danka4u1 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='Cajus JB']Dziękuję za zaproszenie. Na razie mogę nic zadeklarować. Jednak skoro to para to zapraszam Ją do[URL="http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-w%C3%84%C2%85tek-zbiorczy-psiak%C3%83%C2%B3w-tylko-do-wsp%C3%83%C2%B3lnej-adopcji?"] NA TEN WĄTEK[/URL].[/QUOTE] Pomysł z wątkiem zbiorczym dla par hetero- i homo-( w tym przypadku: przyjacielskich!!!) rewelacyjny! Gratulacje. Nie przeczytałam całego wątku, ale zapisuję. Kajtuś i Dino nadal w Przebieczanach? Zdjęcie przyjaciół jest u mnie na monitorze:roll::lol: Quote
Cajus JB Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Tak nadal tam. Lisio i Pieguska dołączą do wątku wspólnego i jak tylko skończy się walka z wodą ruszymy wszystkie pary. Quote
Kapsel Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Kochani, pomóżmy Soemie.. kolejna tragedia powodziowa [url]http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-p%C4%99ka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniak%C3%B3w[/url]! Quote
Tola^^ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Angel dodaj te dwa banerki na pierwszą ! :):) Żeby nikt nie musiał potem ich szukać ... Quote
danka4u1 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Witam wprawdzie nie z rana, ale byłam odcięta od internetu. Efekt odstawienny niewyobrażalny:evil_lol::evil_lol: Co u zakochanej pary? Quote
Tia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Transport ustalony na wtorek! Mestudio pasuje Tobie aby psiaki przyjechały? Koszt 350zł. (Jeżeli ktoś chce może dołożyć jakiegoś psiaka do transportu na trasie Oborniki- Warszawa) Quote
mestudio Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Czy pieski będą do odbioru w Warszawie i jaka będzie przybliżona godzina odbioru bo przecież my pracujemy i nikt nas z pracy tak natychmiast na zawołanie nie zwolni? Druga sprawa to to, że M jest w Warszawie tylko do godziny 15:30- ewentualnie 16 i wraca do domu (2 godziny jazdy każdego dnia w jedną stronę). Pieski trzeba by przekazać około godziny 16 bo nie będzie przecież co z nimi zrobić. Będą bardzo zestresowane zapewne. Bardzo proszę o szczegóły bo teraz jestem zaskoczona i nie wiem co jutro zorganizuję - co mi się uda. Quote
Tia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Tia']Mestudio powiedz mi tylko czy pasuje tobie aby psiaki przyjechały we wtorek? A osoba która ma zawieść pieski pytała się czy kozienice nie są czasami zalane? Koszt transportu to 350zł, tak samo jak oferowała Ana..wiec w tej kwestii pieniężnej nic nie zmienia:)[/QUOTE] Już dwa dni temu informowałam, że transport będzie we wtorek. Napisałam do osoby która przywiezie pieski do ciebie, jak odpowie na te pytania od razu napiszę. Quote
mestudio Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Dość dokładnie czytam wątek, ale widocznie nie doczytałam wpisu z taką informacją. Ja chcę najbardziej wiedzieć czy pieski będą do odbioru w Warszawie czy przyjadą do mnie. Dobrze by było gdybym wiedziała to dziś bo jutro to będzie za późno na organizowanie wtorku. Kozienice nie są zalane. Quote
mestudio Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [QUOTE]Lisio i Pieguska są teraz w takim kilkudniowym DT koło Obornik, oczywiście są razem, jak by inaczej:loveu: Prawdopodobnie pojadą do Mestudio we środę:) To czyli twoja deklaracja jest stała? Numer konta prześle Aquafere:D Naprawdę dziękujemy za przybycie:)[/QUOTE] Znalazłam wpis o środzie więc chyba ślepa jestem z tym wtorkiem. Jakby co to jestem tu do północy albo i dłużej, a potem od 5 rano więc będę coś organizować na wtorek. Quote
Tia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Potem też pisałam, że we środę bo miał jechać jeszcze tym samym samochodem pudelek i królik, lecz okazało się że nie jadą więc wtorek. A dowiedziałam się, że tamci zrezygnowali i transport będzie wtorek dopiero wczoraj wieczorem. To mój błąd:oops: A o wtorku pisałam str 53 #529;) Już napisałam do Tarzanki czy psiaki pojadą do Kozienic czy do Warszawy. Jeżeli nie pasuje Ci we wtorek to tarzanka może przenieść go na środę. To zależy od Ciebie:) Quote
Tia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Psiaki przyjadą prosto do Ciebie do Kozienic. Powiedz tylko jaka godzina pasuje żeby psiaki przyjechały?:) Quote
mestudio Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Przecież nie da się ustalić konkretnej godziny na taką odległość :-). Dobrze by było jednak gdyby przyjechały po południu to trochę bym się w pracy pokręciła do jakiejś 15, a potem myk do domciu. Gdyby można było to ja bardzo poproszę o namiary do osoby, która będzie wiozła pieseczki to sobie do niej jeszcze zadzwonię i wszystko dogadamy. Quote
Tia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Wyśle tobie na PW numer telefonu i będziecie mogły sobie wszystko obgadać:D Quote
Tia Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Tola^^']Już wszystko z transportem zostało uzgodnione?[/QUOTE] Raczej tak, tylko jeszcze pozostało powiadomić teraźniejszy DT kiedy przyjadą po pieski. A i Aquifere jutro prześle Tobie numer konta i prześlesz pieniądze (350zł) na transport, na konto tarzanki. Quote
danka4u1 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Super, że psiaki wyruszą w końcu w drogę do domku i RAZEM. Quote
Tola^^ Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Jak się ciesze że jadą :multi: Lecz bardzo mnie martwi to że nie ma wszystkich stałych deklaracji! :(:( Quote
Recommended Posts