Javena Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Skąd ja to znam. Był taki watek,że pieniadze już wysłane dotarły po miesiącu:) Quote
Angel Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 czekajcie, czekajcie... bo juz sie gubie w tych rozliczeniach. Wojtku jak mam to rozpisać ? bo nie kapuje ;p Quote
mestudio Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Proszę nie uwzględniać wpłaty do mnie od Aquifere za listopad ponieważ pieniędzy nie mam i w tej chwili jestem przekonana, że przelew nie wyszedł. Po co te wszystkie opowieści Aquifere? Quote
Javena Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Była na dogo o 3 rano.Pewnie nie może spac. POTEM po 16-ej .Nic nie napisała,choć prosiłam o sprawdzenie wpłaty Nie rozumiem czasem ludzi. Szczerość i zaufanie to podstawa w życiu ,ale na dogo tak samo. Czemu nie powie o co chodzi? Quote
mestudio Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Javeno, na dogo ta szczerość i zaufanie to podstawa. Szkoda, że tak dziwnie to wygląda z jej strony. Zawsze jestem skłonna tłumaczyć ludzi, ale już chyba daruję sobie. Quote
danka4u1 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:----------------------------------------------:shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Angel Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 usunełam Pania Karoline z listy wpłat bo mówiłyście ze to ta sama osoba co Karolina B :) zaczęłam wszystko poprawiać w zapłatach.. Quote
wojtuś Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Angel']czekajcie, czekajcie... bo juz sie gubie w tych rozliczeniach. [B]Wojtku jak mam to rozpisać ?[/B] bo nie kapuje ;p[/QUOTE] [quote name='mestudio']Proszę nie uwzględniać wpłaty do mnie od Aquifere za listopad ponieważ pieniędzy nie mam i w tej chwili jestem przekonana, że przelew nie wyszedł. Po co te wszystkie opowieści Aquifere?[/QUOTE] [B]Angel[/B] dorób proszę w 2 poście kolumnę LISTOPAD i tam zapisz te wpłaty co przedstawiła Aquifere w listopadzie (do dnia 10.11.2010 r.), tj: [I]Ranias - 02.11 - 15zł Viola005 - 02.11 - 50zł moj chlopak - 02.11 - 20zł Wojtus - 04.11 - 10zł Goldenek - 05.11 - 40zł Malgorzata G. - 08.11 - 25zł Havanka - 08.11 - 15zł Karolina B. - 09.11 - 10zł Plicha - 10.11 - 20zł Ja (Aquifere)- 50zł[/I] [U]Zrób prosze teraz bilans konta do dnia 10.11.2010 r.[/U] Nie uwzględniaj przelewu do mestudio (500 zł.) - bo jeszcze nie dotarł. Jeśli dotrze to go wpisz i zrób znowu bilans konta. Ponawiam [B]prośbe do Aquifere[/B] o przedstawienie bilansu wpłat [B]za wrzesień[/B] i wcześniejszych. Aquifere zbieramy już deklaracje na inne konto, rozlicz sie więc proszę z wpłat i wydatków Twojego konta dla Lisia i Piguski. Wysłałem w poniedziałek list do Karoliny B. Pozdrawiam pięknie:):) i Lisiowych i Was :):) [I] [/I] Quote
Angel Posted November 17, 2010 Author Posted November 17, 2010 poprawiłam wszystkoo.. bilans wynosi ponad 600 zł na plusie :) Quote
mestudio Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Bardzo ciekawy bilans, czy wychodzi z niego, że Aquifere nie musiała niczego wykładać ze swoich pieniędzy tak jak pisała wcześniej? Sory, ja jestem humanistka. Pieniążki dziś także nie dotarły. Quote
mestudio Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dobrze, że Lisiaczki nie muszą się tym przejmować. Dwa małe gamonie, zaczynające dzień przed piątą rano:-). Quote
Havanka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ewo, Twoje dwa linki w podpisie nie działają. Quote
mestudio Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Havanka']Ewo, Twoje dwa linki w podpisie nie działają.[/QUOTE] To TZ za nie odpowiada, wieczorkiem naprawi - dzięki Havanko. Quote
mestudio Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Havanka']Ewo, Twoje dwa linki w podpisie nie działają.[/QUOTE] Już działają.:cool3: TZmestudio Quote
mestudio Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='Angel']musza dojśc pieniądze ![/QUOTE] Skoro przelewy na mestudio nie "dochodzą" to może ktoś mógłby podejść do Aquifere i pomóc się rozliczyć? Może to jest jakieś wyjście?? :cool3: W końcu dziś jest 17 dzień "po terminie". Jak już :roll:został zrobiony przelew to na pewno ma potwierdzenie nadania. TZmestudio Quote
