Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rezygnujemy z pomocy w steryolizacji Lileczki :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191513-LILA-sterylka-aborcyjna-DT-i-nie-ma-pieni%C4%99dzy-.-PODARUJ-CHO%C4%86-10-Z%C5%81-JEDNORAZOWO-.?p=15255007#post15255007[/url]

Znalzl się anonimowy darczyńca .

Dziękuje za chęc pomocy .

Posted

Karinko Kochana! Przepraszam, że dopiero teraz tutaj docieram!
W każdym razie tak jak już mówiłam akcja jest naprawdę niesamowita, a Ty jesteś wspaniała, że tak dobrze to wszystko koordynujesz!:loveu:
Póki co u nas nie jest zbyt kolorowo (jak sama zresztą wiesz), więc nie mogę zadeklarować dużo, ale 10 zł obiecuję. Jutro zrobię przelew za październik.
Trzymam kciuki za jeszcze większą ilość deklaracji, a tym samym jeszcze szerszy zasięg działania:)

Posted

[quote name='Laura1108']Rezygnujemy z pomocy w steryolizacji Lileczki :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191513-LILA-sterylka-aborcyjna-DT-i-nie-ma-pieni%C4%99dzy-.-PODARUJ-CHO%C4%86-10-Z%C5%81-JEDNORAZOWO-.?p=15255007#post15255007[/url]

Znalzl się anonimowy darczyńca .

Dziękuje za chęc pomocy .[/QUOTE]
Super, dziękuję za informację :)
[quote name='Evelka']Karinko Kochana! Przepraszam, że dopiero teraz tutaj docieram!
W każdym razie tak jak już mówiłam akcja jest naprawdę niesamowita, a Ty jesteś wspaniała, że tak dobrze to wszystko koordynujesz!:loveu:
Póki co u nas nie jest zbyt kolorowo (jak sama zresztą wiesz), więc nie mogę zadeklarować dużo, ale 10 zł obiecuję. Jutro zrobię przelew za październik.
Trzymam kciuki za jeszcze większą ilość deklaracji, a tym samym jeszcze szerszy zasięg działania:)[/QUOTE]
Cześć Kochana :)
dzięki wielkie.

Posted

Mnie też się podoba i cel i sposób prowadzenia akcji :)
Deklaruję wpłaty stałe w wysokości 10 zł miesięcznie od października.
Poproszę o nr konta na pw - cobym czegoś nie pomyliła ;-)

Posted

[quote name='Soema']Tak, ale podaj cenę zabiegu. Szukaliście najtańszego gabinetu?
Zwrócimy 75% ceny.[/QUOTE]

w Cieszynie przychodnia zrobi to za 300zł to chyba tanio

Posted

[quote name='Zofija']w Cieszynie przychodnia zrobi to za 300zł to chyba tanio[/QUOTE]
Ile ona waży? Macie już na nią coś uzbierane? Ona jest pod opieką Fundacji, czy jak?

Beam6 :loveu: dzięki za deklarację!

Wpływy od 24.09 do 01.10.2010r. ;)

- 50zł - AniaB
- 10zł - Erka (wrz, paź)
- 30zł - DIF (V-X)
- 10zł - Lidan
- 10zł - Neris (wrz, paź)
- 10zł - Neris (wrz, paź) [B]podwójny przelew[/B] zamienić na listopad grudzień?
- 50zł - daglo
- 40zł - zerduszko
- 1,2zł - kapitał odsetek
- 8zł - obraczuc87
- 15zł - Lucyna
- 10zł - Bazyli3101
- 10zł - wiq

Posted

[COLOR=Red][B]BARDZO Was proszę o informację, co z sukami zgłoszonymi już jakiś czas temu do akcji![/B][/COLOR]
Czy zgłoszenie aktualne? Zabiegi się odbyły?

Wątki długie, pierwsze posty nieuaktualnione, ciężko mi się przebić.
[B]Fizia[/B] sunia ma dom, miała sterylkę?

[B]Shanti, Marlenka, ilon_n[/B] co z zabiegami/fakturami?
[B]Nika28[/B] sunia ma wątek, aktualne to?
[B]Zerduszko[/B], missieek ciachnęła suńkę?
[B]Ammounie[/B], były sterylki? Jaka cena?

Posted

[quote name='zerduszko']Na pewno to nie jest tanio, szczególnie jak za bezdomnego psa. Ileż ona może ważyć, z 30 kg?[/QUOTE]

IRia waży ok. 20kg, jest średni psem. Co do Fundacji- dowiem się i co do środków też

Posted

[quote name='ani@']Dziękuję bardzo :loveu:
doszły pieniążki za sterylizację[B]bernardynki Koki [/B][/QUOTE]
Cieszę się :)
teraz my czekamy na częściowy zwrot. Jak sunia?

wpłaty 4-5 październik

- 10zł - Evelka
- 15zł - Ciencienia
- 20zł - al-ka
- 20zł - kasia-bal
- 25zł - beata
- 5zł - gameta
- 10zł - ageralion
- 10zł - lulka
- 10zł - izabela1234

wydatki:
- 400zł - sterylka koki
- 165zł

Posted

[quote name='Zofija']nie wiem. a mogę ją zgłosic do Was na dopłatę do sterylki??? Iria nie podlega pod żadną Fundacje[/QUOTE]
Tak sunia jest zapisana, na 75% zwrot :)

Posted

[quote name='Soema']
[B]Ammounie[/B], były sterylki? Jaka cena?[/QUOTE]

to ode mnie psiaki, a konkretnie od Iwony z DT, w tej chwili jest pies po kastracji bo idzie do adopcji i nie ma wiecej wolnych boksow, zeby jeszcze sunie ciachnac, ale jak tylko cos sie zwolni to umawiamy suczki na sterylke. A cene juz chyba podawalam ok 250 zł - nie wiem jeszcze dokladnie ;-)

Posted

[quote name='Zofija']robię to pierwszy raz, więc dopytam-teraz mam czekać na info od Was????[/QUOTE]
Zofija, pieniądze są na zabiegi. Jeśli można już sukę ciachać, zróbcie to, weźcie fakturę na Stowarzyszenie - dane w pierwszym poście. I wyślijcie ją na mój adres :)
my robimy przelew na podane przez Was konto. Albo na konto lecznicy jeśli się zgodzi czekać, a jak musicie tam płacić gotówką, to zwrócimy na konto osoby, która pieniądze założyła :)

Posted

[quote name='Soema']Zofija, pieniądze są na zabiegi. Jeśli można już sukę ciachać, zróbcie to, weźcie fakturę na Stowarzyszenie - dane w pierwszym poście. I wyślijcie ją na mój adres :)
my robimy przelew na podane przez Was konto. Albo na konto lecznicy jeśli się zgodzi czekać, a jak musicie tam płacić gotówką, to zwrócimy na konto osoby, która pieniądze założyła :)[/QUOTE]
Wpisz tą procedurę do pierwszego postu, każdy pyta o to samo ;) No i oczywiście o zwrocie 25%.

Ps. Dziczka od missieek jeszcze nie zrobiona. Będę maglowala ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Wpisz tą procedurę do pierwszego postu, każdy pyta o to samo ;) No i oczywiście o zwrocie 25%.

Ps. Dziczka od missieek jeszcze nie zrobiona. Będę maglowala ;)[/QUOTE]
Już wpisuję.
Magluj... ale ja widziałam, że Angela ma kolejne psiaki :mdleje: i suki do ciachania..