Nano Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 a w ogole to do jakiej miejscowości malutka jedzie ?? :) Quote
haliza Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Bardzo się cieszę, że pańcio dał się przeknać :loveu::loveu::loveu::loveu: - szczęśliwego domku :loveu::loveu: Quote
Osa Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Plany są takie że ok.06.11 raczej Kasia zawiezie ją sama. Na razie nie będę się rozpisywała co i jak - aby nie zapeszać. Przyszła Pani Bezy uczy baletu.:cool3:więc może Beza baletnicą zostanie:evil_lol: Pani jest osobą raczej mobilną internetowo więc pewnie umie przesłać zdjęcia ale ja tu nic nie obiecuję - przyśle to będą na stronie- kontakt z nią będę miała a dla mnie to na najważniejsze. W ostatnich dniach trafiły do nas dwa ciężko chore pekińczyki a po następnych pięć plasaktych jedziemy po 26.10. więc że tak powiem jest co robić. To tyle na razie. Beza i Książę w akcji:) Quote
Ewanka Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ale ten czas galopuje ... nie do wiary jaka piękna Beza wyrosła z chorego maleństwa, które nie tak dawno jeszcze walczyło o zycie. Duzo szcescia malutkiej w nowym domku :) Quote
Osa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Beza dostała cieczki. I "diabli wzięli" sterylkę - trzeba teraz czekać - Dom też czeka. Samo życie. Quote
Agucha Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Cholercia, to sobie dziewcze pogrywa :lol: Będziecie czekać 3 mies? Co na to domek? Quote
Osa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Nie - przyśpieszymy to trochę ale odczekać musimy- ile, tego nie wiem - zadecyduje chirurg Eeeech... Quote
Agucha Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Cóż mogę powiedzieć... Teraz będzie już tylko z górki więc ...;) Quote
Nano Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 a nowy domek nie mógłby wykonać sterylki ?? Quote
Tola^^ Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Jaka bezunia już duża ! :D Nano napisał(a):a nowy domek nie mógłby wykonać sterylki ?? Właśnie czy nie będzie mogła by być w nowym domu sterylizowana? Quote
Osa Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Nano napisał(a):a nowy domek nie mógłby wykonać sterylki ?? Tola^^ napisał(a):Jaka bezunia już duża ! :D Właśnie czy nie będzie mogła by być w nowym domu sterylizowana? Niestety nie. Dla dobra i bezpieczeństwa Bezy chcemy żeby zrobiła to nasza Pani chirurg Quote
Osa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Beza w przyszłym tygodniu idzie na sterylkę. /wszystko jest pod pełną kontrolą wet./ wygoi się i do domku... Naprawdę bardzo byśmy chciały aby miała nareszcie własny,kochający dom i własną rodzinę -jej naprawdę bardzo tego potrzeba. Kochamy ją bardzo ale zdajemy sobie sprawę że Azyl to tylko namiastka - odskocznia z bezdomności do własnego człowieka. Quote
Nano Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 miejmy najdzieje, że wszystko będzie dobrze :) Quote
Osa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Mam stały kontakt z przyszłą Panią Bezy - ona też się martwi no i czeka. Mam nadzieję że na Mikołaja Beza będzie w nowym domu:) Quote
Nano Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 jak tam Bezunia już po czy jeszcze nie ?? jeżeli juz po to jak się czuje nasza kluseczka ?? Quote
Osa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Beza jest umówiona na sterylkę 12.11 czyli w piątek. Trzymajcie kciuki. Ja w piątek wieczorem podam tu najświeższe info o niej bo przez weekend nie będzie mnie na DOGO Quote
Osa Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Dopiero Kasia z nią wraca do Nasielska. Wszystko jest ok. - operacja przebiegłą bezproblemowo- Beza pięknie się wybudziła z narkozy i już zaczęła się rozkręcać a nawet szukać jedzenia... Będzie chodzić w ubranku pooperacyjnym żeby sobie nie zrobiła krzywdy. Przyszła Pani Bezy już trzy razy dzwoniła bo była niespokojna o nią. Planujemy że jak się wszystko będzie ładnie goić to za dwa tygodnie Bezunia pojedzie do nowego domku. Quote
Agucha Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Osa napisał(a):Dopiero Kasia z nią wraca do Nasielska. Wszystko jest ok. - operacja przebiegłą bezproblemowo- Beza pięknie się wybudziła z narkozy i już zaczęła się rozkręcać a nawet szukać jedzenia... Będzie chodzić w ubranku pooperacyjnym żeby sobie nie zrobiła krzywdy. Przyszła Pani Bezy już trzy razy dzwoniła bo była niespokojna o nią. Planujemy że jak się wszystko będzie ładnie goić to za dwa tygodnie Bezunia pojedzie do nowego domku. Wspaniale! To bardzo silna i dzielna suczynka, będzie dobrze :) :) :) Quote
Osa Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 26.11 zaplanowany wyjazd Bezy do nowego domu. Trzymajcie kciukasy:) Beza to żywe srebro - już na trzeci dzień po sterylce chciała skakać wyżej sufitu. Boże jak się oboje dorwą z nowym kolegą toż Wisłę podpalą w Krakowie. W ogóle to ona wyśmienicie się czuje i w cale po niej nie widać że miała zabieg. Za to mamy problem z Księciem - wystąpił nieoczekiwany nawrót choroby-stan pieska jest bardzo poważny. Potężnie się martwię o małego... Quote
Recommended Posts