togaa Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Jest młodziutka, sliczna, wesoła, pełna temperamentu..... W schronie zaledwie parę dni, na kwarantannie, ale po futerku widać że nikt specjanie o nią nie dbał... Pewnie też nie bedzie jej szukał.... NIGRA czeka na nowe życie... kontakt w sprawie adopcji; e-mail; [email protected] tel. 796 554 438 Quote
togaa Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Zdjęcia nie wchodzą, ale nie poddaje sie... Quote
al'akir Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 są zdjęcia :) wrzucę małolatę na pudle a tak w ogóle to ona wygląda jak rasowym PUMI:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Może ma tatuaż albo chipa :razz: Quote
Energy Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Togaa witaj:p Rzeczywiście śliczności i wygląda dość rasowo:roll: Quote
togaa Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Cudna jest...wesolutka i z temperamentem. I te ciekawskie oczka.... A witaj Energy... Witaj ! No widzisz! Wkręcili mnie znowu w kolejnego kudłacza... Skad brać te domki ? Quote
Energy Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='togaa']Cudna jest...wesolutka i z temperamentem. I te ciekawskie oczka.... A witaj Energy... Witaj ! No widzisz! Wkręcili mnie znowu w kolejnego kudłacza... Skad brać te domki ? No właśnie nie wiem:-( U nas na wątku pudlowatych jest już razem z małą 30 psiaków szukających domu:shake: Ale może takie cudo szybko znajdzie:lol: Cafeanimal zrobione przez Feliksik:loveu: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Nigra,13889 Quote
pom-pon Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 ojojoj ależ piękność :smilecol: od teraz zaczynam podwójnie truć mężowi ;) [SIZE=1]i powiem Wam szczerze, że jest coraz lepiej, chyba moje trucie jakiś tam skutek odnosi :razz: Quote
al'akir Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Warto jej sprawdzić chipa i tatuaż , dowiedziałam się że w Polsce są ponoć 4 pumi (chyba w Katowicach) a tutaj foty do porównania : http://images.google.pl/images?um=1&hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&tbs=isch:1&q=pumi&sa=N&start=21&ndsp=21 Quote
Energy Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ona naprawdę wygląda na rasową dziewczynkę, sprawdźcie... Quote
togaa Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Była sprawdzana... Nie ma ani czipa, ani tatuażu.... Właśnie wróciłam ze schronu. Mała tańczy w kojcu na dwóch łapkach i cała sobą błaga...."weż mnie, weż mnie..' Straszna kręcidupcia.... Quote
mshume Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ale słodziak, zakochałam się. Poproszę Mantis o banerek.:) Quote
rytka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 orginalny pies,urodziwy bardzo. chetnych powino byc sporo na takie cudo. Quote
togaa Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 O tak, tak banerek prosimy.... Zarezerwowałam ja w schronie. Takie cudo musi trafić do super domku...! No, chyba że sie zgłosi po nia właściciel....:-( Nigra ma ciut wiekszego kolegę. Tez trafił do schronu niedawno. Na imie ma Czesio. Mix pudla, pona i nie wiadomo czego.... Wieczorem założę mu wątek. Quote
al'akir Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 togaa napisał(a):Była sprawdzana... Nie ma ani czipa, ani tatuażu.... Właśnie wróciłam ze schronu. a ja miałam nadzieję:roll: i już napisałam do koleżanki z Czech żeby podpytała tu i tam , czy komuś nie zginęła .. Quote
togaa Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Sunieczka chciała wsiąśc do każdego przejeżdżajacego samochodu ... Latała beztrosko cały dzień po ulicy, aż w końcu właścicielka sklepu która to obserwowała, nie wytrzymała nerwowo i powiadomiła straż miejską. I tak sunia trafiła do schronu...:-( Jak narazie nikt jej nie szukał.... Quote
togaa Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Nikt do mojej trzpiotki nie zagląda, a ja kombinuję kogo by tu namówić chociaż na tymczas....:cool3: Quote
Energy Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 togaa napisał(a):Nikt do mojej trzpiotki nie zagląda, a ja kombinuję kogo by tu namówić chociaż na tymczas....:cool3: Zaglądam do ślicznotki:lol: Udało się coś wykombinować?:cool3: Quote
togaa Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Slicznotka już sprzedana...:loveu: Sama to sobie załatwiła, bez mojej pomocy.... ;) Ja wiedziałam że kogos uwiedzie...:lol: W dodatku zamieszka w domku przesympatycznej Pani, ktora od tego lata bedzie Szefową" Naszego" schroniska. No i tylko sie cieszyć, bo lepiej byc nie mogło !!!!:multi::multi: Teraz został nam z kudłaczy Czesio. Zaraz sie biorę za założenie mu wątku. Quote
al'akir Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Suńka prześliczna , można było się spodziewać , że tak szybko domek znajdzie . Super:multi::loveu: Quote
Energy Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 GPooLCLD napisał(a):Suńka prześliczna , można było się spodziewać , że tak szybko domek znajdzie . Super:multi::loveu: Rzeczywiście cudeńko więc nie ma co się dziwić, wspaniale:lol: Powodzenia malutka:loveu::loveu::loveu: Quote
pom-pon Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 to wprost cudowna wiadomość z samego rana :loveu: a już byłam tak blisko...znowu zabrakło tak niewiele... Quote
togaa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Załuj pomponowa .... Załuj! To,że ja ktoś w schronie wypatrzy było pewne, tyle że przy takiej adopcji nie ma żadnej możliwości wcześniejszego sprawdzenia domu..! A głupota i brak wyobrażni ludzi jest nieograniczona... Ostatnio,przy jakiejs adopcji Państwo telefonicznie super, domek z ogródkiem,teren ogrodzony itp. tylko na miejscu okazało się że brama wjazdowa non-stop otwarta,bo takie są zwyczaje domowników. No i daj takim szczeniaka... Quote
Recommended Posts