kluska z lublina Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Ponieważ moja Pani doktor nie jest vatowcem i daje tylko rachunki proszę potraktować te 150 zł za sterylkę jako mój wkład w jedynie słuszną akcję sterylizacji bezdomniaków Quote
Lulka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 czy można zapisać się jeszcze w kolejkę? Quote
Ania102 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Soema moja faktura była na ...poczcie, podobno się zawieruszyła:angryy: Bedzie w poniedziałek...mam nadzieję Quote
Soema Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Lulka']czy można zapisać się jeszcze w kolejkę?[/QUOTE] W kolejkę możesz ;) muszę co poniektórych ponaglić. [quote name='Ania102']Soema moja faktura była na ...poczcie, podobno się zawieruszyła:angryy: Bedzie w poniedziałek...mam nadzieję[/QUOTE] Ooooo cuda... dobrze, że się znalazła. Doszła faktura od Malagos - 150zł Quote
Lulka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 to ja się ustawię w takim razie ;-) sunia Stokrotka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/194246-owczarek-siedzi-sam-na-dzialce-jak-palec-nie-ma-NIC-nawet-budy-%28[/url] Quote
Soema Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Lulka']to ja się ustawię w takim razie ;-) sunia Stokrotka: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/194246-owczarek-siedzi-sam-na-dzialce-jak-palec-nie-ma-NIC-nawet-budy-%28[/URL][/QUOTE] Cena!!:mad: no obrażę się na Was zaraz :obrazic: Quote
kasia14 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Soema']Doszła Wasza faktura od Ewanki - 270zł :) dziękuję ;)[/QUOTE] Soema dziękujemy ;) Przy najbliższej wpłacie (pod koniec grudnia) wyślę dodatkowo parę złoty i zmobilizuję dziewczyny, żeby też wpłaciły coś do skarpety ;) Quote
Lulka Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Soema']Cena!!:mad: no obrażę się na Was zaraz :obrazic:[/QUOTE] ojej sorrki, lecznica w Legionowie, dr Jacek Bany, cena 250 zł Quote
mestudio Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Z bazarku będzie 30 zł, jak mi zapłacą to przeleję. Tymczasem wystawiłam jeszcze jeden bazarek między innymi na sterylki suń z tego wątku. [url]http://www.dogomania.pl/threads/197064-Kalendarze-z-Martynką-akcja-sterylizacja-do-30-listopada-północ[/url]. Quote
AniaB Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 dziewczyny, mam troche fantów bazarkowych, ale samej trudno mi poprowadzic bazarek, bo internet mam tylko w pracy.. Czy byłby ktoś chętny, komu mogłabym wysłać zdjęcia i opisy? Chodziłoby o załozenie watku i pilnowanie go - wysyłką zajełabym sie sama.. Dziekuje! Sterylki to bardzo wazna cześc działalnosci prozwierzęcej i chciałabym sie do niej jakoś przyłozyć, orócz comiesiecznej deklaracji.. Quote
Livka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='AniaB']dziewczyny, mam troche fantów bazarkowych, ale samej trudno mi poprowadzic bazarek, bo internet mam tylko w pracy.. Czy byłby ktoś chętny, komu mogłabym wysłać zdjęcia i opisy? Chodziłoby o załozenie watku i pilnowanie go - wysyłką zajełabym sie sama.. Dziekuje! Sterylki to bardzo wazna cześc działalnosci prozwierzęcej i chciałabym sie do niej jakoś przyłozyć, orócz comiesiecznej deklaracji..[/QUOTE] Chętnie pomogę w prowadzeniu bazarku :) mój e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
AniaB Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Livko, dziekuje! W takim razie dzisiaj obfotografuje wszystkie fanty i przesle Ci jutro - pojutrze na maila zdjecia wraz z opisami:) Quote
