mysza 1 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Ojej, trzymam mocno kciuki za Karmelka, będzie dobrze. Na pewno. Quote
Ewa Marta Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Karmelku, będzie dobrze kochany wielkoludzie:-) Quote
ronja Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Karmelek już w domu, śpi. czekamy na wyniki biopsji, bo guz wg naszych wetów dziwny, z wlasną otoczką Quote
mysza 1 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Byle tylko łagodny :) Dobrze, że już po, okropnie stresujące są operacje. Quote
Nutusia Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Karmelek, zdrowiej chłopaczku, nie martw Ronji i nas. A Wiśnia - jak to Wiśnia - mniamuśny! I już się dwusetnej strony wątku dorobił - szybko idzie! My z Łośką 2 lata "pracowałyśmy":evil_lol: Quote
Ewa Marta Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Nutusia']Karmelek, zdrowiej chłopaczku, nie martw Ronji i nas. A Wiśnia - jak to Wiśnia - mniamuśny! I już się dwusetnej strony wątku dorobił - szybko idzie! My z Łośką 2 lata "pracowałyśmy":evil_lol:[/QUOTE] Wiśńia jest większy, więc więcej miejsca zajmuje nawet na dogomanii;-) Quote
mysza 1 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='Ewa Marta']Wiśńia jest większy, więc więcej miejsca zajmuje nawet na dogomanii;-)[/QUOTE] O własnie :evil_lol: a poza tym dzień bez wątku Wisni jest stracony ;) Quote
ronja Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 a Bartek głąb wziął Wiśnię do lasu i jego miskę też zabrał na spacer:evil_lol: musiał się wracać Quote
mysza 1 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='ronja']a Bartek głąb wziął Wiśnię do lasu i jego miskę też zabrał na spacer:evil_lol: musiał się wracać[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapomniał po prostu ;) Quote
3 x Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='mysza 1']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapomniał po prostu ;)[/QUOTE] tja albo chcial zobaczyc co takiego misioje ze tak za tymi piłeczkami szaleje ;) Quote
ronja Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Miskę zawsze zabiera jak idzie z Wiśnią na spacer i zostawia ją mi na schodach - ja w tym czasie szykuję psie obiady. Dziś zapomnial zostawić:stupid: Quote
mysza 1 Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 A ja mam mały bazarek z karmą RC Intestinal, szelkami [url]http://www.dogomania.pl/threads/195264-Karma-Royal-Canin-Intestinal-14-kg-szelki-Red-Dingo-zabawki-dla-psa-do-31.10-do-21?p=15615584#post15615584[/url] Quote
Ewa Marta Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Miśku kochany, wielki buziak w Twój wielgaśny pycholek:-) Quote
ronja Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 2 dni Wisienek jadł ryż z puszką Kaluchnego, wczoraj dałam mu puszkę animondy. znowu ma rozwolnienie. to ewidentnie te puszki mu nie służą. tą puszkę jadł też wczoraj Kaluchny i nie ma rozwolnienia. Wiśnia jest delikatny chłopak. dziś ma głodówkę. jutro tylko suche - malutkie porcje. strasznie mi go żal. Quote
mysza 1 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Tak to właśnie chciałam mu dogodzić puszkami :shake: Przykro mi, że Wisienka się męczy teraz:-( Quote
Tora&Faro Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Miejmy nadzieję że po odstawieniu puszek wróci do siebie. A w ogóle to wielkie buziaki dla Cioci Iwonki która ma dzisiaj Imieniny:loveu: Quote
Nutusia Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ciociu Iwonko - w obliczu zaistniałej sytuacji zdrówka życzymy przede wszystkim, a zaraz potem spełnienia marzeń, samych szybkich i udanych adopcji i wszystkiego, o czym marzysz w snach i na jawie!:loveu: Quote
Ewa Marta Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Iwona, fury kasy na Twoich podopiecznych i najwspanialszych domów stałych dla nich!!!:-) Marta, a po puszkach Kajusia Misiek nie miał rozwolnienia? Ja mam jeszcze 20 po 1200 gram dla Kalucha, mogę jakoś przekazać i możesz podmienić Kaluchowi, bo on ma żołądek ze stali... Quote
mysza 1 Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 [quote name='Tora&Faro']Miejmy nadzieję że po odstawieniu puszek wróci do siebie. A w ogóle to wielkie buziaki dla Cioci Iwonki która ma dzisiaj Imieniny:loveu:[/QUOTE] :loveu: Ty zdrajco, to tajne jest :evil_lol: Ale może i dobrze, akurat może się spełnią ;) [quote name='Nutusia']Ciociu Iwonko - w obliczu zaistniałej sytuacji zdrówka życzymy przede wszystkim, a zaraz potem spełnienia marzeń, samych szybkich i udanych adopcji i wszystkiego, o czym marzysz w snach i na jawie!:loveu:[/QUOTE] Bardzo, bardzo dziękuję:loveu:, w sumie nie obchodzę ale życzenia chętnie przyjmę ;) [quote name='Ewa Marta']Iwona, fury kasy na Twoich podopiecznych i najwspanialszych domów stałych dla nich!!!:-) Marta, a po puszkach Kajusia Misiek nie miał rozwolnienia? Ja mam jeszcze 20 po 1200 gram dla Kalucha, mogę jakoś przekazać i możesz podmienić Kaluchowi, bo on ma żołądek ze stali...[/QUOTE] Dziękuję bardzo. Jeśli chodzi o puszki dla Wiśni, to zostały chyba ze 2 tylko i już mówiłam Marcie, zeby dała twardzielom ;) Wiśnia to hrabia wkońcu, jak widać ma za delikatny zołądek ;) Quote
Ewa Marta Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='mysza 1']Jeśli chodzi o puszki dla Wiśni, to zostały chyba ze 2 tylko i już mówiłam Marcie, zeby dała twardzielom ;) Wiśnia to hrabia wkońcu, jak widać ma za delikatny zołądek ;)[/QUOTE] To chociaż te dwie zamieńcie z puszkami Kalucha. Zostawiam zresztą decyzję Marcie, ona wie, że to co dostał Kaluchny może spokojnie dostać inny psiak:-) A już Misiek szczególnie;-) Quote
Tora&Faro Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 No i super:loveu: a tak swoją drogą to ciekawe co jest z tymi puszkami Animondy, mój Faro na razie dobrze znosi...a te drugie to jakiej firmy są? Quote
ronja Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 te Kaluchnego są firmy Butcher. wcześniej Wiśnia jadł też Pupila czy coś w tym guście i było ok:) a ja dla Myszy mam prezent imieninowy - będzie na wątku Emi:) Quote
Ewa Marta Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Tu jest onfo o puszkach Kajusia. W sklepie kosztuja 7,60 za sztuke, ale widzialam taniej w internecie [COLOR=red][B]Butcher's to kompletna karma bezglutenowa dla psów, przygotowana ze świeżego mięsa, odpowiadająca wymaganiom psów różnej wielkości i w różnym wieku. [/B][/COLOR] [B][COLOR=red]Wysoka zawartość mięsa (43-51%) oraz receptura bezglutenowa, sprawia iż produkt stanowi zdrowe, naturalne oraz kompletne źródło składników odżywczych dla Twojego psa.[/COLOR][/B] [COLOR=black]Edit: sprawdziłam i w internecie puszki 1,2 kg są po 7,90. Puszki 400 gramowe kosztują ponad 4 złote. Nie jest to tania karma, ale dobra:-)[/COLOR] Quote
Recommended Posts