Lucyna Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Dzięki za piękne zdjęcie Dziuni i cierpliwość. Będę przesyłała co miesiąc moją skromną deklarację na sunieczkę dopóki nie znajdzie domku ... :loveu: Wyróżnione allegro odnawiam co dwa tygodnie. Quote
li1 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Zagladam do Dziuni co jakis czas. Sliczna jest i szczesliwa u Was. A Lucyna jak Dobry Duszek smiga po dogo i robi wszystkim bieda ogloszenia. Dzieki Ci za to. Quote
Lucyna Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 li1 napisał(a):Zagladam do Dziuni co jakis czas. Sliczna jest i szczesliwa u Was. A Lucyna jak Dobry Duszek smiga po dogo i robi wszystkim bieda ogloszenia. Dzieki Ci za to. Miałam dwa razy u siebie tymczasowiczów, jednak ze względu na sytuację rodzinną (opieka nad rodzicami ) nie mogę sobie na to pozwolić. Staram się chociaż wirtualnie ... i troszeczkę finansowo:lol: Quote
Lucyna Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Co słychać u naszej Dziuni kochanej? Odnowiłam allegro i zamówiłam dla Dziuni nowy pakiecik ogłoszeń. Mestudio, czy udało Ci się wysłać fakturę za sterylizację do Soemy? Czeka tam na nas 50 PLN. Jeśli nie, to trzeba dać znać, żeby nie blokowała tych pieniążków dla nas, pójdą dla innej bidy ... :lol: Quote
Lucyna Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Kochana mestudio, Dziunia ma nowe ogłoszenia na wielu portalach, był telefon w jej sprawie z Warszawy. Odezwij się proszę, czy Dziunia nadaje się do domu z 2 letnim dzieckiem i dwoma kotami? Quote
mestudio Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Lucynko co do kotów to z pewnością się nadaje ona bardzo lubi koty. Z najmniejszym i najnowszym naszym kotem wybawia się jak szalona. Kotek kładzie się na pleckach pod jej brzuszkiem i się tak podgryzają jak wariaci. Dziunia przy tym jest bardzo delikatna. Małych dzieciaczków nie mam, ale ona jest tak łagodna, że pewnie się nadaje do takiego domku. Jest jedno ale. Dzienia uwielbia z radości lizać stopy, ręce, a nawet delikatnie podgryzać stopy. To wszystko robi z miłości kiedy się bardzo cieszy. Nie wiem jak małe dziecko odebrałoby takie zachowanie bo dla nas jest to bardzo delikatne, ale dla malucha może nie być. Ona jest kochana, spokojna radosna i niekłopotliwa. śpi całą noc. Rano jak pan wychodzi wskakuje do mnie do łóżka i razem podsypiamy jeszcze godzinkę. Ma utarte ścieżki na łące i w ogródku, nauczyła się, że jak dzwoni mój budzik w telefonie to zaraz jest spacerek, a jak chce wyjść wcześniej to piszczy i wystarczy jej otworzyć drzwi i sobie biegnie do ogródka. Jak dla mnie jest idealna i trudno mi będzie ją oddać. Quote
Lucyna Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Dzięki mestudio, że się odezwałaś, wiem, że czasu mało i chwil na odpoczynek też. Maiłam dzisiaj telefon od Państwa z Warszawy ... napisałam na priv do Ciebie. Czy Dziunia potrafi chodzić na smyczce? Quote
mestudio Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Tak Lucynko, potrafi. Troszkę się jednak boi obcego terenu. Resztę napisałam na pv. Quote
Kar0la Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Wstawiłam Dziunię na wątek, gdzi szukają psa lubiącego koty. Domek z Warszawy. http://www.dogomania.pl/threads/190438-Mały-energiczny-lubiący-koty-Warszawa?p=15144310#post15144310 Quote
Lucyna Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [quote name='Kar0la']Wstawiłam Dziunię na wątek, gdzi szukają psa lubiącego koty. Domek z Warszawy. http://www.dogomania.pl/threads/190438-Mały-energiczny-lubiący-koty-Warszawa?p=15144310#post15144310 Barrrdzo dziękujemy i polecamy na przyszłość naszą Dziunieczkę ... :loveu: Quote
mestudio Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Dziś dzwoniła pani z Warszawy w sprawie adopcji. Po rozmowie mogę ocenić ten dom na plus. Jutro postaram się odnaleźć namiary na osobę do wizyty przedadopcyjnej i będziemy działać. Zapowiada się bardzo dobry i odpowiedzialny domek dla psinki:-). Quote
Lucyna Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 jejku jak się cieszę, może psince się poszczęści ... trzymam kciukasy ...:loveu: Quote
Nuletta Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Pani z Warszawy, która dzwoniła to moja mama. :) Czekamy z niecierpliwością na wizytę przedadopcyjną! :) Quote
Lucyna Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Witam serdecznie :lol: i cieszę się, że Dziunieczka ma szansę na domek, podpytam mestudio czy już ma kogoś do tej wizyty ... :p Quote
tayga Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Pędzię do Was... Lucynka mnie przywlokła za uszy :) Co ja tu widzę? Domek dla niuńki!!! Ale rewelacja!!! Po dwóch dniach "doła" wreszcie coś megapozytywnego :) Quote
mestudio Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Szukam kogoś, miałam namiary telefniczne, ale zgubiłam notes, Napisałam już do dziewczynki z dogo żeby mi jeszcze raz podała bo to już sprawdzona wcześniej osoba. Mam nadzieję, że jutro sprawą popchnie się do przodu. Quote
Lucyna Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Nuletta, jeszcze trochę cierpliwości kochana ... :loveu: Pozdrów mamę, to ja miałam przyjemność rozmawiać z nią ... :lol: Quote
Kar0la Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Czyli Dziunia się spodobała?? Ale się cieszę. Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze. Quote
Nuletta Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Mamy czas, możemy poczekać. ;) Nasza kotka niczego się nie spodziewa. Quote
Nuletta Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Ma 12 lat, adoptowaliśmy ją gdy miała 7, więc jest z nami już piąty rok. :) Quote
Recommended Posts