Livka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='AniaB']Livko, dziekuje! W takim razie dzisiaj obfotografuje wszystkie fanty i przesle Ci jutro - pojutrze na maila zdjecia wraz z opisami:)[/QUOTE] Czekam ;) - tylko nie zapomnij o cenach ;) Quote
aagataa8 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [B]Soema[/B] czy doszła w końcu ta faktura, o której pisała Ania102? Bo powoli tracę cierpliwość do instytucji PP:angryy: Quote
Soema Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='AniaB']Livko, dziekuje! W takim razie dzisiaj obfotografuje wszystkie fanty i przesle Ci jutro - pojutrze na maila zdjecia wraz z opisami:)[/QUOTE] Dziękuję! [quote name='Livka']Czekam ;) - tylko nie zapomnij o cenach ;)[/QUOTE] Dziękuję! [quote name='aagataa8'][B]Soema[/B] czy doszła w końcu ta faktura, o której pisała Ania102? Bo powoli tracę cierpliwość do instytucji PP:angryy:[/QUOTE] Doszła faktura - 230,09zł. Quote
aagataa8 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='Soema'] Doszła faktura - 230,09zł.[/QUOTE] Nareszcie. Po 2 tygodniach od wysłania. Niech żyje Poczta Polska! Quote
Soema Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='aagataa8']Nareszcie. Po 2 tygodniach od wysłania. Niech żyje Poczta Polska![/QUOTE] Zdarza się najlepszym :grins: ważne, że jest. wpłaty 25-29.11 - 15zł - aagataa8 - 15zł - Weszka - 30zł - zerduszko - 10zł - agusiazet - 5zł - Neris Quote
Ania102 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='Soema'] Doszła faktura - 230,09zł. [/QUOTE] Kamień z serca. Ja po wypłacie cosik przeleję dodatkowego Quote
Soema Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='kora78']czy doszla wplata ode mnie 25proc??[/QUOTE] Tak, gdzieś to wcześniej potwierdzałam. Na pierwszą wrzucę jak wszystko ogarnę ;) Quote
kora78 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='Soema']Tak, gdzieś to wcześniej potwierdzałam. Na pierwszą wrzucę jak wszystko ogarnę ;)[/QUOTE] dziekuje za wiadomosc :) Quote
tula Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Ja znowu po prośbie:) Soema czy byłaby możliwość sfinansowania choć cześci sterylki najprawdopodobniej aborcyjnej suni od nas z Radomia? Koszt takiej sterylki to 200 zł po zniżce, niestety sunia nie ma jeszcze watk na dogo bo dowiedziałam się o niej dzisiaj a sprawa bardzo pilna. Dostałam maila od Luisien, która jeździ dokarmiać psiaki u nas na jedną z mniej ciekawych dzielnic, mieszka tam mała biszkoptowa sunia, bardzo dzika, przez parę miesięcy mieszkała u jakiś ludzi w okolicy ale niestety znudziła im się i ją po prostu wywalili na ulicę. Sunia miała w listopadzie cieczkę, biegała za nią cała sfora psów, nie ma możliwości żeby nie została pokryta. Rozmawiałam z panią doktor z lecznicy w której była również sterylizowana Lusia, sterylkę mogą zrobić od razu jak tylko Luisien uda się złapać sunię. Bardzo prosze o pomoc, jak tylko będę miała fotki suni to założę wątek. Quote
tula Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Przez 7 dni w lecznicy, ale na to już jakoś musimy sobie kasę zorganizować, ja dołożę do tego. Potem Luisien chce kupić małej budkę i wyprosić ludzi z tej dzielnicy aby pozwolili jej tam zostać, może uda się znaleźć jakiś DT, ja ją będę ogłaszać. Do schronu jej nie oddamy bo Luisien ma zakaz wstepu i nie mogłaby jej nawet odwiedzać. No i w schronisku przepełnienie tragiczne:( Quote
AniaB Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='Livka']Chętnie pomogę w prowadzeniu bazarku :) mój e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Livko, wysłałam maila. Mam nadzieje ze nie zapchałam Ci skrzynki:) bardzo Ci dziekuje za pomoc! Quote
Recommended Posts