Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OK, dzisiaj wyślę pocztą. Dokumenty adopcyjne podpisywałam ja w schronisku. A jak dalej nie wiem.
NA PEWNO nie będę rościć sobie praw do jamniorka :evil_lol: :eviltong:

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IraKa, dzięki za dokumenty adopcyjne, dzisiaj przyszły pocztą :). Teraz powiedzcie mi co mam zrobic dalej - czy poinformowac Wrocław, że zmienił się właściciel Feliksa, czy zgłosic w Krakowie w schronisku czy w Urzędzie Miasta? Z góry dzięki za wszelkie info...

Posted

[quote name='latarenka']A Felek zgryzł mój skórzany pasek do spodni i książkę zawierającą poezję Kochanowskiego (to córki) - lubi Treny chyba..;)[/QUOTE]
Normalnie mol ksiazkowy:evil_lol:

Posted

no, udało się nam wkleić zdjęcie Felusia na avatar - to jedno z pierwszych jego zdjątek w domku - a piłeczka do tej pory jest ulubioną zabawką (oprócz wybitnych poetów polskich ;)

Posted

Feluś jest super, widać że był w jakimś domu i nie bylo mu najgorzej, bo wskakuje na fotele, łóżeczko też nie było dla niego nowością - dlaczego tak go ktoś potraktował to nie mam pojęcia - chociaż psuj jest :), ale słodki. A dalej czekam na jakieś info odnośnie dalszego postępowania adopcyjnego - co mam zrobić z dokumentami i gdzie zgłosićzmianę właściciela?

• 3 months later...
  • 4 months later...
Posted

witajcie! Feliks w porzo...taki udomowiony, że bardziej się nie da...razem zNeską rozrabiają! Ale piłeczki kocha ponad życie (chociaż już nauczył się, że się nie zasypia z piłką w zębach, bo nikt mu jej nie zabierze) Generalnie możecie spać spokojnie - żadna krzywda go już więcej nie spotka. pozdrawiam!