Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz święta, za moment długi weekend majowy, a potem wakacje... Mimo wszystko, zawsze są jakieś adopcje. Tylko jakoś te psiaki z Głowna nie mają szczęścia.

Posted

Niestety o Daffiego nie było telefonów.. :(

Syberiak ma dom, chyba gdzieś w Głownie.

A ja mam zdjęcia z nowego domku Muszki :) Sprzed kilku dni. Na zdjęciach jakiś taki smutas, ale na filmiku szaleje i biega za patyczkiem :loveu: Niestety nie potrafię go tutaj wstawić.

Posted

Przytulisko chce wyciągnąć do hoteliku Dianę i Dżekiego.
Znacie jakieś sprawdzone, dobre hoteliki ? :oops:

Po sprawie Arktyki, trochę się boje...

Posted

Usunęłam Syberiaka z FB. Mam nadzieję, że trafił do dobrego domu ;) Uwielbiam takie miśki :)

Który to Dżeki, bo się nie mogłam doszukać ? :oops:
Szczecinek, ale tam pewnie brak miejsc :(
Hmm.. jest też hotel Terrier w Mielcu, podobno bardzo dobry. Ale nie pamiętam już kosztu za miesiąc.
Zapytajcie jeszcze Owieczkę, ale ona chyba teraz ma coś na domowym hoteliku. Tylko wspominała mi kiedyś, że ma jeszcze kojce ?

edit: dobra, mam Dżekiego ;)

Posted

nika28 napisał(a):
Przytulisko chce wyciągnąć do hoteliku Dianę i Dżekiego.
Znacie jakieś sprawdzone, dobre hoteliki ? :oops:

Dobry i naprawdę sprawdzony jest znany Ci dobrze hotelik u sylwiaso :)
Tylko nie wiem jak z miejscem...

Posted

U Sylwuni chyba nie ma miejsc :(

Zapytam.

Tylko to są psy, które wymagają socjalizacji, i nauczenia chociaż podstaw posłuszeństwa... Trzeba więc szukać hoteliku, który im to zapewni.

Posted

Ja również życzę wszystkim Wesołych Świąt :)
I w imieniu wszystkich psiaków z Głowna :)

By marzenia się spełniły,
kury jaja poświęciły,
tata nam dyngusa sprawił
ksiądz nam święta błogosławił.
Byśmy w święta byli razem
jak nam na Wielkanoc każe.

Posted

A pytałaś u AniRe?

nika28 napisał(a):
U Sylwuni chyba nie ma miejsc :(

Zapytam.

Tylko to są psy, które wymagają socjalizacji, i nauczenia chociaż podstaw posłuszeństwa... Trzeba więc szukać hoteliku, który im to zapewni.

Posted

mshume napisał(a):
A może zamień jej obrożę na szelki?

W szelkach też chodziła, ale nie może się w nich przyzwyczaić... Co chwila się zatrzymuje i je gryzie... Ale przyzwyczajam ją pomału :)

Posted

Dzisiaj zostawiliśmy Tine na dłużej samą, i była bardzo grzeczna :) Nic nie zniszczyła, jak wchodziliśmy do klatki to zaczęła szczekać, bo nas usłyszała. Ona w ogóle jak coś słyszy na klatce, to szczeka, ale do obcych jest bardzo łagodna :)

I zaprzyjaźniła się z moją Diną :crazyeye: Jak wcześniej nie pozwalała dojśc jej do łóżka, to dzisiaj siedzą razem na łóżku, bawią się i podgryzają :crazyeye:

Jestem w szoku :loveu:

Posted

Borówka16 napisał(a):
Nika, a może Jamor?

U Jamora jest strasznie drogo, a poza tym nigdy nie ma miejsc :( Ja już się pytałam kilkakrotnie, o różne psiaki, ale niestety...

Posted

kinia098 napisał(a):
Udało się kogoś już znaleźć ? :) :thumbs:

Niestety nie, bo okazało się że to jest 27 km od Nowego Sącza, i nie ma kto tam dojechać... :(

Posted

nika28 napisał(a):
Niestety nie, bo okazało się że to jest 27 km od Nowego Sącza, i nie ma kto tam dojechać... :(

Cholera :/ Szkoda, żeby domek przepadł :/
Nawet za zwrotem kosztu nikt się nie pokusił ? :/ :(

Posted

Proponowałam zwrot za benzynę, na razie cisza...

Kinia, szlak mnie ku*** trafił ! Wieczorem tam zadzwonię, darmową sterylkę mogę załatwić w Łodzi.

Posted

nika28 napisał(a):
Proponowałam zwrot za benzynę, na razie cisza...

Kinia, szlak mnie ku*** trafił ! Wieczorem tam zadzwonię, darmową sterylkę mogę załatwić w Łodzi.

Jak idiotycznie w ogóle to ogłoszenie jest napisane...
"nieraz jeszcze u matki jest na cycu hahaha" to hahaha już w ogóle mnie rozwaliło.........

oby się udało !!!

Posted

Pani z Nowego Sącza jest dalej zainteresowana Sabrinką, jak nie będzie nikogo do wizyty, to najwyżej ją z Agnieszką zawieziemy osobiście... Z rozmowy Pani wydaje się bardzo fajna i konkretna. A o Sabrinkę innych zapytań nie było.

Posted

nika28 napisał(a):
Pani z Nowego Sącza jest dalej zainteresowana Sabrinką, jak nie będzie nikogo do wizyty, to najwyżej ją z Agnieszką zawieziemy osobiście... Z rozmowy Pani wydaje się bardzo fajna i konkretna. A o Sabrinkę innych zapytań nie było.

Jak Pani nadal o Sabrinkę pyta, to powinno być ok ;)

A jak z tymi kociakami z ogłoszenia ? Udało się coś zrobić ?