Madallena Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Zostaw na wtorek i lodówe na kłódke! Połknij klucz, my mamy drugi :) Quote
Andzike Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='Madallena']Zostaw na wtorek i lodówe na kłódke! Połknij klucz, my mamy drugi :)[/QUOTE] No dobra mshume, to nawiedzamy Cie we wtorek, cieszysz się? ;) Papiery Pchelki przy okazji przywiozę... ;) Quote
E-S Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='nika28']Już sama się pogubiłam :D Melba 1 to Melba. Melba 2 to Melba bez loczków. Melba 3 to sunia powyżej, ma stojące uszy. Melba 4 to Bobik :)[/QUOTE] Kuuurna no ja nie mogę .... ptasie jest waniliowe of korsa :) ale nauczona doświadczeniem - jak wchodzę na ten wątek odstawiam herbatę i czekoladki i o suchym pysku :) w trosce o życie :) Melba w 4 postaciach :) Z loczkami, bez loczków, z uszkami i Bobik i jak tu się nie zlać i nie zachłysnąć ??? Quote
Borówka16 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='E-S']Kuuurna no ja nie mogę .... ptasie jest waniliowe of korsa :) ale nauczona doświadczeniem - jak wchodzę na ten wątek odstawiam herbatę i czekoladki i o suchym pysku :) w trosce o życie :) Melba w 4 postaciach :) Z loczkami, bez loczków, z uszkami i Bobik i jak tu się nie zlać i nie zachłysnąć ???[/QUOTE] No nie da się nie zachłysnąć :D Też odstaw jedzenie dla bezpieczeństwa :D Quote
Borówka16 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Dziewczyny ! Jeśli zechciały byście zrobić allegro jakiejś grupie psów z przytuliska będziemy bardzo wdzięczne ! Fajnie by było zrobić takie zbiorcze allegro szczeniakom oraz ON'kom ! Quote
Madallena Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Borowka, wytlumaczmy sobie jedno. My wiekowe babki jestesmy i takie rzeczy jak ogloszenia to czarna magia dla Nas. :D Nie licz na to ;) My mozemy pomoc - pozbierac, podjechac, wziac na DT i takie tam, ale wszystko co wiaze sie z pisaniem na komputerze a nie dotyczy dogomanii to juz nie dla Nas :) Wy dziatwa jestescie, wiec ogarniajcie te, jakze skomplikowane dla Nas, rzeczy! :p Quote
Borówka16 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='Madallena']Borowka, wytlumaczmy sobie jedno. My wiekowe babki jestesmy i takie rzeczy jak ogloszenia to czarna magia dla Nas. :D Nie licz na to ;) My mozemy pomoc - pozbierac, podjechac, wziac na DT i takie tam, ale wszystko co wiaze sie z pisaniem na komputerze a nie dotyczy dogomanii to juz nie dla Nas :) Wy dziatwa jestescie, wiec ogarniajcie te, jakze skomplikowane dla Nas, rzeczy! :p[/QUOTE] Nie tylko dla Was to czarna magia :lol: Dla mnie allegro też :roll::eviltong: Quote
nika28 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='Borówka16']Nie tylko dla Was to czarna magia :lol: Dla mnie allegro też :roll::eviltong:[/QUOTE] Allegro jest łatwe do zrobienia :lol: Tylko trudniej zapłacić... :roll: Ja zrobię to allegro, ale dopiero jak odblokują mi konto. Quote
IVV Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Mada a czy ona ma juz swoj odzielny watek? [IMG]http://img717.imageshack.us/img717/7787/ociaknaurodziny8879.jpg[/IMG] Quote
Borówka16 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='IVV']Mada a czy ona ma juz swoj odzielny watek? [IMG]http://img717.imageshack.us/img717/7787/ociaknaurodziny8879.jpg[/IMG][/QUOTE] Nie ma oddzielnego wątku. Quote
nika28 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='IVV']Mada a czy ona ma juz swoj odzielny watek? [/QUOTE] Nie ma. Na razie nie jest do wydania, bo ma 3-tygodniowego szczeniaka. Do schroniska oddali ją Państwo którzy ją znaleźli, szkoda tylko że zawiadomili przytulisko dopiero jak urodziła szczeniaka... Jest bojaźliwa, na razie nie znamy jej charakteru... Quote
IVV Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 no to trzeba poczekac jakies 2 miesiace,ale moze cos juz zaczac z ogloszeniami,domy niestety nie trafiaja sie dla duzych psiakow z dnia na dzien... Quote
Borówka16 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='IVV']no to trzeba poczekac jakies 2 miesiace,ale moze cos juz zaczac z ogloszeniami,domy niestety nie trafiaja sie dla duzych psiakow z dnia na dzien...[/QUOTE] Wiemy ,niestety duże nie mają "zejścia" :( Quote
IVV Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 sunia jest piekna!!! nadajcie jej jakies imie moze... Quote
nika28 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='IVV']sunia jest piekna!!! nadajcie jej jakies imie moze...[/QUOTE] Nie mam pomysłu... Może ktoś coś wymyśli ? Sunia jest piękna, delikatna, ale zdezorientowana przytuliskiem, u Państwa którzy ją oddali zachowywała się całkiem normalnie.. Quote
Madallena Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Dalma bylo ladnie (Dalma juz "zeszla" a sliczna byla) to moze Delma. Quote
mshume Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jestem za. No i co Ciotki:nie wpadłyście na ciasto, tiramisu pooooszło. Quote
IVV Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 niech bedzie Delma:) bardzo ladnie i tak delikatnie Quote
Madallena Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='mshume']Jestem za. No i co Ciotki:nie wpadłyście na ciasto, tiramisu pooooszło.[/QUOTE] ej, kurde, jutro ialo byc! i klucz mialas od lodowki polknac! Quote
Madallena Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='IVV']niech bedzie Delma:) bardzo ladnie i tak delikatnie[/QUOTE] i tak ... reklamowo :) O sole mio! Delme solę! bo Delma z solą! Pyszniejsza jest! [img]http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/005/560.jpg[/img] Quote
mshume Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jutro?Eeee,chyba dzis.Jutro to od 16.30 jestem w kościele,bo dziecko mam komuniste.;) Ale zrobie jeszcze niedługo specjalnie dla Was :) Quote
Madallena Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 No sory! Ja byłam dzisiaj :D Przecie Andzike pisala,że dzisaj to gdzies tam jedzie i ze wtorek ewentualnie. Quote
nika28 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [COLOR=Red][B]Plissss, potrzebna wizyta przed adopcyjna na Bielanach w Wa-wie, dla Reni. [/B][/COLOR] A co do imienia - może być Delma :) Quote
Madallena Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 No to wpiszcie w tytul i zobaczcie na mapie dogo, kto robi wizyty i piszcie PW.. Ja odpadam... Quote
Recommended Posts