Soema Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Kluska, wszelkie info i dane są w pierwszym poście :) cieszę się że już po. U nas w przytulu też suki momentalnie dochodzą do siebie :) Quote
kasia14 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 [quote name='obraczus87']Suka zgloszona przeze mnie bedzie w koncu ciachana. Termin 09.11. Miejsce - [URL]http://chiron.home.pl/stary/index.html[/URL][/QUOTE] Dosia jest zapisana na zabieg do dr Formańskiego, dn. 9.11.2010 na godz. 9.00. Tylko koszt zabiegu będzie jednak większy niż początkowo był podany. Sterylka wyniesie ok. 250zł. Czy mimo to możemy liczyć na pokrycie całej kwoty? Zobowiązujemy się do wystawienia w najbliższym czasie bazarku na sterylki lub jakiejś dodatkowej wpłaty na konto sterylkowe.... Jeżeli nie, to prosimy o dołożenie 200zł tak jak było mówione na początku. Quote
Paulina_mickey Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ja przepraszam, że może nie w 100% na temat, ale muszę napisać referat gdzie będą akty prawne dotyczące właśnie sterylizacji i zapobieganiu bezdomności. Czy znacie może takie strony lub zapiski w prawie gdzie bym to mogła znaleźć? Quote
malagos Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Soema, zaraz wpłacę za listopad i grudzień, ok? To będzie 20 zl. Quote
Soema Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='kasia14']Dosia jest zapisana na zabieg do dr Formańskiego, dn. 9.11.2010 na godz. 9.00. Tylko koszt zabiegu będzie jednak większy niż początkowo był podany. Sterylka wyniesie ok. 250zł. Czy mimo to możemy liczyć na pokrycie całej kwoty? Zobowiązujemy się do wystawienia w najbliższym czasie bazarku na sterylki lub jakiejś dodatkowej wpłaty na konto sterylkowe.... Jeżeli nie, to prosimy o dołożenie 200zł tak jak było mówione na początku.[/QUOTE] A droższa z jakiego powodu? Możecie.Puszczę ptrzelewy dziś i zobaczymy, co z [quote name='malagos']Soema, zaraz wpłacę za listopad i grudzień, ok? To będzie 20 zl.[/QUOTE] OK :) kolejne wpłaty - 90zł - Kaja i Aza (3m-ce) - 30zł - sonia71 (XI -IV) - 30zł - basiapron (X-XII) - 10zł - DIF - 23,50zł - Nikus z wątku Harrego Quote
Lidan Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ja się pogubiłam i nie wiem czy jestem na bieżąco z moimi wpłatami czy teraz powinnam wpłacić zakładając, że wpłacam co drugi miesiąc 10 zł (5 zł za miesiąc) Jeśli jesteś w stanie dojść do tego Soemo to bardzo Cię proszę o sprawdzenie. Muszę chyba hurtem wpłacić za dłuższy okres bo zginę ;-) Quote
Soema Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Lidan']Ja się pogubiłam i nie wiem czy jestem na bieżąco z moimi wpłatami czy teraz powinnam wpłacić zakładając, że wpłacam co drugi miesiąc 10 zł (5 zł za miesiąc) Jeśli jesteś w stanie dojść do tego Soemo to bardzo Cię proszę o sprawdzenie. Muszę chyba hurtem wpłacić za dłuższy okres bo zginę ;-)[/QUOTE] Do listopada jesteś opłacona ;) a ja dziś hurtowo puściłam przelewy, przepraszam że tak długo, ale w Sandomierzu lekki młyn i strach o nasze przytulisko. Quote
Middle'Dream Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Puściłam grosik na sterylki :smile: Quote
Lulka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Soema']Też nie wiem :) Doszły faktury od Zerduszko i Lulki :) jutro pójdą przelewy/ 160zł i 250zł./[/QUOTE] cioteczko, a gdzie wysłałaś za tę moją fakturę? Quote
agada Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Soema']Dobrze, dopisuję. Fajnie by było jakbyście zachęcali ludzi do wspierania akcji, bo niedługo skończą się pieniądze. Wszystko masz w pierwszym poście. ;) Wątek suki, cena, lecznica mile widziana.[/QUOTE] Dzięki, wszystko jest jak należy i zgodnie z wymaganiami! Quote
agada Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Nie wiem, czy jest teraz kolejka? ale kazali zgłosić to zgłaszam. Pokrycie kosztów sterylki dla Soni z tego wątku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/193615-POMOCY-BABESZJA!-3-malce-szukaj%C4%85-DS!-Ratujmy-ich-matk%C4%99!-zbieramy-na-hotel[/url]! To mam szczeników, które obecnie w DT, sunia została, czekamy na miejsce w DT i wtedy ciachanko. Przybliżony koszt zabiegu ok. 150zł, dokładne dane lecznicy podam jak sama dostanę, co jeszcze potrzebne? Quote
