ronja Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 ale asystował przy naszej mgiełce - na którymś zdjęciu z maila przygląda nam się z rozbawieniem na pysku;) Quote
Tora&Faro Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='ronja']ale asystował przy naszej mgiełce - na którymś zdjęciu z maila przygląda nam się z rozbawieniem na pysku;)[/QUOTE] Dokładnie:evil_lol:...pewnie na zasadzie: też chciałbym ale się boję;) Quote
Estrella Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ale jak tu pusto bez niej.. :shake: Ja ciągle Was czytam. ;) Quote
3 x Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [IMG]http://img189.imageshack.us/img189/7461/newimg0921.jpg[/IMG] to zdjęcie ma super :) Quote
Tora&Faro Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 A mnie się to podoba:loveu::loveu::loveu:...oddaje idealnie charakter Misia:evil_lol: [IMG]http://img199.imageshack.us/img199/5840/newimg0925.jpg[/IMG] Quote
mysza 1 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Mysza is back ;) Zdjęcia śliczne a Misio jest absolutnie cudowny:loveu: Bezwzględnie :loveu: Uwielbiam go:loveu: Quote
Tora&Faro Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='gusia0106']Chłopak Marzenie. Cholercia no .[/QUOTE] [quote name='mysza 1']Mysza is back ;) Zdjęcia śliczne a Misio jest absolutnie cudowny:loveu: Bezwzględnie :loveu: Uwielbiam go:loveu:[/QUOTE] Misio jest boooooski......a te jego oślinione buziaki w dodatku dawane z pełnego rozpędu.....marzenie:loveu: Quote
mysza 1 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Misio dostał wpłatę na 10 zł od shirrapeira.:loveu: Bardzo dziękujemy i prosimy o jeszcze:oops:, za niecałe dwa tygodnie kolejna opłata za hotel a z poprzedniego miesiąca saldo wynosi -340.:-( Marta, przypomnisz mi ile Misio waży? :evil_lol: Quote
Neigh Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ja myślę, że zamiast ważyć, to trzeba tego p. R zawieźć na miejsce........I pod włos go:-) Taki duuuuży, a się psiów boi? Tym bardziej, jak psina taka wiecej na dupsku siadająca... Wiecie co? Wszystkie te na dupsku siadające, to takie misiowate som:-) Quote
mala_czarna Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Teraz to nie wiem, ale jak Misia po raz pierwszy zobaczyłam to chciałam wiać gdzie pieprz rośnie. A Mysza se kurna stała i mówi: ooo, patrz, drugi wychodzi z domu!! :evil_lol: No sory, ale mały to Misio nie jest, a ja nie byłam naszykowana na drugiego psa. W końcu leciałam jak ten czubek za onkiem, a nie czarnym psem Baskervillów :lol: Quote
mysza 1 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Misio sama słodycz, najgorsze są małe szczekacze, taki to palec gotów odgryźć. A Misio, kurde, normalnie szkoda, że piątego mieć nie mogę... Quote
gusia0106 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='Neigh']Ja myślę, że zamiast ważyć, to trzeba tego p. R zawieźć na miejsce........I pod włos go:-) Taki duuuuży, a się psiów boi? Tym bardziej, jak psina taka wiecej na dupsku siadająca... Wiecie co? Wszystkie te na dupsku siadające, to takie misiowate som:-)[/QUOTE] Jak Ty myślisz, że on tam nie był, nie widział i nie głaskał, to się Ciocia mylisz ;) Był, widział, głaskał - Misio fajny, ale jak stoi daleko i nie leży na pomarańczowym. No boi się i co ja mogę? Toli bał się PANICZNIE. Pół drogi o tym opowiadał ;) Ps. Dzięki za drzewo w sypialni. wzbudza ogólny zachwyt :) Quote
Neigh Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 To Ty nie znasz Myszy hihih. Ja tam odkąd ją widziałam szarżującą na niejakiego Lotnika.......szarżowła z dachem od budy w dłoniach.......to mnie zdecydowanie mało co zdziwi:-). Na mnie kiedyś mój eks TZ patrzył jak na poskramiacza lwów:-) Weszłam sobie na działkę gdzie siedziały mastiffy tybetańskie sztuk 2. Przywitałam się elegnacko "cześć głupy". Pozycji nie zmieniły po jakiś 3 - 4 min jeden zaczął ogonem poruszać bo dotarło, że to do niego.........drugi potrzebował więcej czasu ( ale to chłopak był, a one wolniej myślą;-) ). TZ pozostał za bramą - a ja do niego "oszalałeś???? przeciez to mastiffy".:-) MC - niektórzy lubią psy Baskervillów:-) Quote
Neigh Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Jesssu to on ze strachu taki małomówny był? Toli........ło matko...........przecież ona nawet zębów nie ma......:-) Że o braku rozumu nie wspomnę...... A bardzo proszę.....a'propos drzew - to mam jeszcze jedno - zapomniałam ze je do ogródka wyniosłam - taką potrójną yuccę - duuuuuużą. Achaś i tych takich co to je można na stole położyć i tez będą rosły - sporą gromadę mam.....chce ktoś? Quote
gusia0106 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='Neigh']Jesssu to on ze strachu taki małomówny był? Toli........ło matko...........przecież ona nawet zębów nie ma......:-) Że o braku rozumu nie wspomnę...... A bardzo proszę.....a'propos drzew - to mam jeszcze jedno - zapomniałam ze je do ogródka wyniosłam - taką potrójną yuccę - duuuuuużą. Achaś i tych takich co to je można na stole położyć i tez będą rosły - sporą gromadę mam.....chce ktoś?[/QUOTE] Ale jest duża i waży więcej niż 35. Wystarczy :) Quote
Neigh Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Dokładnie dwa razy mnie takie małe, wredne guuuwno uzarło w łydkę. Raz u Kanzaj, raz u sąsiadki. Małe, szczekliwe, czarne, pinczerkowate - ohyda!!! I jeszcze dobermanom nie dowierzam......... Quote
mysza 1 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 [quote name='gusia0106']Jak Ty myślisz, że on tam nie był, nie widział i nie głaskał, to się Ciocia mylisz ;) Był, widział, głaskał - Misio fajny, ale jak stoi daleko i nie leży na pomarańczowym. No boi się i co ja mogę? Toli bał się PANICZNIE. Pół drogi o tym opowiadał ;) Ps. Dzięki za drzewo w sypialni. wzbudza ogólny zachwyt :)[/QUOTE] Gusia, ale nie możesz się uprzeć? ;) Ja tam się upieram, bo inaczej ani jednego bym nie miała. A może jakby go poznał bliżej, dłużej, z innymi to go przed faktem postawiłaś w sumie. Mówiłam, ze najgorzej to chłopa pytać:p Quote
mysza 1 Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 Kurde, trzeba jakąś terapię normalnie. Musi się przełamać. A Tola to taki puchatek :loveu: Quote
Recommended Posts