danka4u1 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='mestudio'], ja jestem humanistka. .[/QUOTE] Ja tez humanistka, ale tutaj sprawa jest jasna. Nie ma pieniędzy darczyńców. O uczciwości nie wspomnę, bo może trzeba by nazwać rzecz konkretniej.. [quote name='mestudio']Dobrze, że Lisiaczki nie muszą się tym przejmować. Dwa małe gamonie, zaczynające dzień przed piątą rano:-).[/QUOTE] Ewo, podziwiam Twoja cierpliwość i wyrozumiałość, [B]ale skarbnik wątkowy podważa naszą uczciwość, a tego nie można tolerować. [/B][quote name='mestudio']Skoro przelewy na mestudio nie "dochodzą"[B] to może ktoś mógłby podejść do Aquifere[/B] i pomóc się rozliczyć? Może to jest jakieś wyjście?? :cool3: W końcu dziś jest 17 dzień "po terminie". Jak już :roll:został zrobiony przelew to na pewno ma potwierdzenie nadania. TZmestudio[/QUOTE] Niestety nie możemy pozwolić dłużej na takie zachowanie. Niestety ktoś, kto jest na miejscu musiałby podejść do Aquifere i załatwić sprawę. Z tego co wiem, mieszka w centrum. Quote
mestudio Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Tu najbardziej to chodzi o uczciwość wobec darczyńców, bo to oni będą na przyszłość zrażeni i nieufni w takich sytuacjach. Ja przecież zrobić nic nie mogę w takiej sytuacji i jak każdy muszę czekać na wyjaśnienie. Wkurza mnie to, że potem odbije się to w innych wątkach na innych psiakach bo ludzie będą nieufni i zastanowią się jeden raz więcej niż w tym wypadku zanim zgłoszą chęć pomocy. Quote
wojtuś Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 [quote name='mestudio']Tu najbardziej to chodzi o uczciwość wobec darczyńców, bo to oni będą na przyszłość zrażeni i nieufni w takich sytuacjach. Ja przecież zrobić nic nie mogę w takiej sytuacji i jak każdy muszę czekać na wyjaśnienie. Wkurza mnie to, że potem odbije się to w innych wątkach na innych psiakach bo ludzie będą nieufni i zastanowią się jeden raz więcej niż w tym wypadku zanim zgłoszą chęć pomocy.[/QUOTE] Do pomocy Psiakom taka sytuacji raczej nas nie zrazi - no bo kto jak nie My musimy wyciągać ze schronu czy pomagać innym biedom. Pozostawi na pewno baczenie i większą czujność przy składaniu deklaracji i ..........kto będzie Księgowym, czy mamy zaufanie. Zrazimy się do obecnej tu osoby - Aguifere. A czy trafi na Czarne Kwiatki - zobaczymy. Quote
mestudio Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Przed chwilą zaksięgowała się wpłata od Aquifere. Dziękuję. Na konto wpłynęło 500 zł. Quote
danka4u1 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 [quote name='mestudio']Przed chwilą zaksięgowała się wpłata od Aquifere. Dziękuję. Na konto wpłynęło 500 zł.[/QUOTE] Miło. Wymaga chyba- z pewnoscią- uzupełnienie wpłat za wrzesień. Nadal myślę o niezapisanej wpłacie od Teresy, a wpłata miała miejsce. Trzeba uporządkowac ten bałagan i imiennie rozliczyc wpłaty. Quote
Angel Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 za wrzesien wpisalam wszystkich... pieniadze musiały wpłynac-skoro wpływaly w kolejnych miesiaccach. [B]chciałam was cioteczki zaprosić na bazarki piesków z tego samego schronu co Ruda:[/B] 1. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/196544-KSIĄŻKI-dla-każdego-i-śliczne-szelki-dla-zwierzaka-!-Dla-Frania-do-30.11-)"]http://www.dogomania.pl/threads/196544-KSIĄŻKI-dla-każdego-i-śliczne-szelki-dla-zwierzaka-!-Dla-Frania-do-30.11-)[/URL] 2. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/196656-mini-pluszaki-na-mikołaja-i-nie-tylko-!-)-dla-P-amp-M-do-1.12.2010-!"]http://www.dogomania.pl/threads/196656-mini-pluszaki-na-mikołaja-i-nie-tylko-!-)-dla-P-amp-M-do-1.12.2010-![/URL] 3 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/196003-piękna-firanka-ecri-!-LICYTACJA-DLA-P-amp-M-!-)-do-20.11"]http://www.dogomania.pl/threads/196003-piękna-firanka-ecri-!-LICYTACJA-DLA-P-amp-M-!-)-do-20.11[/URL] Quote
wojtuś Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='mestudio']Przed chwilą zaksięgowała się wpłata od Aquifere. Dziękuję. Na konto wpłynęło 500 zł.[/QUOTE] Super:) Odetchnąłem:) To opowiedz Mestudio proszę co sie działo u Naszej Pary;);) Quote
Recommended Posts