kinia098 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Papierowe jak najbardziej rozwiesić ! :thumbs: :thumbs: Jakiś straszny zastój adopcyjny teraz :( Quote
hop! Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Teraz święta, za moment długi weekend majowy, a potem wakacje... Mimo wszystko, zawsze są jakieś adopcje. Tylko jakoś te psiaki z Głowna nie mają szczęścia. Quote
nika28 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Niestety o Daffiego nie było telefonów.. :( Syberiak ma dom, chyba gdzieś w Głownie. A ja mam zdjęcia z nowego domku Muszki :) Sprzed kilku dni. Na zdjęciach jakiś taki smutas, ale na filmiku szaleje i biega za patyczkiem :loveu: Niestety nie potrafię go tutaj wstawić. Quote
nika28 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Przytulisko chce wyciągnąć do hoteliku Dianę i Dżekiego. Znacie jakieś sprawdzone, dobre hoteliki ? :oops: Po sprawie Arktyki, trochę się boje... Quote
kinia098 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Usunęłam Syberiaka z FB. Mam nadzieję, że trafił do dobrego domu ;) Uwielbiam takie miśki :) Który to Dżeki, bo się nie mogłam doszukać ? :oops: Szczecinek, ale tam pewnie brak miejsc :( Hmm.. jest też hotel Terrier w Mielcu, podobno bardzo dobry. Ale nie pamiętam już kosztu za miesiąc. Zapytajcie jeszcze Owieczkę, ale ona chyba teraz ma coś na domowym hoteliku. Tylko wspominała mi kiedyś, że ma jeszcze kojce ? edit: dobra, mam Dżekiego ;) Quote
Andzike Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 nika28 napisał(a):Przytulisko chce wyciągnąć do hoteliku Dianę i Dżekiego. Znacie jakieś sprawdzone, dobre hoteliki ? :oops: Dobry i naprawdę sprawdzony jest znany Ci dobrze hotelik u sylwiaso :) Tylko nie wiem jak z miejscem... Quote
nika28 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 U Sylwuni chyba nie ma miejsc :( Zapytam. Tylko to są psy, które wymagają socjalizacji, i nauczenia chociaż podstaw posłuszeństwa... Trzeba więc szukać hoteliku, który im to zapewni. Quote
nika28 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Ja również życzę wszystkim Wesołych Świąt :) I w imieniu wszystkich psiaków z Głowna :) By marzenia się spełniły, kury jaja poświęciły, tata nam dyngusa sprawił ksiądz nam święta błogosławił. Byśmy w święta byli razem jak nam na Wielkanoc każe. Quote
mshume Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 A pytałaś u AniRe?nika28 napisał(a):U Sylwuni chyba nie ma miejsc :( Zapytam. Tylko to są psy, które wymagają socjalizacji, i nauczenia chociaż podstaw posłuszeństwa... Trzeba więc szukać hoteliku, który im to zapewni. Quote
nika28 Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 mshume napisał(a):A może zamień jej obrożę na szelki? W szelkach też chodziła, ale nie może się w nich przyzwyczaić... Co chwila się zatrzymuje i je gryzie... Ale przyzwyczajam ją pomału :) Quote
Nano Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Wszystkiego dobrego na Święta dla dogomaniaków oraz psiaków ;) Quote
nika28 Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 mshume napisał(a):A pytałaś u AniRe? U AniRe nie pytałam, pierwszy raz słyszę taki nick :oops: Quote
nika28 Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Dzisiaj zostawiliśmy Tine na dłużej samą, i była bardzo grzeczna :) Nic nie zniszczyła, jak wchodziliśmy do klatki to zaczęła szczekać, bo nas usłyszała. Ona w ogóle jak coś słyszy na klatce, to szczeka, ale do obcych jest bardzo łagodna :) I zaprzyjaźniła się z moją Diną :crazyeye: Jak wcześniej nie pozwalała dojśc jej do łóżka, to dzisiaj siedzą razem na łóżku, bawią się i podgryzają :crazyeye: Jestem w szoku :loveu: Quote
nika28 Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Borówka16 napisał(a):Nika, a może Jamor? U Jamora jest strasznie drogo, a poza tym nigdy nie ma miejsc :( Ja już się pytałam kilkakrotnie, o różne psiaki, ale niestety... Quote
kinia098 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 nika28 napisał(a):Szukam kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Nowym Sączu, dom dla Sabriny vel Bibi :) Udało się kogoś już znaleźć ? :) :thumbs: Quote
nika28 Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 kinia098 napisał(a):Udało się kogoś już znaleźć ? :) :thumbs: Niestety nie, bo okazało się że to jest 27 km od Nowego Sącza, i nie ma kto tam dojechać... :( Quote
kinia098 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 nika28 napisał(a):Niestety nie, bo okazało się że to jest 27 km od Nowego Sącza, i nie ma kto tam dojechać... :( Cholera :/ Szkoda, żeby domek przepadł :/ Nawet za zwrotem kosztu nikt się nie pokusił ? :/ :( Quote
2010 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 No właśnie szkoda...taka szansa... Koszty podrózy zwrócimy... Quote
kinia098 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 http://allegro.onet.pl/kociczka-mala-5-tygodniowa-oddam-w-dobre-rece-i1579901440.html Nika, może udałoby się namówić właściciela do sterylki kotki ? :oops: Masz może dostęp do darmowych sterylek ? Szkoda, żeby sytuacja się powtórzyła i znowu były małe... :/ :oops: Quote
nika28 Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Proponowałam zwrot za benzynę, na razie cisza... Kinia, szlak mnie ku*** trafił ! Wieczorem tam zadzwonię, darmową sterylkę mogę załatwić w Łodzi. Quote
kinia098 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 nika28 napisał(a):Proponowałam zwrot za benzynę, na razie cisza... Kinia, szlak mnie ku*** trafił ! Wieczorem tam zadzwonię, darmową sterylkę mogę załatwić w Łodzi. Jak idiotycznie w ogóle to ogłoszenie jest napisane... "nieraz jeszcze u matki jest na cycu hahaha" to hahaha już w ogóle mnie rozwaliło......... oby się udało !!! Quote
nika28 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Pani z Nowego Sącza jest dalej zainteresowana Sabrinką, jak nie będzie nikogo do wizyty, to najwyżej ją z Agnieszką zawieziemy osobiście... Z rozmowy Pani wydaje się bardzo fajna i konkretna. A o Sabrinkę innych zapytań nie było. Quote
kinia098 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 nika28 napisał(a):Pani z Nowego Sącza jest dalej zainteresowana Sabrinką, jak nie będzie nikogo do wizyty, to najwyżej ją z Agnieszką zawieziemy osobiście... Z rozmowy Pani wydaje się bardzo fajna i konkretna. A o Sabrinkę innych zapytań nie było. Jak Pani nadal o Sabrinkę pyta, to powinno być ok ;) A jak z tymi kociakami z ogłoszenia ? Udało się coś zrobić ? Quote
Recommended Posts