Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraaz zaraz :)
Jest Melba i nie Melba.

Bardzo do siebie podobne, wrecz identyko, tylko Melba ma loczki przy uszach a ta druga nie. Co widac z reszta na zdejciach :)

To kolejna moja ulubienica ;)

zalizac zalizac! Kocham czlowieka! buziaki! buziaki! - to Melba!

Posted

Dziewczyny, zalozcie watek na AKCJE Na schroniska, ze Przytulisko w Glownie pprzyjmie - i tu wymienic rzeczy w pierwszym poscie. Podajce tez link do tego watku.

Tam brakuje wszystkiego.

wtatra dzieki za pomoc :)

ps. Kaftaniki posterylkowe tez potrzebne. Albo poszewki, moze znajdzie sie tam jakas dobra dusza, ktora poszyje kaftaniki...

Posted

Potrzebna jest też klatka kennel dla kotów, bo w kociarni nie ma izolatek i koty chore siedzą ze zdrowymi, może zna ktoś jakąś tanią firmę sprzedającą takie klatki ?

Ja bym mogła poszyć takie kaftaniki posterylkowe, tylko jeśli już się za to zabiorę, to pewnie wszystkie będą w złym rozmiarze. Czy szyć jak leci, Madallena, ty się chyba lepiej znasz ? No i z jakiego materiału... ?

Posted

trzeba bedzie szyc na wzor kupionych.
Widzialam, ze dziewczyny zbieraja koszulki bawelniane wlasnie na szycie kaftanikow. Z Przyborowka bodajze. (Weronia). Moze maja szablon, ktory moglyby podeslac do Ciebie i na podstawie tego szablonu szyc.

Klatka...klatki! Izlolatki. cholera, tematu kociego nie ogarniam. Nie bylam nawet w srodku.

Najlepiej jakby (w miare mozliwosci) odseparowac towarzystwo. Da rade? i szukac czegos... no wlasnie czego. a kocich klatek szukac na miau. ciagnac temat i prosic o pomoc jak sa takie madre, ktore tylko atakowac potrafia.

Jeszcze virkon by sie przydal (srodek dezynfekujacy)

Borowka pospisuj wszystko o czym piszemy i powrzucaj do pierwszego postu i pogrub, zeby bylo czytelnie.

Posted

Madallena napisał(a):
trzeba bedzie szyc na wzor kupionych.
Widzialam, ze dziewczyny zbieraja koszulki bawelniane wlasnie na szycie kaftanikow. Z Przyborowka bodajze. (Weronia). Moze maja szablon, ktory moglyby podeslac do Ciebie i na podstawie tego szablonu szyc.

Klatka...klatki! Izlolatki. cholera, tematu kociego nie ogarniam. Nie bylam nawet w srodku.

Najlepiej jakby (w miare mozliwosci) odseparowac towarzystwo. Da rade? i szukac czegos... no wlasnie czego. a kocich klatek szukac na miau. ciagnac temat i prosic o pomoc jak sa takie madre, ktore tylko atakowac potrafia.

Jeszcze virkon by sie przydal (srodek dezynfekujacy)

Borowka pospisuj wszystko o czym piszemy i powrzucaj do pierwszego postu i pogrub, zeby bylo czytelnie.

Ok, jak będę u weta lub w przytulisku to się popytam o takie kaftaniki. Wiem że jeden był bo Nero Łatka była ubrana w kaftanik zimą.
Przytulisko potrzebuje na razie jedną klatkę - izolatkę, będziemy wyciągać po jednym kocie do drugiego budynku, leczyć i wydawać do adopcji. Taki jest pomysł na razie.

Odseparować towarzystwa nie da rady, ale pomyślę co da się zrobić...

No właśnie, dobrze że wspomniałaś o tym środku dezynfekującym, też się spytam weta czy jest do kupienia i za ile, bo kociarnię by się przydało wysprzątać.

Posted

nika28 napisał(a):
Ok, jak będę u weta lub w przytulisku to się popytam o takie kaftaniki. Wiem że jeden był bo Nero Łatka była ubrana w kaftanik zimą.
Przytulisko potrzebuje na razie jedną klatkę - izolatkę, będziemy wyciągać po jednym kocie do drugiego budynku, leczyć i wydawać do adopcji. Taki jest pomysł na razie.

Odseparować towarzystwa nie da rady, ale pomyślę co da się zrobić...

No właśnie, dobrze że wspomniałaś o tym środku dezynfekującym, też się spytam weta czy jest do kupienia i za ile, bo kociarnię by się przydało wysprzątać.

Dobry pomysł z tym środkiem dezynfekującym ;)
Już pogrubiam 1 post :)

Posted

jak szyc potrafisz to mozna by pozbierac kurtki polarowe albo narciarskie i poszyc pskakom na zime kubraczki. Wiem, ze to temat zimowy, ale do waznych nalezy ;)

napisz tez do Weroni o szablon kubraczkow.

Posted

Madallena napisał(a):
jak szyc potrafisz to mozna by pozbierac kurtki polarowe albo narciarskie i poszyc pskakom na zime kubraczki. Wiem, ze to temat zimowy, ale do waznych nalezy ;)

napisz tez do Weroni o szablon kubraczkow.

Do zimy daleko, ale psiaków jest dużo i myślę że pomysł dobry :)
Zaraz napiszę do Weroni.