LadyS Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [B][SIZE=3]Dziewczyny, jak się będziecie kłócić, to się zdenerwuje i gówno będzie, a nie wieści od Jaxa ;) Więc opanujta dupska i grzecznie proszę, a z pyskówkami na PW.[/SIZE][/B] Quote
dog193 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Trochę z dupy ta dyskusja ostatnia ;) Już naprawdę nie macie się o co kłócić? Tak bardzo was jara, w czym a_niusia wyprowadza swoje psy? Ja też chcę nad morze :( Zazdroszczę :) Quote
LadyS Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Aż musiałam być niemiła :diabloti: Wpadnij do nas :lol: Jupi z Jaxem na pewno by poszalał :diabloti: Quote
a_niusia Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 nie jaraja sie, tylko martwia, ze moje pieski beda miec chore tchawice i rany na szyjkach. to jest troska blizniego!!!! i chyba nawet bedziecie miec na morzem wypasiona pogode:))) Quote
LadyS Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 No pogoda ma być różna, tzn. może być nieco burz, ale generalnie ma ciągle lać przy 10 stopniach :lol: W niedzielę tez mają być burze z rana, nie wiem, czy widziałaś :lol: Quote
dorka1403 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 ale skoro za kims sie "nie przepada" to po co w ogole z nim wdawac sie w klotnie i dyskusje.. Quote
dog193 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Pewnie tak :D Choć on ostatnio zaczyna być niemiły dla piesków, jak się wkręci... Dlatego stopuje jego zabawy z psami. W pierwszy kontakcie nigdy nie ma agresji z jego strony, chce się bawić. Ale jak już się bawi, to w pewnym momencie jest "wrrrrrr" i wtedy jest karne leżakowanie u stóp plującej się pańci :diabloti: Nie wiem, w jaki sposób Jax się lubi bawić? Bo Jupik to ma niezbyt grzeczny styl zabawy, debil ;) Quote
LadyS Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='dorka1403']ale skoro za kims sie "nie przepada" to po co w ogole z nim wdawac sie w klotnie i dyskusje..[/QUOTE] Oj tam, nie wiesz? Dla sportu :lol: [quote name='dog193']Pewnie tak [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] Choć on ostatnio zaczyna być niemiły dla piesków, jak się wkręci... Dlatego stopuje jego zabawy z psami. W pierwszy kontakcie nigdy nie ma agresji z jego strony, chce się bawić. Ale jak już się bawi, to w pewnym momencie jest "wrrrrrr" i wtedy jest karne leżakowanie u stóp plującej się pańci [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif[/IMG] Nie wiem, w jaki sposób Jax się lubi bawić? Bo Jupik to ma niezbyt grzeczny styl zabawy, debil [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG][/QUOTE] A Jax się zwykle bawi w nawalanki, a potem biegnie, biegnie, biegnie - jak ktoś go goni i dogania, to zaczyna piszczeć, jakby mu łeb urywało, więc drugi pies staje wryty, a mój kochany pieseczek odrabia dystans :lol: Ale on zwykle pobawi się intensywnie parę minut, a potem stwierdza, że inne psy są nudne i biegnie sobie dalej :lol: Quote
dorka1403 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='gops']niektórzy sa wszechwiedzący nie wiedziałaś ? :lol:[/QUOTE] bosz to mialo byc do tego a nie strone dalej :oops: Quote
a_niusia Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='LadyS']No pogoda ma być różna, tzn. może być nieco burz, ale generalnie ma ciągle lać przy 10 stopniach :lol: W niedzielę tez mają być burze z rana, nie wiem, czy widziałaś :lol:[/QUOTE] no to z rana. do 10 sie wyrobia:)) Quote
dorka1403 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 czarna rozpacz mnie ogarnia z tym morzem...tz stwierdzil ze juz mu chyba 5 dziure w dupie wywiercilam z tym Quote
