obraczus87 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Za sterylke suki od Laura1108 zaplaci anonimowy darczynca :) tak wiec prosze o wykreslenie z listy :) Quote
Laura1108 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Rezygnujemy z pomocy w steryolizacji Lileczki : [url]http://www.dogomania.pl/threads/191513-LILA-sterylka-aborcyjna-DT-i-nie-ma-pieni%C4%99dzy-.-PODARUJ-CHO%C4%86-10-Z%C5%81-JEDNORAZOWO-.?p=15255007#post15255007[/url] Znalzl się anonimowy darczyńca . Dziękuje za chęc pomocy . Quote
Evelka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Karinko Kochana! Przepraszam, że dopiero teraz tutaj docieram! W każdym razie tak jak już mówiłam akcja jest naprawdę niesamowita, a Ty jesteś wspaniała, że tak dobrze to wszystko koordynujesz!:loveu: Póki co u nas nie jest zbyt kolorowo (jak sama zresztą wiesz), więc nie mogę zadeklarować dużo, ale 10 zł obiecuję. Jutro zrobię przelew za październik. Trzymam kciuki za jeszcze większą ilość deklaracji, a tym samym jeszcze szerszy zasięg działania:) Quote
Soema Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='Laura1108']Rezygnujemy z pomocy w steryolizacji Lileczki : [url]http://www.dogomania.pl/threads/191513-LILA-sterylka-aborcyjna-DT-i-nie-ma-pieni%C4%99dzy-.-PODARUJ-CHO%C4%86-10-Z%C5%81-JEDNORAZOWO-.?p=15255007#post15255007[/url] Znalzl się anonimowy darczyńca . Dziękuje za chęc pomocy .[/QUOTE] Super, dziękuję za informację :) [quote name='Evelka']Karinko Kochana! Przepraszam, że dopiero teraz tutaj docieram! W każdym razie tak jak już mówiłam akcja jest naprawdę niesamowita, a Ty jesteś wspaniała, że tak dobrze to wszystko koordynujesz!:loveu: Póki co u nas nie jest zbyt kolorowo (jak sama zresztą wiesz), więc nie mogę zadeklarować dużo, ale 10 zł obiecuję. Jutro zrobię przelew za październik. Trzymam kciuki za jeszcze większą ilość deklaracji, a tym samym jeszcze szerszy zasięg działania:)[/QUOTE] Cześć Kochana :) dzięki wielkie. Quote
beam6 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Mnie też się podoba i cel i sposób prowadzenia akcji :) Deklaruję wpłaty stałe w wysokości 10 zł miesięcznie od października. Poproszę o nr konta na pw - cobym czegoś nie pomyliła ;-) Quote
Evelka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Przepraszam za opóźnienie, w każdym razie przelew za październik już poszedł, jutro powinien być na koncie:) Quote
Zofija Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Soema']Tak, ale podaj cenę zabiegu. Szukaliście najtańszego gabinetu? Zwrócimy 75% ceny.[/QUOTE] w Cieszynie przychodnia zrobi to za 300zł to chyba tanio Quote
zerduszko Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Zofija']w Cieszynie przychodnia zrobi to za 300zł to chyba tanio[/QUOTE] Na pewno to nie jest tanio, szczególnie jak za bezdomnego psa. Ileż ona może ważyć, z 30 kg? Quote
Soema Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='Zofija']w Cieszynie przychodnia zrobi to za 300zł to chyba tanio[/QUOTE] Ile ona waży? Macie już na nią coś uzbierane? Ona jest pod opieką Fundacji, czy jak? Beam6 :loveu: dzięki za deklarację! Wpływy od 24.09 do 01.10.2010r. ;) - 50zł - AniaB - 10zł - Erka (wrz, paź) - 30zł - DIF (V-X) - 10zł - Lidan - 10zł - Neris (wrz, paź) - 10zł - Neris (wrz, paź) [B]podwójny przelew[/B] zamienić na listopad grudzień? - 50zł - daglo - 40zł - zerduszko - 1,2zł - kapitał odsetek - 8zł - obraczuc87 - 15zł - Lucyna - 10zł - Bazyli3101 - 10zł - wiq Quote
Soema Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [COLOR=Red][B]BARDZO Was proszę o informację, co z sukami zgłoszonymi już jakiś czas temu do akcji![/B][/COLOR] Czy zgłoszenie aktualne? Zabiegi się odbyły? Wątki długie, pierwsze posty nieuaktualnione, ciężko mi się przebić. [B]Fizia[/B] sunia ma dom, miała sterylkę? [B]Shanti, Marlenka, ilon_n[/B] co z zabiegami/fakturami? [B]Nika28[/B] sunia ma wątek, aktualne to? [B]Zerduszko[/B], missieek ciachnęła suńkę? [B]Ammounie[/B], były sterylki? Jaka cena? Quote
