Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Madallena']Zdecydowanie wolalabym, zeby NIE KSIEZNICZKA jadla konskie niz ludzkie :roll:[/QUOTE]

Zmień tytuł wątku ;) "Ex-Księżniczka Sisi szuka domu z kupami" ;)

A tak na serio, to ona fotogeniczna nie jest,na żywo jest dużo piękniejsza, ale na sesji pościelowej wygląda naprawdę CUDNIE !!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Marta67']haha... każdy pies musi w swoim życiu spróbować kupy ;)
Kora nie smakuje w psich, albo ludzkich ale za to KOŃSKICH jak najbardziej :D[/QUOTE]
Moja Sońka ma wybór jak w restauracji, nie dość, ze wieś, konie, krowy, to staruszek sąsiad nie ma kibla i załatwia sprawy za swym domkiem :) Sońka uwielbia po nim sprzątać :niedowia:

Posted

hehehe
tematy "kupne" sa zawsze najfajniejsze :D:D
malagos, przywiez troche jak bedziesz w Warszaewie nastepnym razem :) Tylko obowiazkowo pojedz autobusem lub metrem i to w godzinach szczytu :p

Posted

[quote name='Madallena']hehehe
tematy "kupne" sa zawsze najfajniejsze :D:D
malagos, przywiez troche jak bedziesz w Warszaewie nastepnym razem :) Tylko obowiazkowo pojedz autobusem lub metrem i to w godzinach szczytu :p[/QUOTE]

Ale poczekaj do sierpnia, jak pot będzie spływał po tylku a ludzie nie widzący prysznica od paru dni będą się trzymać górnego drązka ;) Wtedy nikt nie zwróci na Ciebie uwagi ;)

Posted

[quote name='Andzike']Ale poczekaj do sierpnia, jak pot będzie spływał po tylku a ludzie nie widzący prysznica od paru dni będą się trzymać górnego drązka ;) Wtedy nikt nie zwróci na Ciebie uwagi ;)[/QUOTE]
hahaha !
I takie swinstwa na watku NIE ksiezniczki! widzisez Sisi co narobilas?!

Posted

[quote name='Madallena']Zdecydowanie wolalabym, zeby NIE KSIEZNICZKA jadla konskie niz ludzkie :roll:[/QUOTE]
Detronizacja ? Biedna Sisi :)

Posted

[quote name='Madallena']jaka biedna! sama sie o to prosila :p[/QUOTE]
Tak mi przyszło do głowy - a może to była kupa królewska ?
Wiesz, teraz nawet kryteria pochówku na Wawelu się obniżyły, więc moja koncepcja wcale nie jest tak absurdalna jakby na pierwszy rzut oka mogło się wydawać.
Poza tym Sisi wie co dobre - miliardy much nie mogą się mylić :p

Tylko my w jakieś zabobony wierzymy, co jest fe a co cacy ...

Posted

[quote name='E-S']Tak mi przyszło do głowy - a może to była kupa królewska ?
Wiesz, teraz nawet kryteria pochówku na Wawelu się obniżyły, więc moja koncepcja wcale nie jest tak absurdalna jakby na pierwszy rzut oka mogło się wydawać.
Poza tym Sisi wie co dobre - miliardy much nie mogą się mylić :p

Tylko my w jakieś zabobony wierzymy, co jest fe a co cacy ...[/QUOTE]

ej. to moze przyjedz i sama sprawdzisz? do 12 maja powinna polezec, no chyba, ze Sisi ja szybciej zgarnie, albo jakis inny Krolewski psiak :D

Posted

[quote name='Madallena']ej. to moze przyjedz i sama sprawdzisz? do 12 maja powinna polezec, no chyba, ze Sisi ja szybciej zgarnie, albo jakis inny Krolewski psiak :D[/QUOTE]
Ja nigdy nie miałam królewskich aspiracji, to nie mam szans się poznać :) Prosta przaśna baba ze mnie, rozróżniam tylko bardziej śmierdzące od mniej śmierdzących, ot wsio ... nie to co królewny i księzniczki :)

Posted

[quote name='E-S']Ja nigdy nie miałam królewskich aspiracji, to nie mam szans się poznać :) Prosta przaśna baba ze mnie, rozróżniam tylko bardziej śmierdzące od mniej śmierdzących, ot wsio ... nie to co królewny i księzniczki :)[/QUOTE]

no to sprawdzisz czy to kupa "prosta" czy nie :p Swoja swojska poznasz :D
to co? zabezpieczyc jutro teren czy zdjecie machnac i szybkim golebiem telefonicznym przeslc? :)

Posted

Ależ fotą uwiecznij, koniecznie :)
A Ty jak kupnona identyfikujesz ? :) W ogóle musimy go identyfikować my - bez stosownych po temu kwalifikacji?
Zrobił to już znawca i koneser - księżniczka Sisi - byle czego by nie zjadła, jestem pewna, toż karmiona kalmarami, sama widziałam, uważasz, że na prosty kał, taki prosty zwykły ekskrement by się połasiła na deser po tych kalmarach i naleśniczkach ? :)

Posted

hahaha

Racja.
Jutro postaram sie zrobic fotke :D i wstawie! normalnie ja tu wstawie! i jeszcze nie zmniejsze! :D Ja widzialam na zywczyka, Wy bedziecie mialy okazeje tez zobaczyc :eviltong:

Z tymi kalmarami to masz racje. Co musi byc w kupie, zeby pies karmiony rarytasami wcinal ja ze smakiem? :D

ps. Nalesniczki, chcialam zauwazyc, tez nie byle jakie, ok? mleko jechalo z samego Krasnystawu!