LadyS Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='a_niusia']no to z rana. do 10 sie wyrobia:))[/QUOTE] Mam nadzieje :lol: [quote name='dorka1403']czarna rozpacz mnie ogarnia z tym morzem...tz stwierdzil ze juz mu chyba 5 dziure w dupie wywiercilam z tym[/QUOTE] No, to może jeszcze pojedziecie :lol: Quote
LadyS Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Cierpię, bo po najładniejszej moim zdaniem i najfajniejszej pod względem charakteru i wyglądu suczce JRT jest ostatni miot niedługo, a ja nie mam szans na wzięcie drugiego psa, jeśli decydowałabym się na JRT :( Quote
a_niusia Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 nie cierp. ona nie jest najladniejsza na swiecie NA ZAWSZE:))) a poza tym na pewno miala juz dzieci i bedziesz mogla wziac w przyszlosci jej wnuka. Quote
LadyS Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='a_niusia']nie cierp. ona nie jest najladniejsza na swiecie NA ZAWSZE:))) a poza tym na pewno miala juz dzieci i bedziesz mogla wziac w przyszlosci jej wnuka.[/QUOTE] No wiem, wiem, jedna z jej córek też jest cudna, ale GiGi jest dla mnie w zasadzie suczym ideałem :diabloti: Quote
omry Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Taaaa, ja co jakiś czas widzę cudny miot i idealnego szczeniaka i co? Cierpię też. Quote
LadyS Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Ja się jeszcze ostatecznie nie zdecydowałam, jaką chce rasę (tzn. zawęziłam możliwości, ale nadal rozważam), ale w przypadku tego miotu nawet bym się nie wahała :) Quote
gops Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 ja sobię od 6 lat marze o jednej rasie i oglądam mioty ale to ani teraz ani za 10 lat nie bęzie realne do zrealizowania , więc sobie tylko patrze i cierpię . możesz pokazać tą suczke? Quote
Unbelievable Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='LadyS']Oj tam, nie wiesz? Dla sportu :lol:[/QUOTE] wakacje mam, muszę siedzieć w domu, potrzebuję rozrywki :grins: GiGi jest na prawdę śliczniusia jak na jacka :) ile ona ma lat? bo ja już w jackach nie siedzę ho ho ho a ją pamiętam :hmmmm: Quote
LadyS Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='gops']ja sobię od 6 lat marze o jednej rasie i oglądam mioty ale to ani teraz ani za 10 lat nie bęzie realne do zrealizowania , więc sobie tylko patrze i cierpię . możesz pokazać tą suczke?[/QUOTE] Tutaj jest GiGi: [IMG]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/228086_115067465246161_2751071_n.jpg[/IMG] Fotka oczywiście z GangStaffu. [quote name='Unbelievable']wakacje mam, muszę siedzieć w domu, potrzebuję rozrywki :grins: GiGi jest na prawdę śliczniusia jak na jacka :) ile ona ma lat? bo ja już w jackach nie siedzę ho ho ho a ją pamiętam :hmmmm:[/QUOTE] Ona jest z 2005, to jest jej ostatni miot. Quote
LadyS Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='a_niusia']a ile razy miala juz dzieci?[/QUOTE] Zdaje się, że to jest czwarty, jeśli dobrze liczę - wiem, ze dziewczyny się zdecydowały tylko ze względu na repa, no i suczka jest jedną z bardziej "pożądanych" pod względem charakteru i eksterieru. Quote
omry Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='LadyS']Ja się jeszcze ostatecznie nie zdecydowałam, jaką chce rasę (tzn. zawęziłam możliwości, ale nadal rozważam), ale w przypadku tego miotu nawet bym się nie wahała :)[/QUOTE] Ja się waham między dwiema rasami, ale mam jeszcze rok i pewnie ostatecznie zdecyduję się na rasę w momencie, kiedy już będę miała możliwość wziąć psa i zakocham się w jakimś konkretnym :D Quote
Recommended Posts