Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajrzycie?- pies koczował na ulicy pod domem, po śmierci właścicielki. Wczoraj łapała go Straż, miał jechac na Paluch ale trafił do do Dt na 3 dni. Musi ekspresowo dom znaleźć a uroda taka sobie.
Pomożecie z ogloszeniami? [url]http://www.dogomania.pl/threads/190034-Kabaty-Powsin.-ul.G%C4%85sek-po-%C5%9Bmierci-Pani-Kuba-czeka%C5%82-na-ulicy-!!!-Zdj%C4%99cie-str.-3.?p=15117977#post15117977[/url]

Posted

[quote name='mysza 1']Bo doła mam :( takie mamy wspaniałe psy a nikt ich nie chce :( Jeszcze ta kasa.

Edit: obejrzałam Misia, trochę mi lepiej :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Ja tłumaczę sobie że będzie tak jak z Mają...no i teraz Kostą malej_czarnej....nadejdzie pora i na chłopaków bo Emi to jeszcze nawet nie dotyczy:)

Posted

Wpadam tu sobie humorek poprawić, nie ma to jak Wiśniowa terapia ;)
Słyszałyście o tym piesku- Bąblu? Ludzie wyrzucili go z samochodu, takiego maluszka, szczeniak jeszcze. Na trasie szybkiego ruchu. Ma 3 łapki połamane, jest w Dt, pewnie ma tu wątek.
Taki słodziak, że nie wiem, dobrze, że ktoś to widział i zabrał malucha. Zabiłabym tych ludzi, naprawdę bym chyba była do tego zdolna. A juz na pewno nogi bym połamała.

[url]http://www.fakt.pl/Zwyrodnialcy-Wyrzucili-Babla-z-pedzacego-auta-FOTO,artykuly,78469,1.html[/url]

Posted

[quote name='Tora&Faro']O mamo.....a co tak pusto u Wiśni:crazyeye:[/QUOTE]
Byłam ale co tu pisać. Jeszcze jak zdjęcia albo filmiki są to jest się czym zachwycać.

Gusia się nie zachwycała filmikiem z piłeczką:eviltong:

Posted

Nie zapominają, nie zapominają....bazarek Wiśni produkowałam;)

W imieniu Misia zapraszam serdecznie:loveu:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/190252-Dla-ch%C5%82opca-i-dla-dziewczynki-%29-Dla-Emi-Misia-i-Amigo-do-10.08.-godz.-00-00[/url]

Posted

Wiśnia Wisienkowa dobrze.
Emi go bardzo lubi i jak ich obserwuję - ona szuka stale jego bliskości. jeżeli Wiśnia leci w stronę ogrodzenia, Emi też biegnie. Trzymają się razem:)
Wiśnia czasem zachęca Emi do zabawy. Jak ją wczoraj pacnął po przyjacielsku łapą, bałam się, że ją połamie, a Emi była bardzo zadowolona...

Posted

[quote name='Tora&Faro']Szukam Misiowego banerka....allegro Emi już się skończyło więc chciałam podmienić...[/QUOTE]
Skopiuj ode mnie ;)
[quote name='ronja']Wiśnia Wisienkowa dobrze.
Emi go bardzo lubi i jak ich obserwuję - ona szuka stale jego bliskości. jeżeli Wiśnia leci w stronę ogrodzenia, Emi też biegnie. Trzymają się razem:)
Wiśnia czasem zachęca Emi do zabawy. Jak ją wczoraj pacnął po przyjacielsku łapą, bałam się, że ją połamie, a Emi była bardzo zadowolona...[/QUOTE]
Fajne :loveu: