Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tora&Faro']Ja lubię Wiśnię w każdej postaci:loveu:

właśnie sobie pomyślałam że super byłaby fotka Misia z moją Nelly;)[/QUOTE]
Wisienek był kiedyś pewnie taką slodką Nelly

Bartek po każdym spacerze chwali Wiśnię - jaki grzeczny jest, nie ciągnie na smyczy i słucha się bardzo.

ps. a wiecie, że jak w googlach wpiszę się kaluchny i wciśnie grafikę, to wyskakują zdjęcia Wiśni:evil_lol: ciekawe dlaczego

Posted

[quote name='ronja']Wisienek był kiedyś pewnie taką slodką Nelly

Bartek po każdym spacerze chwali Wiśnię - jaki grzeczny jest, nie ciągnie na smyczy i słucha się bardzo.

ps. a wiecie, że jak w googlach wpiszę się kaluchny i wciśnie grafikę, to wyskakują zdjęcia Wiśni:evil_lol: ciekawe dlaczego[/QUOTE]

Bo Misio w ogóle jest the best :loveu: więc wcale się nie dziwię że go Bartek chwali:)

idę Wiśnię w googlach zobaczyć;)

Edit. rzeczywiście:) niezły Wisienkowy pokaz:)

Posted

[quote name='ronja']takiego Wiśnię lubię najbardziej:)
[IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/07ecb638.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/192d04f2.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/f301e8b3.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/93c04b42.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/18848392.jpg[/IMG][/QUOTE]
Wpatrzony w Ciebie ;) zresztą Emi też. Emi ma nową obróżkę :loveu:

Posted

[quote name='mysza 1']Wpatrzony w Ciebie ;) zresztą Emi też. Emi ma nową obróżkę :loveu:[/QUOTE]
w ciastka od Gosi;)
Emi ma obróżkę od Ciebie i kiltix

Wisienek znowu linieje i to na biało. Przy głaskaniu wychodzi bialy podszerstek (jak przyjechał, podszerstek był brązowy i taki wychodził przy czesaniu).

Emi i Wiśnia Wisienkowy Wiśniowiecki składają Myszy najlepsze zyczenia urodzinowe. Prosili, by przekazać, ze gdyby nie ciotka Mysza, nie byloby ich już tu

Posted

[quote name='ronja']w ciastka od Gosi;)

Wisienek znowu linieje i to na biało. Przy głaskaniu wychodzi bialy podszerstek (jak przyjechał, podszerstek był brązowy i taki wychodził przy czesaniu).

Emi i Wiśnia Wisienkowy Wiśniowiecki składają Myszy najlepsze zyczenia urodzinowe. Prosili, by przekazać, ze gdyby nie ciotka Mysza, nie byloby ich już tu[/QUOTE]

Święta prawda i jeszcze wielu innych, które uratowała.

Wszystkiego naj... :-)

Posted

[quote name='ronja']w ciastka od Gosi;)

Emi i Wiśnia Wisienkowy Wiśniowiecki składają Myszy najlepsze zyczenia urodzinowe. Prosili, by przekazać, ze gdyby nie ciotka Mysza, nie byloby ich już tu[/QUOTE]
Byłam pewna, że to jakaś nowa, jakby żółta :evil_lol: ale przyznaję, na jeden wieczór dieta poszła w odstawkę a alkohol wrócił do łask:eviltong: więc rano mogłam mylić kolory ;)
Bardzo dziękuję za życzenia, wzruszyły mnie:loveu:

[quote name='asiaf1']Święta prawda i jeszcze wielu innych, które uratowała.

Wszystkiego naj... :-)[/QUOTE]
Dzięki Asiu :loveu:

Posted

Jeżu malusieńki zaraza jakaś - Mysza Ty też na protalu?:-)

No i oczywiście spóźnione ale najszczersze - tego wszystkiego,czego zapomnieli Ci życzyć ci wszyscy przede mną:-)

Posted

[quote name='Neigh']Jeżu malusieńki zaraza jakaś - Mysza Ty też na protalu?:-)

No i oczywiście spóźnione ale najszczersze - tego wszystkiego,czego zapomnieli Ci życzyć ci wszyscy przede mną:-)[/QUOTE]
Dziękuję :loveu:

Ja też na protalu, 14 dzień, normalnie dobija mnie ta monotonia....A jeszcze taka długa drofa przede mną.

Posted

Ja byłam niemal miesiąc.......ale wyjechałam nad morze po drodze miałam urodziny Tzta......no i ja nie jestem w stanie jechać na białku. Nie potrafię żyć bez warzyw i OWOCÓW.
Będę szcześliwym grubolem, trudno

Posted

[quote name='Neigh']Ja byłam niemal miesiąc.......ale wyjechałam nad morze po drodze miałam urodziny Tzta......no i ja nie jestem w stanie jechać na białku. Nie potrafię żyć bez warzyw i OWOCÓW.
Będę szcześliwym grubolem, trudno[/QUOTE]

Musze się przyznać że ja też chyba bym nie zdzierżyła;)...diety nie dla mnie:evil_lol:

Posted

[quote name='Tora&Faro']W ogóle jakoś ostatnio cicho u Misiaka....trzeba chyba trochę wątek rozkręcić;)[/QUOTE]
Musimy trochę sensacji wprowadzić to może się zlecą ciotki :evil_lol:
A tak to Wiśnia bezpieczny, zadowolony, nic się nie dzieje.;)

Posted

[quote name='mysza 1']Zaglądam i znowu nuda ;)[/QUOTE]

czekaj
wezmę sie za oględziny allegro to się zrobi wesoło
zwłaszcza wam, jak bede psioczyc na rozliczenia ;)

Posted

[quote name='3 x']czekaj
wezmę sie za oględziny allegro to się zrobi wesoło
zwłaszcza wam, jak bede psioczyc na rozliczenia ;)[/QUOTE]
Najweselej to jest jak przychodzą przelewy na psiaki :loveu::multi:

Posted

[quote name='Mariat']Zakochałam się w Misiu.:oops:[/QUOTE]

[quote name='ronja']wcale mnie to nie dziwi:)
Miś zwany Wiśnią jest do adopcji...[/QUOTE]
Witamy serdecznie na wątku :loveu:
Dostałam pw od Mariat ;) która mieszka w Australii więc chyba nici z tej adopcji ;)
Misia nie da się nie kochac, na żywo to jest dopiero cud miód i orzeszki :loveu: