Tia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Kapsel']Dziewczyny Kochane to ile już macie a ile brakuje?[/QUOTE] Mamy już połowę czyli 125zł deklaracji:loveu: Wszytkich bardzo dziękujemy:multi: [COLOR=Black][U][B]Ale niestety jeszcze [COLOR=Red]brakuje 125zł deklaracji stałych[/COLOR]:([/B][/U][/COLOR] Quote
Kapsel Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Tia']Mamy już połowę czyli 125zł deklaracji:loveu: Wszytkich bardzo dziękujemy:multi: [COLOR=Black][U][B]Ale niestety jeszcze [COLOR=Red]brakuje 125zł deklaracji stałych[/COLOR]:([/B][/U][/COLOR][/QUOTE] To naprawdę już nie dużo. Jeszcze dajmy na to dziesięć osób po 10, 15 zł.... Trzeba błagać o takie wpłaty. To nie jest straszny wydatek. Dajmy na to jedna paczka papierosów..... Walczcie i ślijcie pw, a uda się na pewno!!!! Quote
elmira Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='ranias']15 zł ode mnie co miesiąc[/QUOTE] Ranias:) wielkie dzięki w imieniu Lisia:) Ciotki na pewno podziękują Ci same:) Quote
Kapsel Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='ranias']15 zł ode mnie co miesiąc[/QUOTE] No widzicie Kochane dziewczyny :multi::multi::multi::multi: Jeszcze dziewięć osób!!!! Quote
Bjuta Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ja też podniosę - kurczę nie mogę już stałej deklarcji złożyć - choć tak tani hotelik dla psa z takim stażem to po prostu aż się prosi, żeby coś wyskrobać... Quote
Kapsel Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Bjuta']Ja też podniosę - kurczę nie mogę już stałej deklarcji złożyć - choć tak tani hotelik dla psa z takim stażem to po prostu aż się prosi, żeby coś wyskrobać...[/QUOTE] Wyskrob Bjutuś wyskrob, choć 5, 10 zł.:loveu::p Quote
wojtuś Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='mestudio']Miłe Dogomaniaczki i Dogomaniacy, pamiętajcie, że Lisio ma szansę na dom bezpłatny w naszej rodzinie jeśli tylko sunia jamnikowata znajdzie domek. Tak sobie obiecałam, że zawsze będzie u nas jeden staruszek gratis. A sunia jamnikowata jest tak przyjazna i sympatyczna, że domek powinna znaleźć.[/QUOTE] :loveu:Mestudio wielkie dzięki to niesamowite wręcz:loveu: [quote name='danka4u1']Mestudio, chylę czoła przed Tobą. Jesteś wspaniała, a Lisio nawet jeszcze nie wie, jak teraz zmieni się jego biedne, bezdomne życie :multi:[/QUOTE] :multi:Tak Danusia, cieszę się że Lisiowi odmieni się jego los:multi: [quote name='Tia']Już jesteśmy tak blisko, aby Lisio miał godną starość a jednak te pieniążki:([/QUOTE] Uzbieramy Kochani:loveu: Tak wszystkim nam zależy że się uda :):) Ja deklaruję 10 zł/miesiąc I proszę Naszego:loveu: skarbnika o przesłanie nr konta:) Quote
zeberka4 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 niestety pomóc finansowo nie moge ale podrzuce zeby inni widzieli Quote
danka4u1 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [IMG]http://id.joe.pl/sub_images/pictures/6592590e282d709e55c690db42cf963f_th2.gif[/IMG] Na wątku wszyscy już śpią...Lisiu też na pewno śpi i nie wie, że niedługo jego noce będą we własnym domku z kochającymi go ludźmi. Przejrzałam "plon dzisiejszego dnia"- serce się raduje ,widząc tyle dobrych ludzi. Jutro wyślę Lisiowi 50 zł na nową drogę życia. Obiecuję, że wspomogę go na przyszłość finansowo i nie zapomnę o nim. Dziewczyny, może by rzeczywiście pomyśleć o wyjezdzie pieska, dokładając z jednorazowych deklaracji? Niech nie cierpi dłużej, skoro tak szybko znalazł taki dobry dom i ludzi, którzy mają serce dla bezdomnych, stareńkich psiaków. Quote
