Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karmelek, zdrowiej chłopaczku, nie martw Ronji i nas. A Wiśnia - jak to Wiśnia - mniamuśny! I już się dwusetnej strony wątku dorobił - szybko idzie! My z Łośką 2 lata "pracowałyśmy":evil_lol:

Posted

[quote name='Nutusia']Karmelek, zdrowiej chłopaczku, nie martw Ronji i nas. A Wiśnia - jak to Wiśnia - mniamuśny! I już się dwusetnej strony wątku dorobił - szybko idzie! My z Łośką 2 lata "pracowałyśmy":evil_lol:[/QUOTE]

Wiśńia jest większy, więc więcej miejsca zajmuje nawet na dogomanii;-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Wiśńia jest większy, więc więcej miejsca zajmuje nawet na dogomanii;-)[/QUOTE]
O własnie :evil_lol: a poza tym dzień bez wątku Wisni jest stracony ;)

Posted

[quote name='ronja']a Bartek głąb wziął Wiśnię do lasu i jego miskę też zabrał na spacer:evil_lol: musiał się wracać[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapomniał po prostu ;)

Posted

[quote name='mysza 1']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapomniał po prostu ;)[/QUOTE]

tja
albo chcial zobaczyc co takiego misioje ze tak za tymi piłeczkami szaleje ;)

Posted

Miskę zawsze zabiera jak idzie z Wiśnią na spacer i zostawia ją mi na schodach - ja w tym czasie szykuję psie obiady. Dziś zapomnial zostawić:stupid:

Posted

A ja mam mały bazarek z karmą RC Intestinal, szelkami [url]http://www.dogomania.pl/threads/195264-Karma-Royal-Canin-Intestinal-14-kg-szelki-Red-Dingo-zabawki-dla-psa-do-31.10-do-21?p=15615584#post15615584[/url]

Posted

2 dni Wisienek jadł ryż z puszką Kaluchnego, wczoraj dałam mu puszkę animondy. znowu ma rozwolnienie. to ewidentnie te puszki mu nie służą. tą puszkę jadł też wczoraj Kaluchny i nie ma rozwolnienia. Wiśnia jest delikatny chłopak. dziś ma głodówkę. jutro tylko suche - malutkie porcje. strasznie mi go żal.

Posted

Ciociu Iwonko - w obliczu zaistniałej sytuacji zdrówka życzymy przede wszystkim, a zaraz potem spełnienia marzeń, samych szybkich i udanych adopcji i wszystkiego, o czym marzysz w snach i na jawie!:loveu:

Posted

Iwona, fury kasy na Twoich podopiecznych i najwspanialszych domów stałych dla nich!!!:-)
Marta, a po puszkach Kajusia Misiek nie miał rozwolnienia? Ja mam jeszcze 20 po 1200 gram dla Kalucha, mogę jakoś przekazać i możesz podmienić Kaluchowi, bo on ma żołądek ze stali...

Posted

[quote name='Tora&Faro']Miejmy nadzieję że po odstawieniu puszek wróci do siebie.

A w ogóle to wielkie buziaki dla Cioci Iwonki która ma dzisiaj Imieniny:loveu:[/QUOTE]
:loveu: Ty zdrajco, to tajne jest :evil_lol: Ale może i dobrze, akurat może się spełnią ;)
[quote name='Nutusia']Ciociu Iwonko - w obliczu zaistniałej sytuacji zdrówka życzymy przede wszystkim, a zaraz potem spełnienia marzeń, samych szybkich i udanych adopcji i wszystkiego, o czym marzysz w snach i na jawie!:loveu:[/QUOTE]
Bardzo, bardzo dziękuję:loveu:, w sumie nie obchodzę ale życzenia chętnie przyjmę ;)
[quote name='Ewa Marta']Iwona, fury kasy na Twoich podopiecznych i najwspanialszych domów stałych dla nich!!!:-)
Marta, a po puszkach Kajusia Misiek nie miał rozwolnienia? Ja mam jeszcze 20 po 1200 gram dla Kalucha, mogę jakoś przekazać i możesz podmienić Kaluchowi, bo on ma żołądek ze stali...[/QUOTE]
Dziękuję bardzo. Jeśli chodzi o puszki dla Wiśni, to zostały chyba ze 2 tylko i już mówiłam Marcie, zeby dała twardzielom ;)
Wiśnia to hrabia wkońcu, jak widać ma za delikatny zołądek ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Jeśli chodzi o puszki dla Wiśni, to zostały chyba ze 2 tylko i już mówiłam Marcie, zeby dała twardzielom ;)
Wiśnia to hrabia wkońcu, jak widać ma za delikatny zołądek ;)[/QUOTE]

To chociaż te dwie zamieńcie z puszkami Kalucha. Zostawiam zresztą decyzję Marcie, ona wie, że to co dostał Kaluchny może spokojnie dostać inny psiak:-) A już Misiek szczególnie;-)

Posted

te Kaluchnego są firmy Butcher. wcześniej Wiśnia jadł też Pupila czy coś w tym guście i było ok:)

a ja dla Myszy mam prezent imieninowy - będzie na wątku Emi:)

Posted

Tu jest onfo o puszkach Kajusia. W sklepie kosztuja 7,60 za sztuke, ale widzialam taniej w internecie

[COLOR=red][B]Butcher's to kompletna karma bezglutenowa dla psów, przygotowana ze świeżego mięsa, odpowiadająca wymaganiom psów różnej wielkości i w różnym wieku. [/B][/COLOR]
[B][COLOR=red]Wysoka zawartość mięsa (43-51%) oraz receptura bezglutenowa, sprawia iż produkt stanowi zdrowe, naturalne oraz kompletne źródło składników odżywczych dla Twojego psa.[/COLOR][/B]

[COLOR=black]Edit: sprawdziłam i w internecie puszki 1,2 kg są po 7,90. Puszki 400 gramowe kosztują ponad 4 złote. Nie jest to tania karma, ale dobra:-)[/COLOR]