pati_zabrze Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Niebieska713 napisał(a):Ale macie wogole jakies DT,chocby platne? Staram się dla Pikusia o jakiś domowy tymczas z niewielką ilością zwierząt, bo jego zbyt duża obecność psów bardzo stresuje, ale jeżeli nic nie znajdę to prawdopodobnie dołączy do naszych 5 hotelowiczów w Przebieczanach... Quote
pati_zabrze Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 marysia55 napisał(a):Pati, zapisuję sobie wątek, ale poczytam już jutro na spokojnie . Zaraz lecę do wyrka bo padam na 'twarz' po dzisiejszym dniu. marysiu witamy :loveu: Quote
Dominika 0_0 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 dostałam wiadomość, więc jestem... niestety nie mogę psiaka wspomóc finansowo ;( mogę jedynie podnosić... Quote
pati_zabrze Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Dominika 0_0 napisał(a):dostałam wiadomość, więc jestem... niestety nie mogę psiaka wspomóc finansowo ;( mogę jedynie podnosić... Witamy! :lol: Obecność na wątku też jest bardzo ważna ;) Quote
Niebieska713 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 pati_zabrze napisał(a):Tak, Pikuś niestety nadal w schronisku :-( DT jest mu potrzebny na cito. Niestety o bezpłatny jest bardzo ciężko, więc żeby Pikuś mógł opuścić schronisko potrzebujemy jakieś 300zł miesięcznie, a mamy dopiero 105... :-( Ja myslalam,ze juz macie gotowe miejsce dla psa,bo obliczyliscie koszty miesieczne... Quote
pati_zabrze Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Niebieska713 napisał(a):Ja myslalam,ze juz macie gotowe miejsce dla psa,bo obliczyliscie koszty miesieczne... Koszty w większości hoteli są bardzo podobne i wahają się w granicach 10zł za dobę (za małego psa), dlatego potrzebną kwotę podałam w przybliżeniu... Quote
Niebieska713 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Ale czy macie juz jakies wolne miejsce dla psiaka,zeby mogl pojechac? Quote
pati_zabrze Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Niebieska713 napisał(a):Ale czy macie juz jakies wolne miejsce dla psiaka,zeby mogl pojechac? Jest wolne miejsce w Przebieczanach ;) Quote
Niebieska713 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 pati_zabrze napisał(a):Jest wolne miejsce w Przebieczanach ;) A tam jakie sa ceny? Quote
pati_zabrze Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Niebieska713 napisał(a):A tam jakie sa ceny? Za nasze dwupaki (2 małe pieski) płacimy 600zł czyli za jednego byłoby 300zł ;) Quote
Niebieska713 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 pati_zabrze napisał(a):Za nasze dwupaki (2 małe pieski) płacimy 600zł czyli za jednego byłoby 300zł ;) A to jest tak bardziej domowo,czy kojce i buda? A jak wtedy tam z opieka weta...? Quote
pati_zabrze Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Niebieska713 napisał(a):A to jest tak bardziej domowo,czy kojce i buda? A jak wtedy tam z opieka weta...? Psiaki mieszkają i w kojcach i w domu, w zależności od potrzeb danego osobnika. Nasze małe dwupaki mieszkają w domu, a owczarkowaty ślepaczek Gaspar w kojcu. Z wetem nie ma problemu, na "Ranczu maszera" oprócz psów jest jeszcze wiele innych zwierząt więc wet często tam bywa ;) Quote
Niebieska713 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 A ile jeszcze tam jest wolnych miejsc,jakby inne psiaki potrzebowaly? I gdzie to jest dokladnie? Czy tam sie przyjmiuje rowniez psiaki z problemami zdrowotnymi,na hotelowanie z leczeniem? Quote
pati_zabrze Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Niebieska713 napisał(a):A ile jeszcze tam jest wolnych miejsc,jakby inne psiaki potrzebowaly? I gdzie to jest dokladnie? Czy tam sie przyjmiuje rowniez psiaki z problemami zdrowotnymi,na hotelowanie z leczeniem? 16 maja były wolne jeszcze 3 miejsca, nie wiem jak jest teraz, ale mogę się dowiedzieć ;) Hotelik znajduje się w Przebieczanach niedaleko Wieliczki. Z przyjęciem psiaków z problemami zdrowotnymi raczej nie powinno być problemu. Nasze staruszki i ślepaczek Gaspar też wymagały leczenia. W razie czego mogę podać kontakt do hoteliku ;) Quote
Niebieska713 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Gdybys mogl sie dowiedziec o te wolne miejsca w tym hoteliki i jak cenowo? Czy maly,czy duzy pies to ceny sa jednakowe? I prosze o kontakt tel.na PW ,do tego hoteliku. Quote
pati_zabrze Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 [quote name='Niebieska713']Gdybys mogl sie dowiedziec o te wolne miejsca w tym hoteliki i jak cenowo? Czy maly,czy duzy pies to ceny sa jednakowe? I prosze o kontakt tel.na PW ,do tego hoteliku. Jutro tam zadzwonię to wszystkiego się dowiem ;) A tutaj link do strony hoteliku: http://www.jarsa.ulotka.org/ Quote
Niebieska713 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 IVV napisał(a):ja tez poprosze:) Czy my myslimy o tym samym psie?;) Quote
zachary Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 20zł zadeklaruję na hotelik, więcej w obecnej sytuacji nie mogę.Najwyżej jednorazowo coś będę dorzucać, na dziś 50 zł. Quote
pati_zabrze Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 zachary napisał(a):20zł zadeklaruję na hotelik, więcej w obecnej sytuacji nie mogę.Najwyżej jednorazowo coś będę dorzucać, na dziś 50 zł. zachary :loveu::loveu::loveu: Wielkie, wielkie dzięki! :loveu: Quote
viola005 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Czy to nie jest ten hotelik, gdzie Kamel i Faks opalaja sie na trawce? I gdzie Topik pregusek hasa? Tam bedzie Pikusiowi dobrze! Quote
pati_zabrze Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 viola005 napisał(a):Czy to nie jest ten hotelik, gdzie Kamel i Faks opalaja sie na trawce? I gdzie Topik pregusek hasa? Tam bedzie Pikusiowi dobrze! violu tak to ten hotelik, tylko z Pikusiem jest taki problem, że on kłapie zębami na wszystkie psy, a tam jest już spora gromadka :roll: Quote
Recommended Posts