IraKa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 OK, dzisiaj wyślę pocztą. Dokumenty adopcyjne podpisywałam ja w schronisku. A jak dalej nie wiem. NA PEWNO nie będę rościć sobie praw do jamniorka :evil_lol: :eviltong: Quote
latarenka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Czekam w takim razie i dziękuję. Skoro podpisałaś dokumenty, myslę, że nie będzie problemu a wspominał o nich pan, który przywiózł Felusia, dlatego pytam ;) Quote
IraKa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wrzucę je też do koperty dla spokojności wszystkich. Quote
xmartix Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 IRAKA musisz teraz podpisać umowę adopcyjną z Nową Panią jamniczka i dać dane tej Pani do schronu żeby czip psa nie był na Ciebie a na nową opiekunkę psa :) Quote
IraKa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Dobrze wiedziedź chociaż po fakcie. Mam nadzieję, że nowi właściciele nie zgubią Feliksa ;) Quote
latarenka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Iraka, czekam w takim razie na umowę, ewentualnie prześlij mi na maila :cool1:[email protected] Quote
Basia1968 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 latarenka a zdjęciątko Twoich wszystkich psich ślicznot wkleisz? my tak lubimy oglądać takie stadka szczęśliwe. Quote
latarenka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Basiu, pewnie ze wkleję, nawet na awatarze chciałam, ale nie weszło:-(. Jak córka wróci z weekendu i przywiezie aparat to może się uda:lol: Quote
latarenka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 IraKa, dzięki za dokumenty adopcyjne, dzisiaj przyszły pocztą :). Teraz powiedzcie mi co mam zrobic dalej - czy poinformowac Wrocław, że zmienił się właściciel Feliksa, czy zgłosic w Krakowie w schronisku czy w Urzędzie Miasta? Z góry dzięki za wszelkie info... Quote
Basia1968 Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 latarenka szczerze powiem, że kompletnie nie wiem co zrobić. Ale na pewno wejdzie ktoś światlejszy ode mnie w tym temacie i doradzi. Quote
latarenka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 A Felek zgryzł mój skórzany pasek do spodni i książkę zawierającą poezję Kochanowskiego (to córki) - lubi Treny chyba..;) Quote
rita60 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='latarenka']A Felek zgryzł mój skórzany pasek do spodni i książkę zawierającą poezję Kochanowskiego (to córki) - lubi Treny chyba..;)[/QUOTE] Normalnie mol ksiazkowy:evil_lol: Quote
Basia1968 Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 nooo cudny chłopaczek - a córci powiedz, że wiedzą trzeba się dzielić - nawet z jamnisiem:evil_lol::evil_lol: Quote
latarenka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 no, udało się nam wkleić zdjęcie Felusia na avatar - to jedno z pierwszych jego zdjątek w domku - a piłeczka do tej pory jest ulubioną zabawką (oprócz wybitnych poetów polskich ;) Quote
Basia1968 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 ooo kochany Feliksie jaki jesteś boskiiiiiii, a to maluśkie brązowiutkie, to pewnie najmłodsza jamnisia? Quote
wojtuś Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Super Kochani i ja się cieszę:););) Dzięki latarenko za domek:) Quote
latarenka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Feluś jest super, widać że był w jakimś domu i nie bylo mu najgorzej, bo wskakuje na fotele, łóżeczko też nie było dla niego nowością - dlaczego tak go ktoś potraktował to nie mam pojęcia - chociaż psuj jest :), ale słodki. A dalej czekam na jakieś info odnośnie dalszego postępowania adopcyjnego - co mam zrobić z dokumentami i gdzie zgłosićzmianę właściciela? Quote
latarenka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 zdjęcia na razie umieściłam na awatarze jest Feluś i Neska. Reszta będzie później. pozdro :) Quote
Basia1968 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 witamy - może jakies króciutkie informacje latarenko - co tam u Was słychać? Quote
latarenka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 witajcie! Feliks w porzo...taki udomowiony, że bardziej się nie da...razem zNeską rozrabiają! Ale piłeczki kocha ponad życie (chociaż już nauczył się, że się nie zasypia z piłką w zębach, bo nikt mu jej nie zabierze) Generalnie możecie spać spokojnie - żadna krzywda go już więcej nie spotka. pozdrawiam! Quote
Basia1968 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Latarenko dziękuję za informacje - jakby sie tak dało to plissssssssss o zdjęcie. POzdrawiam Quote
Recommended Posts