Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cajus JB']Dziękuję za zaproszenie. Na razie mogę nic zadeklarować. Jednak skoro to para to zapraszam Ją do[URL="http://www.dogomania.pl/threads/184489-Adoptuj-jednego-drugi-gratis-w%C3%84%C2%85tek-zbiorczy-psiak%C3%83%C2%B3w-tylko-do-wsp%C3%83%C2%B3lnej-adopcji?"] NA TEN WĄTEK[/URL].[/QUOTE]
Pomysł z wątkiem zbiorczym dla par hetero- i homo-( w tym przypadku: przyjacielskich!!!) rewelacyjny! Gratulacje.
Nie przeczytałam całego wątku, ale zapisuję.
Kajtuś i Dino nadal w Przebieczanach? Zdjęcie przyjaciół jest u mnie na monitorze:roll::lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, pomóżmy Soemie.. kolejna tragedia powodziowa [url]http://www.dogomania.pl/threads/186165-SANDOMIERZ-przytulisko-po-POWODZI-p%C4%99ka-w-szwach.-Potrzebna-pomoc-dogomaniak%C3%B3w[/url]!

Posted

Transport ustalony na wtorek!
Mestudio pasuje Tobie aby psiaki przyjechały?
Koszt 350zł.

(Jeżeli ktoś chce może dołożyć jakiegoś psiaka do transportu na trasie Oborniki- Warszawa)

Posted

Czy pieski będą do odbioru w Warszawie i jaka będzie przybliżona godzina odbioru bo przecież my pracujemy i nikt nas z pracy tak natychmiast na zawołanie nie zwolni? Druga sprawa to to, że M jest w Warszawie tylko do godziny 15:30- ewentualnie 16 i wraca do domu (2 godziny jazdy każdego dnia w jedną stronę). Pieski trzeba by przekazać około godziny 16 bo nie będzie przecież co z nimi zrobić. Będą bardzo zestresowane zapewne. Bardzo proszę o szczegóły bo teraz jestem zaskoczona i nie wiem co jutro zorganizuję - co mi się uda.

Posted

[quote name='Tia']Mestudio powiedz mi tylko czy pasuje tobie aby psiaki przyjechały we wtorek?
A osoba która ma zawieść pieski pytała się czy kozienice nie są czasami zalane?
Koszt transportu to 350zł, tak samo jak oferowała Ana..wiec w tej kwestii pieniężnej nic nie zmienia:)[/QUOTE]

Już dwa dni temu informowałam, że transport będzie we wtorek.
Napisałam do osoby która przywiezie pieski do ciebie, jak odpowie na te pytania od razu napiszę.

Posted

Dość dokładnie czytam wątek, ale widocznie nie doczytałam wpisu z taką informacją. Ja chcę najbardziej wiedzieć czy pieski będą do odbioru w Warszawie czy przyjadą do mnie. Dobrze by było gdybym wiedziała to dziś bo jutro to będzie za późno na organizowanie wtorku.
Kozienice nie są zalane.

Posted

[QUOTE]Lisio i Pieguska są teraz w takim kilkudniowym DT koło Obornik, oczywiście są razem, jak by inaczej:loveu:
Prawdopodobnie pojadą do Mestudio we środę:)
To czyli twoja deklaracja jest stała?
Numer konta prześle Aquafere:D

Naprawdę dziękujemy za przybycie:)[/QUOTE]

Znalazłam wpis o środzie więc chyba ślepa jestem z tym wtorkiem.
Jakby co to jestem tu do północy albo i dłużej, a potem od 5 rano więc będę coś organizować na wtorek.

Posted

Potem też pisałam, że we środę bo miał jechać jeszcze tym samym samochodem pudelek i królik, lecz okazało się że nie jadą więc wtorek.
A dowiedziałam się, że tamci zrezygnowali i transport będzie wtorek dopiero wczoraj wieczorem. To mój błąd:oops: A o wtorku pisałam str 53 #529;)
Już napisałam do Tarzanki czy psiaki pojadą do Kozienic czy do Warszawy.

Jeżeli nie pasuje Ci we wtorek to tarzanka może przenieść go na środę.
To zależy od Ciebie:)

Posted

Przecież nie da się ustalić konkretnej godziny na taką odległość :-). Dobrze by było jednak gdyby przyjechały po południu to trochę bym się w pracy pokręciła do jakiejś 15, a potem myk do domciu.
Gdyby można było to ja bardzo poproszę o namiary do osoby, która będzie wiozła pieseczki to sobie do niej jeszcze zadzwonię i wszystko dogadamy.

Posted

[quote name='Tola^^']Już wszystko z transportem zostało uzgodnione?[/QUOTE]

Raczej tak, tylko jeszcze pozostało powiadomić teraźniejszy DT kiedy przyjadą po pieski.
A i Aquifere jutro prześle Tobie numer konta i prześlesz pieniądze (350zł) na transport, na konto tarzanki.