Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Ale macie wogole jakies DT,chocby platne?

Staram się dla Pikusia o jakiś domowy tymczas z niewielką ilością zwierząt, bo jego zbyt duża obecność psów bardzo stresuje, ale jeżeli nic nie znajdę to prawdopodobnie dołączy do naszych 5 hotelowiczów w Przebieczanach...

Posted

Dominika 0_0 napisał(a):
dostałam wiadomość, więc jestem...
niestety nie mogę psiaka wspomóc finansowo ;(
mogę jedynie podnosić...

Witamy! :lol: Obecność na wątku też jest bardzo ważna ;)

Posted

pati_zabrze napisał(a):
Tak, Pikuś niestety nadal w schronisku :-( DT jest mu potrzebny na cito. Niestety o bezpłatny jest bardzo ciężko, więc żeby Pikuś mógł opuścić schronisko potrzebujemy jakieś 300zł miesięcznie, a mamy dopiero 105... :-(

Ja myslalam,ze juz macie gotowe miejsce dla psa,bo obliczyliscie koszty miesieczne...

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Ja myslalam,ze juz macie gotowe miejsce dla psa,bo obliczyliscie koszty miesieczne...

Koszty w większości hoteli są bardzo podobne i wahają się w granicach 10zł za dobę (za małego psa), dlatego potrzebną kwotę podałam w przybliżeniu...

Posted

Niebieska713 napisał(a):
A to jest tak bardziej domowo,czy kojce i buda? A jak wtedy tam z opieka weta...?

Psiaki mieszkają i w kojcach i w domu, w zależności od potrzeb danego osobnika. Nasze małe dwupaki mieszkają w domu, a owczarkowaty ślepaczek Gaspar w kojcu. Z wetem nie ma problemu, na "Ranczu maszera" oprócz psów jest jeszcze wiele innych zwierząt więc wet często tam bywa ;)

Posted

Niebieska713 napisał(a):
A ile jeszcze tam jest wolnych miejsc,jakby inne psiaki potrzebowaly? I gdzie to jest dokladnie? Czy tam sie przyjmiuje rowniez psiaki z problemami zdrowotnymi,na hotelowanie z leczeniem?

16 maja były wolne jeszcze 3 miejsca, nie wiem jak jest teraz, ale mogę się dowiedzieć ;) Hotelik znajduje się w Przebieczanach niedaleko Wieliczki. Z przyjęciem psiaków z problemami zdrowotnymi raczej nie powinno być problemu. Nasze staruszki i ślepaczek Gaspar też wymagały leczenia. W razie czego mogę podać kontakt do hoteliku ;)

Posted

zachary napisał(a):
20zł zadeklaruję na hotelik, więcej w obecnej sytuacji nie mogę.Najwyżej jednorazowo coś będę dorzucać, na dziś 50 zł.

zachary :loveu::loveu::loveu: Wielkie, wielkie dzięki! :loveu:

Posted

viola005 napisał(a):
Czy to nie jest ten hotelik, gdzie Kamel i Faks opalaja sie na trawce? I gdzie Topik pregusek hasa? Tam bedzie Pikusiowi dobrze!

violu tak to ten hotelik, tylko z Pikusiem jest taki problem, że on kłapie zębami na wszystkie psy, a tam jest już spora gromadka :roll: