i jak ;) Ten domek jest koło ronda Matecznego w Krakowie, na Rzemieślniczej

Posted

mamajulki napisał(a):
Tak, napisała do mnie pani.. Vega mnie instruowała o co pytać ;) Wizyty umowa, jedzenie itd..

Wiesz z jakiej str to ogłoszenie? :)

Posted

Eee, możesz ale nie musisz. Ważne, żeby był dobry domek :)
Słuchaj, a może lepiej najpierw kogoś wysłać na wizytę przed-adopcyjną, albo chociaż wysłać Pani ankietę przed-adopcyjną?
Żeby się nie okazało, że jedziesz na darmo...

Posted

Agucha napisał(a):
Eee, możesz ale nie musisz. Ważne, żeby był dobry domek :)
Słuchaj, a może lepiej najpierw kogoś wysłać na wizytę przed-adopcyjną, albo chociaż wysłać Pani ankietę przed-adopcyjną?
Żeby się nie okazało, że jedziesz na darmo...

35 km to nie tak daleko.. Powiedziała, że umowę adopcyjną podpisze bez problemu, że wizyty poadopcyjne nie ma sprawy.. Więc warto spróbować.. :)

Tiara jest taka, że jak jest u kogoś nowego, albo do nas ktoś przychodził, to sie łasiła, tak fajnie uszy kładła, i ta mordę smiejącą wciskała pod rękę.. Jak oni ja tam zobaczą to się zakochaja od pierwszego wejrzenia.. :))

Posted

mamajulki napisał(a):
35 km to nie tak daleko.. Powiedziała, że umowę adopcyjną podpisze bez problemu, że wizyty poadopcyjne nie ma sprawy.. Więc warto spróbować.. :)

Tiara jest taka, że jak jest u kogoś nowego, albo do nas ktoś przychodził, to sie łasiła, tak fajnie uszy kładła, i ta mordę smiejącą wciskała pod rękę.. Jak oni ja tam zobaczą to się zakochaja od pierwszego wejrzenia.. :))

To super...Ale moze byloby Ci razniej z jakas Cioteczka z Dogo...przy tej wizycie w tym domku..?

Posted

Niebieska713 napisał(a):
To super...Ale moze byloby Ci razniej z jakas Cioteczka z Dogo...przy tej wizycie w tym domku..?

Chyba niczego dzisiaj nie zrobię :)) Może by i było razniej, ale mamy tam jechać na osiemnastą, więc pojadę z całą rodzinką..