Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę nie uwzględniać wpłaty do mnie od Aquifere za listopad ponieważ pieniędzy nie mam i w tej chwili jestem przekonana, że przelew nie wyszedł. Po co te wszystkie opowieści Aquifere?

Posted

Była na dogo o 3 rano.Pewnie nie może spac. POTEM po 16-ej .Nic nie napisała,choć prosiłam o sprawdzenie wpłaty Nie rozumiem czasem ludzi. Szczerość i zaufanie to podstawa w życiu ,ale na dogo tak samo. Czemu nie powie o co chodzi?

Posted

[quote name='Angel']czekajcie, czekajcie... bo juz sie gubie w tych rozliczeniach. [B]Wojtku jak mam to rozpisać ?[/B] bo nie kapuje ;p[/QUOTE]

[quote name='mestudio']Proszę nie uwzględniać wpłaty do mnie od Aquifere za listopad ponieważ pieniędzy nie mam i w tej chwili jestem przekonana, że przelew nie wyszedł. Po co te wszystkie opowieści Aquifere?[/QUOTE]

[B]Angel[/B] dorób proszę w 2 poście kolumnę LISTOPAD i tam zapisz te wpłaty co przedstawiła Aquifere w listopadzie (do dnia 10.11.2010 r.), tj:

[I]Ranias - 02.11 - 15zł
Viola005 - 02.11 - 50zł
moj chlopak - 02.11 - 20zł
Wojtus - 04.11 - 10zł
Goldenek - 05.11 - 40zł
Malgorzata G. - 08.11 - 25zł
Havanka - 08.11 - 15zł
Karolina B. - 09.11 - 10zł
Plicha - 10.11 - 20zł
Ja (Aquifere)- 50zł[/I]

[U]Zrób prosze teraz bilans konta do dnia 10.11.2010 r.[/U]

Nie uwzględniaj przelewu do mestudio (500 zł.) - bo jeszcze nie dotarł.
Jeśli dotrze to go wpisz i zrób znowu bilans konta.

Ponawiam [B]prośbe do Aquifere[/B] o przedstawienie bilansu wpłat [B]za wrzesień[/B] i wcześniejszych.

Aquifere zbieramy już deklaracje na inne konto, rozlicz sie więc proszę z wpłat i wydatków Twojego konta dla Lisia i Piguski.

Wysłałem w poniedziałek list do Karoliny B.

Pozdrawiam pięknie:):) i Lisiowych i Was :):)
[I]

[/I]

Posted

Bardzo ciekawy bilans, czy wychodzi z niego, że Aquifere nie musiała niczego wykładać ze swoich pieniędzy tak jak pisała wcześniej? Sory, ja jestem humanistka.
Pieniążki dziś także nie dotarły.

Posted

[quote name='Angel']musza dojśc pieniądze ![/QUOTE]

Skoro przelewy na mestudio nie "dochodzą" to może ktoś mógłby podejść do Aquifere i pomóc się rozliczyć? Może to jest jakieś wyjście?? :cool3:
W końcu dziś jest 17 dzień "po terminie".
Jak już :roll:został zrobiony przelew to na pewno ma potwierdzenie nadania.

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio'], ja jestem humanistka.
.[/QUOTE]

Ja tez humanistka, ale tutaj sprawa jest jasna. Nie ma pieniędzy darczyńców. O uczciwości nie wspomnę, bo może trzeba by nazwać rzecz konkretniej..
[quote name='mestudio']Dobrze, że Lisiaczki nie muszą się tym przejmować. Dwa małe gamonie, zaczynające dzień przed piątą rano:-).[/QUOTE]
Ewo, podziwiam Twoja cierpliwość i wyrozumiałość, [B]ale skarbnik wątkowy podważa naszą uczciwość, a tego nie można tolerować.
[/B][quote name='mestudio']Skoro przelewy na mestudio nie "dochodzą"[B] to może ktoś mógłby podejść do Aquifere[/B] i pomóc się rozliczyć? Może to jest jakieś wyjście?? :cool3:
W końcu dziś jest 17 dzień "po terminie".
Jak już :roll:został zrobiony przelew to na pewno ma potwierdzenie nadania.