Kapsel Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='danka4u1'][IMG]http://id.joe.pl/sub_images/pictures/6592590e282d709e55c690db42cf963f_th2.gif[/IMG] Na wątku wszyscy już śpią...Lisiu też na pewno śpi i nie wie, że niedługo jego noce będą we własnym domku z kochającymi go ludźmi. Przejrzałam "plon dzisiejszego dnia"- serce się raduje ,widząc tyle dobrych ludzi. Jutro wyślę Lisiowi 50 zł na nową drogę życia. Obiecuję, że wspomogę go na przyszłość finansowo i nie zapomnę o nim. Dziewczyny, może by rzeczywiście pomyśleć o wyjezdzie pieska, dokładając z jednorazowych deklaracji? Niech nie cierpi dłużej, skoro tak szybko znalazł taki dobry dom i ludzi, którzy mają serce dla bezdomnych, stareńkich psiaków.[/QUOTE] Danusia hura!!!!!!! :multi::multi::multi: Kto jeszcze pomoże psiaczkowi??? :razz::razz::razz: Quote
Mysza2 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Do góry Staruszku prosić cioteczki o pieniążki na ciepły kąt dla Ciebie Quote
elmira Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Pokazuj się dziadeczku. Może jeszcze kogoś wzruszy Twój los? 9 lat w schronisku i świadomość, że bez pomocy umrze sam, bez swojego człowieka. Jest to najgorsze, co może czekać psa. Quote
Asia_Rawicz Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Na razie zapisuje sobie wątek. Finansowo będę mogła wspomóc dopiero pod koniec miesiąca. Quote
Angel Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Dziękujemy ślicznie : mam nowe zdjęcia Lisiaka :) wrzuce tylko na kompa i już daje! lisio dziś na spacerze bardzo sie cieszył, obwąchiwał wszystko dookoła i nawet kiedy musiał niestety już wracać po spacerku na wybieg to stał przy drzwiach i szczekał do tego błagalnie patrząc aby znowu go wziąć-czego nigdy do tej pory raczej nie robił :) Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='elmira']Czyli zostało 115 pln ?[/QUOTE] Brakuje jeszcze 100zł deklaracji, wywnioskowałam to z pierwszego postu:) Quote
Aquifere Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Elmira - wyczyść skrzynkę! nie mogę wysłać wiadomości z danymi do przelewu Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Czy już teraz wysyłacie pieniążki z deklaracji stałych? Czy jeszcze nie wpłacacie bo już nie wiem...? Quote
Aquifere Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Tia - wszyscy prosili o numer konta więc rozesłałam. Parę stron wcześniej pisaliśmy, że lepiej już zbierać i dołożyć z jednorazowych deklaracji, ale żeby Lisia już zabrać. Nie ma się co martwić, jeśli będzie brakowało deklaracji stałych to ja zawsze jestem i mogę dokładać. Wygląda na to, że na pierwszy miesiąc już się uzbierało...:) Quote
Angel Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 SUPER!! :) tu zdjęcia Lisia: [IMG]http://i44.tinypic.com/if652u.jpg[/IMG] [IMG]http://i39.tinypic.com/1zqv9mu.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/i29coy.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.tinypic.com/svqx45.jpg[/IMG] [IMG]http://i39.tinypic.com/10db9y0.jpg[/IMG] Quote
Tia Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 [quote name='Aquifere']Tia - wszyscy prosili o numer konta więc rozesłałam. Parę stron wcześniej pisaliśmy, że lepiej już zbierać i dołożyć z jednorazowych deklaracji, ale żeby Lisia już zabrać. Nie ma się co martwić, jeśli będzie brakowało deklaracji stałych to ja zawsze jestem i mogę dokładać. Wygląda na to, że na pierwszy miesiąc już się uzbierało...:)[/QUOTE] Aha dobra to ja też wyśle, a ile jest na koncie Lisia już wpłaconych wpłat? Quote
Aquifere Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 wpłaconych jeszcze nic:( chyba, że liczymy moje jako wpłacone czyli jest 150 Quote
Recommended Posts