Posted

Hihihihihi ;) wariatki ;)
Wy tu o kupie, a ex-księżniczka pewnie leży w piernatach i myśli co by tu jutro dorwać na spacerze... ;)
Moja księżniczka nad Narewką zaczęła się tarzać w czymś szarym, zawołałam ją bo myślalam, ze to stare palenisko, po podejściu bliżej okazało się, że to rybie łuski, ich główki i inne ciekawe elementy ...:shake:
Jest takie fajne powiedzenie "opuszki psa pachną podróżami...". Opuszki Neli po tej przygodzie waliły rybskiem jak w starym porcie ;) Ona sama wymoczyła się w wodzie i nie było czuć, ale łapy... :-o

Posted

[quote name='Madallena']

Z tymi kalmarami to masz racje. Co musi byc w kupie, zeby pies karmiony rarytasami wcinal ja ze smakiem? :D[/QUOTE]

Obawiam się, że np. pyszne jajeczka tasiemca uzbrojonego oraz glisty ludzkiej .... byle kto nie obsrywuje krzaków przecie.
Kurka, dawno się nie odrobaczaliśmy, trza wysłać ślubnego do lekarza po tabletki ... o psy bardziej dbamy niż o siebie pod tym względem.

Posted

Ale Nelka sie TYLKO wytarzala a nie zjadla i chciala dac buzi...
Sisi strasznie mi tym podpadla. bede ja pamietac jako mojego najpiekniejszego tymczasa. malo tego, tego, ktory zjadl kupe!

Posted

Bugi ze Zdrapką zbierają na ulicy zasmarkane chusteczki higieniczne i wcinają z wielkim smakiem :)
Jeśli cię to może pocieszyć.
A wytarzały się w zdechłym krecie :)
I całuski rozdają nieustannie i kręcą dupkami całe szczęśliwe :)

Posted

[quote name='Madallena']Ale Nelka sie TYLKO wytarzala a nie zjadla i chciala dac buzi...
Sisi strasznie mi tym podpadla. bede ja pamietac jako mojego najpiekniejszego tymczasa. malo tego, tego, ktory zjadl kupe![/QUOTE]

Nie zjadła tylko dlatego, że ją zawołałam i jak przystało na grzeczną dziewczynkę od razu przyszła ;)
Madallena, dobije Cię albo pocieszę ;) Jak mieszkał u mnie Czapi to zastanawiałyśmy się z Magdą, czemu Rudolf przez 3 dni nie zrobił nic konkretnego do kuwety... Trochę dziwił mnie żwirek na dywaniku w pokoju, ale stwierdziłam, że pewnie wyniósł na łapach... O świeta naiwności... ;) Siedzimy kiedyś wieczorem, Rudolf zmierza do łazienki, zaczyna grzebać w żwirku i w tym momencie dwie kudłate mordy z ogonami w górę biegną w podskokach do łazienki... ;) Nie musze chyba dodawać, po co? ;)

Posted

Przed snem tak się uśmiałam, że szok.
Dziewczyny Księżniczka zjadła kupę, bo miała powód:-)
Łączy się z pospólstwem braci psów i choć przez chwilę chce poczuć się jak prawdziwy pies.
Ma dość królewskiego jadła, ludzkie odchody, to jest to!!!

Moja pinczerka kiedyś się w parku wytarzała, nawet dwa razy, to była chwila, na moich oczach to zrobiła, a jak biegłam ją ratować, to się jeszcze bardziej spieszyła w zażywaniu tej kąpieli. Spływało z niej, ledwo smycz zapięłam.
Sama nie wiem, czy spożycie czy wysmarowanie ludzkimi odchodami gorsze....

Posted

[quote name='Madallena']Andzike
:D:D
a buziaka dostalas? :D[/QUOTE]

Cholera, od jednego i od drugiego zanim zorientowalyśmy się w ich niecnym procederze ;)

Odmeldowuje się ciotki, bo "gówniany" wątek się tu zrobił :D :D :D śpijcie dobrze ;)

Posted

[quote name='Awit']Przed snem tak się uśmiałam, że szok.
Dziewczyny Księżniczka zjadła kupę, bo miała powód:-)
Łączy się z pospólstwem braci psów i choć przez chwilę chce poczuć się jak prawdziwy pies.
Ma dość królewskiego jadła, ludzkie odchody, to jest to!!!
[/QUOTE]

Ale ja jej daje to co w kupie (no, moze nie wszystko) tylko niestrawione!
Moze swoja jej bede do michy ladowac? :D:D

Nana poszla kiedys na lake ze swoja kolezanka Holy. Wariowaly jak zawsze i w kszaczorki pobiegly. Cisza, spokoj, dziewczyny szaleja. Nagle przybiega szczesliwa nana i ... wokol swojej obrozy ma obroze z kupy. LUDZKIEJ!
Nawet sie nie wytarzala. Kolezanka Holy wpadla na nia, Nana upadla, Holy zaczela sie z nia bawic i Nana obtoczyla szyje w kupie... z orzeszkami jakimis bylo, czy co :D:D