Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Madallena']Zostaw na wtorek i lodówe na kłódke! Połknij klucz, my mamy drugi :)[/QUOTE]

No dobra mshume, to nawiedzamy Cie we wtorek, cieszysz się? ;) Papiery Pchelki przy okazji przywiozę... ;)

Posted

[quote name='nika28']Już sama się pogubiłam :D
Melba 1 to Melba.
Melba 2 to Melba bez loczków.
Melba 3 to sunia powyżej, ma stojące uszy.
Melba 4 to Bobik :)[/QUOTE]
Kuuurna no ja nie mogę .... ptasie jest waniliowe of korsa :) ale nauczona doświadczeniem - jak wchodzę na ten wątek odstawiam herbatę i czekoladki i o suchym pysku :) w trosce o życie :)
Melba w 4 postaciach :) Z loczkami, bez loczków, z uszkami i Bobik i jak tu się nie zlać i nie zachłysnąć ???

Posted

[quote name='E-S']Kuuurna no ja nie mogę .... ptasie jest waniliowe of korsa :) ale nauczona doświadczeniem - jak wchodzę na ten wątek odstawiam herbatę i czekoladki i o suchym pysku :) w trosce o życie :)
Melba w 4 postaciach :) Z loczkami, bez loczków, z uszkami i Bobik i jak tu się nie zlać i nie zachłysnąć ???[/QUOTE]
No nie da się nie zachłysnąć :D
Też odstaw jedzenie dla bezpieczeństwa :D

Posted

Dziewczyny !
Jeśli zechciały byście zrobić allegro jakiejś grupie psów z przytuliska będziemy bardzo wdzięczne !
Fajnie by było zrobić takie zbiorcze allegro szczeniakom oraz ON'kom !

Posted

Borowka, wytlumaczmy sobie jedno.

My wiekowe babki jestesmy i takie rzeczy jak ogloszenia to czarna magia dla Nas. :D Nie licz na to ;)
My mozemy pomoc - pozbierac, podjechac, wziac na DT i takie tam, ale wszystko co wiaze sie z pisaniem na komputerze a nie dotyczy dogomanii to juz nie dla Nas :)

Wy dziatwa jestescie, wiec ogarniajcie te, jakze skomplikowane dla Nas, rzeczy! :p

Posted

[quote name='Madallena']Borowka, wytlumaczmy sobie jedno.

My wiekowe babki jestesmy i takie rzeczy jak ogloszenia to czarna magia dla Nas. :D Nie licz na to ;)
My mozemy pomoc - pozbierac, podjechac, wziac na DT i takie tam, ale wszystko co wiaze sie z pisaniem na komputerze a nie dotyczy dogomanii to juz nie dla Nas :)

Wy dziatwa jestescie, wiec ogarniajcie te, jakze skomplikowane dla Nas, rzeczy! :p[/QUOTE]
Nie tylko dla Was to czarna magia :lol:
Dla mnie allegro też :roll::eviltong:

Posted

[quote name='Borówka16']Nie tylko dla Was to czarna magia :lol:
Dla mnie allegro też :roll::eviltong:[/QUOTE]

Allegro jest łatwe do zrobienia :lol:
Tylko trudniej zapłacić... :roll:
Ja zrobię to allegro, ale dopiero jak odblokują mi konto.

Posted

[quote name='IVV']Mada a czy ona ma juz swoj odzielny watek? [/QUOTE]

Nie ma. Na razie nie jest do wydania, bo ma 3-tygodniowego szczeniaka.
Do schroniska oddali ją Państwo którzy ją znaleźli, szkoda tylko że zawiadomili przytulisko dopiero jak urodziła szczeniaka...
Jest bojaźliwa, na razie nie znamy jej charakteru...

Posted

no to trzeba poczekac jakies 2 miesiace,ale moze cos juz zaczac z ogloszeniami,domy niestety nie trafiaja sie dla duzych psiakow z dnia na dzien...

Posted

[quote name='IVV']no to trzeba poczekac jakies 2 miesiace,ale moze cos juz zaczac z ogloszeniami,domy niestety nie trafiaja sie dla duzych psiakow z dnia na dzien...[/QUOTE]
Wiemy ,niestety duże nie mają "zejścia" :(

Posted

[quote name='IVV']sunia jest piekna!!! nadajcie jej jakies imie moze...[/QUOTE]

Nie mam pomysłu... Może ktoś coś wymyśli ?
Sunia jest piękna, delikatna, ale zdezorientowana przytuliskiem, u Państwa którzy ją oddali zachowywała się całkiem normalnie..

Posted

[quote name='IVV']niech bedzie Delma:) bardzo ladnie i tak delikatnie[/QUOTE]

i tak ... reklamowo :)

O sole mio! Delme solę! bo Delma z solą! Pyszniejsza jest!

[img]http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/005/560.jpg[/img]