Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lulka']czy można zapisać się jeszcze w kolejkę?[/QUOTE]
W kolejkę możesz ;)
muszę co poniektórych ponaglić.
[quote name='Ania102']Soema moja faktura była na ...poczcie, podobno się zawieruszyła:angryy:
Bedzie w poniedziałek...mam nadzieję[/QUOTE]
Ooooo cuda... dobrze, że się znalazła.

Doszła faktura od Malagos - 150zł

Posted

to ja się ustawię w takim razie ;-)
sunia Stokrotka:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/194246-owczarek-siedzi-sam-na-dzialce-jak-palec-nie-ma-NIC-nawet-budy-%28[/url]

Posted

[quote name='Lulka']to ja się ustawię w takim razie ;-)
sunia Stokrotka:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/194246-owczarek-siedzi-sam-na-dzialce-jak-palec-nie-ma-NIC-nawet-budy-%28[/URL][/QUOTE]
Cena!!:mad:
no obrażę się na Was zaraz :obrazic:

Posted

[quote name='Soema']Doszła Wasza faktura od Ewanki - 270zł :)
dziękuję ;)[/QUOTE]
Soema dziękujemy ;) Przy najbliższej wpłacie (pod koniec grudnia) wyślę dodatkowo parę złoty i zmobilizuję dziewczyny, żeby też wpłaciły coś do skarpety ;)

Posted

Z bazarku będzie 30 zł, jak mi zapłacą to przeleję. Tymczasem wystawiłam jeszcze jeden bazarek między innymi na sterylki suń z tego wątku.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/197064-Kalendarze-z-Martynką-akcja-sterylizacja-do-30-listopada-północ[/url].

Posted

dziewczyny, mam troche fantów bazarkowych, ale samej trudno mi poprowadzic bazarek, bo internet mam tylko w pracy..
Czy byłby ktoś chętny, komu mogłabym wysłać zdjęcia i opisy? Chodziłoby o załozenie watku i pilnowanie go - wysyłką zajełabym sie sama..
Dziekuje!
Sterylki to bardzo wazna cześc działalnosci prozwierzęcej i chciałabym sie do niej jakoś przyłozyć, orócz comiesiecznej deklaracji..

Posted

[quote name='AniaB']dziewczyny, mam troche fantów bazarkowych, ale samej trudno mi poprowadzic bazarek, bo internet mam tylko w pracy..
Czy byłby ktoś chętny, komu mogłabym wysłać zdjęcia i opisy? Chodziłoby o załozenie watku i pilnowanie go - wysyłką zajełabym sie sama..
Dziekuje!
Sterylki to bardzo wazna cześc działalnosci prozwierzęcej i chciałabym sie do niej jakoś przyłozyć, orócz comiesiecznej deklaracji..[/QUOTE]
Chętnie pomogę w prowadzeniu bazarku :) mój e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

[quote name='AniaB']Livko, dziekuje!
W takim razie dzisiaj obfotografuje wszystkie fanty i przesle Ci jutro - pojutrze na maila zdjecia wraz z opisami:)[/QUOTE]
Czekam ;) - tylko nie zapomnij o cenach ;)

Posted

[quote name='AniaB']Livko, dziekuje!
W takim razie dzisiaj obfotografuje wszystkie fanty i przesle Ci jutro - pojutrze na maila zdjecia wraz z opisami:)[/QUOTE]
Dziękuję!
[quote name='Livka']Czekam ;) - tylko nie zapomnij o cenach ;)[/QUOTE]
Dziękuję!
[quote name='aagataa8'][B]Soema[/B] czy doszła w końcu ta faktura, o której pisała Ania102? Bo powoli tracę cierpliwość do instytucji PP:angryy:[/QUOTE]

Doszła faktura - 230,09zł.

Posted

[quote name='aagataa8']Nareszcie. Po 2 tygodniach od wysłania. Niech żyje Poczta Polska![/QUOTE]
Zdarza się najlepszym :grins:
ważne, że jest.

wpłaty 25-29.11
- 15zł - aagataa8
- 15zł - Weszka
- 30zł - zerduszko
- 10zł - agusiazet
- 5zł - Neris

Posted

Ja znowu po prośbie:)
Soema czy byłaby możliwość sfinansowania choć cześci sterylki najprawdopodobniej aborcyjnej suni od nas z Radomia? Koszt takiej sterylki to 200 zł po zniżce, niestety sunia nie ma jeszcze watk na dogo bo dowiedziałam się o niej dzisiaj a sprawa bardzo pilna. Dostałam maila od Luisien, która jeździ dokarmiać psiaki u nas na jedną z mniej ciekawych dzielnic, mieszka tam mała biszkoptowa sunia, bardzo dzika, przez parę miesięcy mieszkała u jakiś ludzi w okolicy ale niestety znudziła im się i ją po prostu wywalili na ulicę. Sunia miała w listopadzie cieczkę, biegała za nią cała sfora psów, nie ma możliwości żeby nie została pokryta. Rozmawiałam z panią doktor z lecznicy w której była również sterylizowana Lusia, sterylkę mogą zrobić od razu jak tylko Luisien uda się złapać sunię. Bardzo prosze o pomoc, jak tylko będę miała fotki suni to założę wątek.

Posted

Przez 7 dni w lecznicy, ale na to już jakoś musimy sobie kasę zorganizować, ja dołożę do tego. Potem Luisien chce kupić małej budkę i wyprosić ludzi z tej dzielnicy aby pozwolili jej tam zostać, może uda się znaleźć jakiś DT, ja ją będę ogłaszać. Do schronu jej nie oddamy bo Luisien ma zakaz wstepu i nie mogłaby jej nawet odwiedzać. No i w schronisku przepełnienie tragiczne:(