Soema Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Lulka']cioteczko, a gdzie wysłałaś za tę moją fakturę?[/QUOTE] Na konto z dołączonej kartki chyba :hmmmm: bo to była gotówkowa faktura, prawda? Jak się zaksięgują dzisiejsze przelewy, to będzie wiadomo, czy jest kolejka, bo niektóre ceny się różnią od podanych. Quote
Lulka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Soema']Na konto z dołączonej kartki chyba :hmmmm: bo to była gotówkowa faktura, prawda? Jak się zaksięgują dzisiejsze przelewy, to będzie wiadomo, czy jest kolejka, bo niektóre ceny się różnią od podanych.[/QUOTE] tak gotówkowa, bo kazali płacic od reki a do mnie do wczoraj nic nie doszlo i dlatego pytam ;-) Quote
kora78 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 przypominam sie pomalu z moja sunia Bella, zgloszona jakis czas temu dzis pojechala do weta z uszkami, prawdopodobnie przy te okazji zostanie i bedzie od razu sterylizowana Quote
Soema Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Lulka']tak gotówkowa, bo kazali płacic od reki a do mnie do wczoraj nic nie doszlo i dlatego pytam ;-)[/QUOTE] To jak do wieczora nie dojdzie daj znać, będę w banku interweniować. [quote name='kora78']przypominam sie pomalu z moja sunia Bella, zgloszona jakis czas temu dzis pojechala do weta z uszkami, prawdopodobnie przy te okazji zostanie i bedzie od razu sterylizowana[/QUOTE] OK, to jak będzie po to ślij fakturę. Doszły dwie faktury. Później sprawdzę od kogo co. ;) Quote
Cajus JB Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Chciałbym zgłosić sunię znalezioną wczoraj na ulicy. Jest w zaawansowanej ciąży. Jednocześnie składam miesięczną deklarację 20 zł. Quote
Soema Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Cajus JB']Chciałbym zgłosić sunię znalezioną wczoraj na ulicy. Jest w zaawansowanej ciąży. Jednocześnie składam miesięczną deklarację 20 zł.[/QUOTE] Ma wątek? Dziękuję za deklarację !! :):) Quote
Agnezia Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 wpłaciłam wczoraj zaległą deklarację + obecną + do stycznia. Quote
Cajus JB Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Tak ma. [url]http://www.dogomania.pl/threads/195793-Jamniczka.-Mix.-Wysoka-ci%C4%85%C5%BCa.-Znaleziona-na-stacji-benzynowej.-Pomocy[/url]. Przepraszam, ale aby linkować muszę zmienić przeglądarkę. Quote
Soema Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Cajus JB']Tak ma. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/195793-Jamniczka.-Mix.-Wysoka-ci%C4%85%C5%BCa.-Znaleziona-na-stacji-benzynowej.-Pomocy[/URL]. Przepraszam, ale aby linkować muszę zmienić przeglądarkę.[/QUOTE] Jeszcze cena potrzebna. Uzupełnijcie proszę jak najszybciej. Jako, że to aborcyjna to wchodzi bez kolejki. [B]Proszę osoby, które dostały zwrot za sterylki o potwierdzenie. Lulka masz?[/B] Quote
divia_gg Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja nie mam jeszcze. Mozliwe? Wysylalam fakture w zeszlym tyg i nie wiem czy sie zaczac martwic czy jeszcze nie? Tak czy siak czekam cierpliwie;) Quote
Soema Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='divia_gg']Ja nie mam jeszcze. Mozliwe? Wysylalam fakture w zeszlym tyg i nie wiem czy sie zaczac martwic czy jeszcze nie? Tak czy siak czekam cierpliwie;)[/QUOTE] Ty masz inicjały M.G. jak ma mama?:) bo faktura doszła wczoraj razem z .. kurde nie pamiętam. A dałam do wypisania przelewu, jutro wyślę pieniądze. Bo się nam blankiety skończyły, dziś jadę po nie do banku. Quote
divia_gg Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Soema']Ty masz inicjały M.G. jak ma mama?:) bo faktura doszła wczoraj razem z .. kurde nie pamiętam. A dałam do wypisania przelewu, jutro wyślę pieniądze. Bo się nam blankiety skończyły, dziś jadę po nie do banku.[/QUOTE] Tak mam, a wlasciwie mialam do niedawna;) Tam byla karteczka z namiarami na konto i faktura. Quote
Soema Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='divia_gg']Tak mam, a wlasciwie mialam do niedawna;) Tam byla karteczka z namiarami na konto i faktura.[/QUOTE] Ooo gratuluję :) tak, wczoraj dałam żeby mi blankiety wypisali. To pewnie dojdzie w poniedziałek kasa. Quote
Recommended Posts