Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negrusiu pokazuj pyska i pros cioteczki o finanse bo przecież musisz ca cos zyc :(

A powiedzcie mi-bo moze ja przeoczylam cos- czy tu na dogo mamy jakies stricte sharpowskie ciotki albo jakas org. pomocy sharpom wie o nim?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tak nietypowo dzienną porą zaglądam i podrzucę chłopaka na górną półkę. Negro ciężkie czasy nadchodzą. Chcą ci obniżyć wagę ciała poprzez uszczerbek na męskich atrybutach.

Posted

[quote name='marysia55']a my tulimy i do piersi przytulamy naszą zuzlikową:glaszcze:[/QUOTE]

Ja przylaczam sie do przytulanek. Negro - mam nadzieje, ze z nim wszystko ok.

Posted

[quote name='Freya73']Ja przylaczam sie do przytulanek. Negro - mam nadzieje, ze z nim wszystko ok.[/QUOTE] Freya z Negro to na pewno OK, tylko nasza kochana zuzlikowa na kłopoty ze swoim Bercikiem i tutaj trzymamy kciuki właśnie za Bercika :-)

Posted

[quote name='marysia55']Freya z Negro to na pewno OK, tylko nasza kochana zuzlikowa na kłopoty ze swoim Bercikiem i tutaj trzymamy kciuki właśnie za Bercika :-)[/QUOTE]

Marysiu, dzieki za info. Przeczytalam wlasnie watek Bercika i nogi mi sie ugiely, niestety. Trzeba byc dobrej mysli.

Trzymam rowniez kciuki za odjajczanie Negro, co by poszlo sprawnie, ladnie, bezbolesnie i bez komplikacji i takich tam.:)

Posted

Tutaj Marysina Dogorra czuwa:cool3::multi::evil_lol::loveu: to Negro nawet odjajczony na pewno nie zginie i będzie się miał dobrze:multi::D

Posted

[quote name='Freya73']Marysiu, dzieki za info. Przeczytalam wlasnie watek Bercika i nogi mi sie ugiely, niestety. Trzeba byc dobrej mysli.

Trzymam rowniez kciuki za odjajczanie Negro, co by poszlo sprawnie, ladnie, bezbolesnie i bez komplikacji i takich tam.:)[/QUOTE]

Wybacz kochana,że nie odpisywałam...ale głowy nie miałam...dzisiaj będę robic tak jak się umawiałayśmy.
Z pytaniem o stan jajeczek...oby bezjajeczek...dzwonić będę dzisiaj.
Dzięki,że pokazujecie czarnuszka..."mojego" Czarnego Luda.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Wybacz kochana,że nie odpisywałam...ale głowy nie miałam...dzisiaj będę robic tak jak się umawiałayśmy.
Z pytaniem o stan jajeczek...oby bezjajeczek...dzwonić będę dzisiaj.
[B]Dzięki,że pokazujecie czarnuszka..."mojego" Czarnego Luda.[/QUOTE][/B] jakiego Twojego ?? On ci jest NASZ :-)

Posted

[quote name='zuzlikowa'][B]Wybacz kochana,że nie odpisywałam...ale głowy nie miałam...[/B]dzisiaj będę robic tak jak się umawiałayśmy.
(...).[/QUOTE]

Nie ma pospiechu, co sie odwlecze to nie uciecze. Nie ma tez problemu by zorganizowac to z wiekszym zapasem czasu i spokoju..

Posted

[quote name='Aimez_moi']Cudna mordko pokazuj sie wszystkim....:)[/QUOTE]
Oo, to jak już zaczniemy się dzielić :diabloti: to ja poproszę tą cudną mordkę :eviltong: A łapkami ciągle drepczemy na sam szczyt :razz:

Posted

podnoszę nasze przystojniacha. Kto chętny na takiego cudownego psa?? Potężna postura, silny charakter i wielkie serce aby kochać ludzi. Może znajdzie się ktoś kto mu dorówna ???

Posted

[quote name='Aimez_moi']Pluszaczku ..... pokazuj sie.....:)[/QUOTE]

No i pokazuje się,ale tylko jeszcze słownie...perturbacje i młynek był wczoraj i aparat też niejako znikajacy...Arni nie zmógł fotek robić.
Ale wiem już,że Negruś już bezjajeczny...nie przeszkadza mu to z kumplem za panienkami się rozgladać...Negruś z dnia na dzień spokojnieje,nabiera jakby krzepy psychicznej.Nie mniej jednak pamiętać trzeba o tym strachu smyczowym- niestety obawy,czy wspomnienia sytuacji są jeszcze zbyt świeże i na podchodzących ze smyczą spina się i straszy.Jednak jeśli podejdzie się do niego i niejako znienacka smyczkę przypnie,idzie pięknie i bez problemów...i jest bardzo fajny.
Szybko odzyskał siły po sterylce,choć nie pobił w szybkości kolegi w tym samym dniu odjajczonego...ten już po kilku godzinach dziewczyny rwał! Ależ się kumpel Negrowi trafił...nie ma,a myśli,że ma!

3x...fiprex doszedł i został zaaplikowany chłopakowi...wybacz,ale zapomniałam kiedy doszedł...w każdym razie pamiętam,że p.Stefan mówił,że szybko.Dziękuję Ci bardzo!!!

Bico...na moim koncie są z pewnością wpłaty dla Negro...już w sobotę ubiegłą widziałam...nie miałam jednak kiedy przysiąść spisać i przesłać- w sobotę mama przyjechała i odłożyłam na niedzielę...w niedzielę przyszedł kryzys Bercika.Postaram się wszystko uporządkować jeszcze dzisiaj...ale jeśli będę miała poślizg-wybaczcie...