Nikus Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Elza ma mieć sterylkę pod koniec tygodnia.Jak tylko będzie konkretny termin to melduję od razu:) Quote
Zofija Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='zerduszko']Na pewno to nie jest tanio, szczególnie jak za bezdomnego psa. Ileż ona może ważyć, z 30 kg?[/QUOTE] IRia waży ok. 20kg, jest średni psem. Co do Fundacji- dowiem się i co do środków też Quote
ani@ Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dziękuję bardzo :loveu: doszły pieniążki za sterylizację[B]bernardynki Koki [/B] Quote
Soema Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='ani@']Dziękuję bardzo :loveu: doszły pieniążki za sterylizację[B]bernardynki Koki [/B][/QUOTE] Cieszę się :) teraz my czekamy na częściowy zwrot. Jak sunia? wpłaty 4-5 październik - 10zł - Evelka - 15zł - Ciencienia - 20zł - al-ka - 20zł - kasia-bal - 25zł - beata - 5zł - gameta - 10zł - ageralion - 10zł - lulka - 10zł - izabela1234 wydatki: - 400zł - sterylka koki - 165zł Quote
Zofija Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Znalazłm jeszcze taniej 240zł - sprawdzona przychodnia Quote
Soema Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Zofija']Znalazłm jeszcze taniej 240zł - sprawdzona przychodnia[/QUOTE] Super :) kiedy zabieg? Quote
Zofija Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Soema']Super :) kiedy zabieg?[/QUOTE] nie wiem. a mogę ją zgłosic do Was na dopłatę do sterylki??? Iria nie podlega pod żadną Fundacje Quote
Soema Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Zofija']nie wiem. a mogę ją zgłosic do Was na dopłatę do sterylki??? Iria nie podlega pod żadną Fundacje[/QUOTE] Tak sunia jest zapisana, na 75% zwrot :) Quote
Lulka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Soema'] [B]Ammounie[/B], były sterylki? Jaka cena?[/QUOTE] to ode mnie psiaki, a konkretnie od Iwony z DT, w tej chwili jest pies po kastracji bo idzie do adopcji i nie ma wiecej wolnych boksow, zeby jeszcze sunie ciachnac, ale jak tylko cos sie zwolni to umawiamy suczki na sterylke. A cene juz chyba podawalam ok 250 zł - nie wiem jeszcze dokladnie ;-) Quote
Zofija Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Soema']Tak sunia jest zapisana, na 75% zwrot :)[/QUOTE] robię to pierwszy raz, więc dopytam-teraz mam czekać na info od Was???? Quote
Zofija Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Soema']Tak sunia jest zapisana, na 75% zwrot :)[/QUOTE] no i BARDZO DZIĘKUJĘ!!! Quote
Soema Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Zofija']robię to pierwszy raz, więc dopytam-teraz mam czekać na info od Was????[/QUOTE] Zofija, pieniądze są na zabiegi. Jeśli można już sukę ciachać, zróbcie to, weźcie fakturę na Stowarzyszenie - dane w pierwszym poście. I wyślijcie ją na mój adres :) my robimy przelew na podane przez Was konto. Albo na konto lecznicy jeśli się zgodzi czekać, a jak musicie tam płacić gotówką, to zwrócimy na konto osoby, która pieniądze założyła :) Quote
zerduszko Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Soema']Zofija, pieniądze są na zabiegi. Jeśli można już sukę ciachać, zróbcie to, weźcie fakturę na Stowarzyszenie - dane w pierwszym poście. I wyślijcie ją na mój adres :) my robimy przelew na podane przez Was konto. Albo na konto lecznicy jeśli się zgodzi czekać, a jak musicie tam płacić gotówką, to zwrócimy na konto osoby, która pieniądze założyła :)[/QUOTE] Wpisz tą procedurę do pierwszego postu, każdy pyta o to samo ;) No i oczywiście o zwrocie 25%. Ps. Dziczka od missieek jeszcze nie zrobiona. Będę maglowala ;) Quote
Soema Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='zerduszko']Wpisz tą procedurę do pierwszego postu, każdy pyta o to samo ;) No i oczywiście o zwrocie 25%. Ps. Dziczka od missieek jeszcze nie zrobiona. Będę maglowala ;)[/QUOTE] Już wpisuję. Magluj... ale ja widziałam, że Angela ma kolejne psiaki :mdleje: i suki do ciachania.. Quote
Recommended Posts