TZmestudio[/QUOTE]
Niestety nie możemy pozwolić dłużej na takie zachowanie. Niestety ktoś, kto jest na miejscu musiałby podejść do Aquifere i załatwić sprawę. Z tego co wiem, mieszka w centrum.

Posted

Tu najbardziej to chodzi o uczciwość wobec darczyńców, bo to oni będą na przyszłość zrażeni i nieufni w takich sytuacjach.
Ja przecież zrobić nic nie mogę w takiej sytuacji i jak każdy muszę czekać na wyjaśnienie. Wkurza mnie to, że potem odbije się to w innych wątkach na innych psiakach bo ludzie będą nieufni i zastanowią się jeden raz więcej niż w tym wypadku zanim zgłoszą chęć pomocy.

Posted

[quote name='mestudio']Tu najbardziej to chodzi o uczciwość wobec darczyńców, bo to oni będą na przyszłość zrażeni i nieufni w takich sytuacjach.
Ja przecież zrobić nic nie mogę w takiej sytuacji i jak każdy muszę czekać na wyjaśnienie. Wkurza mnie to, że potem odbije się to w innych wątkach na innych psiakach bo ludzie będą nieufni i zastanowią się jeden raz więcej niż w tym wypadku zanim zgłoszą chęć pomocy.[/QUOTE]
Do pomocy Psiakom taka sytuacji raczej nas nie zrazi - no bo kto jak nie My musimy wyciągać ze schronu czy pomagać innym biedom.
Pozostawi na pewno baczenie i większą czujność przy składaniu deklaracji i ..........kto będzie Księgowym, czy mamy zaufanie.
Zrazimy się do obecnej tu osoby - Aguifere.
A czy trafi na Czarne Kwiatki - zobaczymy.

Posted

[quote name='mestudio']Przed chwilą zaksięgowała się wpłata od Aquifere. Dziękuję. Na konto wpłynęło 500 zł.[/QUOTE]
Miło. Wymaga chyba- z pewnoscią- uzupełnienie wpłat za wrzesień. Nadal myślę o niezapisanej wpłacie od Teresy, a wpłata miała miejsce.
Trzeba uporządkowac ten bałagan i imiennie rozliczyc wpłaty.

Posted

za wrzesien wpisalam wszystkich... pieniadze musiały wpłynac-skoro wpływaly w kolejnych miesiaccach.

[B]chciałam was cioteczki zaprosić na bazarki piesków z tego samego schronu co Ruda:[/B]

1. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/196544-KSIĄŻKI-dla-każdego-i-śliczne-szelki-dla-zwierzaka-!-Dla-Frania-do-30.11-)"]http://www.dogomania.pl/threads/196544-KSIĄŻKI-dla-każdego-i-śliczne-szelki-dla-zwierzaka-!-Dla-Frania-do-30.11-)[/URL]

2. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/196656-mini-pluszaki-na-mikołaja-i-nie-tylko-!-)-dla-P-amp-M-do-1.12.2010-!"]http://www.dogomania.pl/threads/196656-mini-pluszaki-na-mikołaja-i-nie-tylko-!-)-dla-P-amp-M-do-1.12.2010-![/URL]

3 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/196003-piękna-firanka-ecri-!-LICYTACJA-DLA-P-amp-M-!-)-do-20.11"]http://www.dogomania.pl/threads/196003-piękna-firanka-ecri-!-LICYTACJA-DLA-P-amp-M-!-)-do-20.11[/URL]

Posted

[quote name='mestudio']Przed chwilą zaksięgowała się wpłata od Aquifere. Dziękuję. Na konto wpłynęło 500 zł.[/QUOTE]
Super:)
Odetchnąłem:)
To opowiedz Mestudio proszę co sie działo u Naszej Pary;);)