ronja Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Wiśniowy film [video=youtube;Qj4VdL4AVaA]http://www.youtube.com/watch?v=Qj4VdL4AVaA[/video] Quote
Tora&Faro Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Misio nie rozstaje się z piłeczką :)....bawi się jak szczeniaczek:loveu: PS Oooo.....tytuł wątku już nie taki optymistyczny:shake: Quote
3 x Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 [quote name='Tora&Faro'] PS Oooo.....tytuł wątku już nie taki optymistyczny:shake:[/QUOTE] też to zauważyłam :( Quote
mysza 1 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Bo doła mam :( takie mamy wspaniałe psy a nikt ich nie chce :( Jeszcze ta kasa. Edit: obejrzałam Misia, trochę mi lepiej :loveu::loveu::loveu: Quote
mysza 1 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Zajrzycie?- pies koczował na ulicy pod domem, po śmierci właścicielki. Wczoraj łapała go Straż, miał jechac na Paluch ale trafił do do Dt na 3 dni. Musi ekspresowo dom znaleźć a uroda taka sobie. Pomożecie z ogloszeniami? [url]http://www.dogomania.pl/threads/190034-Kabaty-Powsin.-ul.G%C4%85sek-po-%C5%9Bmierci-Pani-Kuba-czeka%C5%82-na-ulicy-!!!-Zdj%C4%99cie-str.-3.?p=15117977#post15117977[/url] Quote
Tora&Faro Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='mysza 1']Bo doła mam :( takie mamy wspaniałe psy a nikt ich nie chce :( Jeszcze ta kasa. Edit: obejrzałam Misia, trochę mi lepiej :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Ja tłumaczę sobie że będzie tak jak z Mają...no i teraz Kostą malej_czarnej....nadejdzie pora i na chłopaków bo Emi to jeszcze nawet nie dotyczy:) Quote
mysza 1 Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Wpadam tu sobie humorek poprawić, nie ma to jak Wiśniowa terapia ;) Słyszałyście o tym piesku- Bąblu? Ludzie wyrzucili go z samochodu, takiego maluszka, szczeniak jeszcze. Na trasie szybkiego ruchu. Ma 3 łapki połamane, jest w Dt, pewnie ma tu wątek. Taki słodziak, że nie wiem, dobrze, że ktoś to widział i zabrał malucha. Zabiłabym tych ludzi, naprawdę bym chyba była do tego zdolna. A juz na pewno nogi bym połamała. [url]http://www.fakt.pl/Zwyrodnialcy-Wyrzucili-Babla-z-pedzacego-auta-FOTO,artykuly,78469,1.html[/url] Quote
Tora&Faro Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Jasne że słyszałam o Bąbelku......był nawet w teleexpresie:) Pokazuj się Misiu!!! :) Quote
Tora&Faro Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 O mamo.....a co tak pusto u Wiśni:crazyeye: Quote
mysza 1 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='Tora&Faro']O mamo.....a co tak pusto u Wiśni:crazyeye:[/QUOTE] Byłam ale co tu pisać. Jeszcze jak zdjęcia albo filmiki są to jest się czym zachwycać. Gusia się nie zachwycała filmikiem z piłeczką:eviltong: Quote
gusia0106 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Się zachwycam Ale już nic nie piszę nawet :( Quote
Tora&Faro Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Gusia się będzie zachwycała w sobotę Wisienką:)...na żywo:) Quote
mysza 1 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Jak to mówi mój tatuś " Mężów (facetów) można mieć wielu :evil_lol: " Misio jest jeden taki:loveu: Quote
Neigh Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Moja Mama mówi to samo - że na całe życie to się ma dzieci.........a faceci.....to same wiecie;-) Quote
mysza 1 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 W sumie miły ten mój tatuś dla zięcia:evil_lol::diabloti: Quote
mysza 1 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Wisienka, Ciotki o Tobie zapominają normalnie. Quote
Tora&Faro Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Nie zapominają, nie zapominają....bazarek Wiśni produkowałam;) W imieniu Misia zapraszam serdecznie:loveu: [url]http://www.dogomania.pl/threads/190252-Dla-ch%C5%82opca-i-dla-dziewczynki-%29-Dla-Emi-Misia-i-Amigo-do-10.08.-godz.-00-00[/url] Quote
beka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Misiaczku, ja pamiętam tylko z finansami krucho...:( Quote
mysza 1 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Dzięki za bazarek, ja dzisiaj wystawię. Jak tam nasza Wisienka? Quote
Tora&Faro Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Szukam Misiowego banerka....allegro Emi już się skończyło więc chciałam podmienić... Quote
ronja Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Wiśnia Wisienkowa dobrze. Emi go bardzo lubi i jak ich obserwuję - ona szuka stale jego bliskości. jeżeli Wiśnia leci w stronę ogrodzenia, Emi też biegnie. Trzymają się razem:) Wiśnia czasem zachęca Emi do zabawy. Jak ją wczoraj pacnął po przyjacielsku łapą, bałam się, że ją połamie, a Emi była bardzo zadowolona... Quote
mysza 1 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 [quote name='Tora&Faro']Szukam Misiowego banerka....allegro Emi już się skończyło więc chciałam podmienić...[/QUOTE] Skopiuj ode mnie ;) [quote name='ronja']Wiśnia Wisienkowa dobrze. Emi go bardzo lubi i jak ich obserwuję - ona szuka stale jego bliskości. jeżeli Wiśnia leci w stronę ogrodzenia, Emi też biegnie. Trzymają się razem:) Wiśnia czasem zachęca Emi do zabawy. Jak ją wczoraj pacnął po przyjacielsku łapą, bałam się, że ją połamie, a Emi była bardzo zadowolona...[/QUOTE] Fajne :loveu: Quote
Tora&Faro Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Nie mogę skopiować Misiowego banerka...:roll: Kurcze Wiśnię wszyscy kochają:loveu:...nic dziwnego że Emi do niego lgnie:loveu: Quote
Estrella Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 tutaj są banerki [url]http://www.dogomania.pl/threads/183882-Kochany-Misio-z-budowy-nie-ma-deklaracji-nie-ma-domu-%28-prosi-o-wsparcie.../page60[/url] Quote
Tora&Faro Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Dzięki:)...szukałam i nie mogłam znaleźć. Niestety nie mogę pobrać bo pokazuje mi się jakiś dziwny komunikat, spróbuję w domu.... Quote
Recommended Posts