Tora&Faro Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Ja lubię Wiśnię w każdej postaci:loveu: właśnie sobie pomyślałam że super byłaby fotka Misia z moją Nelly;) Quote
ronja Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='Tora&Faro']Ja lubię Wiśnię w każdej postaci:loveu: właśnie sobie pomyślałam że super byłaby fotka Misia z moją Nelly;)[/QUOTE] Wisienek był kiedyś pewnie taką slodką Nelly Bartek po każdym spacerze chwali Wiśnię - jaki grzeczny jest, nie ciągnie na smyczy i słucha się bardzo. ps. a wiecie, że jak w googlach wpiszę się kaluchny i wciśnie grafikę, to wyskakują zdjęcia Wiśni:evil_lol: ciekawe dlaczego Quote
Tora&Faro Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [quote name='ronja']Wisienek był kiedyś pewnie taką slodką Nelly Bartek po każdym spacerze chwali Wiśnię - jaki grzeczny jest, nie ciągnie na smyczy i słucha się bardzo. ps. a wiecie, że jak w googlach wpiszę się kaluchny i wciśnie grafikę, to wyskakują zdjęcia Wiśni:evil_lol: ciekawe dlaczego[/QUOTE] Bo Misio w ogóle jest the best :loveu: więc wcale się nie dziwię że go Bartek chwali:) idę Wiśnię w googlach zobaczyć;) Edit. rzeczywiście:) niezły Wisienkowy pokaz:) Quote
mysza 1 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='ronja']takiego Wiśnię lubię najbardziej:) [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/07ecb638.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/192d04f2.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/f301e8b3.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/93c04b42.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2010-09/18848392.jpg[/IMG][/QUOTE] Wpatrzony w Ciebie ;) zresztą Emi też. Emi ma nową obróżkę :loveu: Quote
ronja Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='mysza 1']Wpatrzony w Ciebie ;) zresztą Emi też. Emi ma nową obróżkę :loveu:[/QUOTE] w ciastka od Gosi;) Emi ma obróżkę od Ciebie i kiltix Wisienek znowu linieje i to na biało. Przy głaskaniu wychodzi bialy podszerstek (jak przyjechał, podszerstek był brązowy i taki wychodził przy czesaniu). Emi i Wiśnia Wisienkowy Wiśniowiecki składają Myszy najlepsze zyczenia urodzinowe. Prosili, by przekazać, ze gdyby nie ciotka Mysza, nie byloby ich już tu Quote
asiaf1 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 [quote name='ronja']w ciastka od Gosi;) Emi ma obróżkę od Ciebie i kiltix Wisienek znowu linieje i to na biało. Przy głaskaniu wychodzi bialy podszerstek (jak przyjechał, podszerstek był brązowy i taki wychodził przy czesaniu). Emi i Wiśnia Wisienkowy Wiśniowiecki składają Myszy najlepsze zyczenia urodzinowe. Prosili, by przekazać, ze gdyby nie ciotka Mysza, nie byloby ich już tu[/QUOTE] Święta prawda i jeszcze wielu innych, które uratowała. Wszystkiego naj... :-) Quote
mysza 1 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 [quote name='ronja']w ciastka od Gosi;) Emi ma obróżkę od Ciebie i kiltix Wisienek znowu linieje i to na biało. Przy głaskaniu wychodzi bialy podszerstek (jak przyjechał, podszerstek był brązowy i taki wychodził przy czesaniu). Emi i Wiśnia Wisienkowy Wiśniowiecki składają Myszy najlepsze zyczenia urodzinowe. Prosili, by przekazać, ze gdyby nie ciotka Mysza, nie byloby ich już tu[/QUOTE] Byłam pewna, że to jakaś nowa, jakby żółta :evil_lol: ale przyznaję, na jeden wieczór dieta poszła w odstawkę a alkohol wrócił do łask:eviltong: więc rano mogłam mylić kolory ;) Bardzo dziękuję za życzenia, wzruszyły mnie:loveu: [quote name='asiaf1']Święta prawda i jeszcze wielu innych, które uratowała. Wszystkiego naj... :-)[/QUOTE] Dzięki Asiu :loveu: Quote
Neigh Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Jeżu malusieńki zaraza jakaś - Mysza Ty też na protalu?:-) No i oczywiście spóźnione ale najszczersze - tego wszystkiego,czego zapomnieli Ci życzyć ci wszyscy przede mną:-) Quote
mysza 1 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 [quote name='Neigh']Jeżu malusieńki zaraza jakaś - Mysza Ty też na protalu?:-) No i oczywiście spóźnione ale najszczersze - tego wszystkiego,czego zapomnieli Ci życzyć ci wszyscy przede mną:-)[/QUOTE] Dziękuję :loveu: Ja też na protalu, 14 dzień, normalnie dobija mnie ta monotonia....A jeszcze taka długa drofa przede mną. Quote
Neigh Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ja byłam niemal miesiąc.......ale wyjechałam nad morze po drodze miałam urodziny Tzta......no i ja nie jestem w stanie jechać na białku. Nie potrafię żyć bez warzyw i OWOCÓW. Będę szcześliwym grubolem, trudno Quote
Tora&Faro Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 [quote name='Neigh']Ja byłam niemal miesiąc.......ale wyjechałam nad morze po drodze miałam urodziny Tzta......no i ja nie jestem w stanie jechać na białku. Nie potrafię żyć bez warzyw i OWOCÓW. Będę szcześliwym grubolem, trudno[/QUOTE] Musze się przyznać że ja też chyba bym nie zdzierżyła;)...diety nie dla mnie:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Jakaś cisza u Wisienki wieczorem ;) Quote
Tora&Faro Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 W ogóle jakoś ostatnio cicho u Misiaka....trzeba chyba trochę wątek rozkręcić;) Quote
mysza 1 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 [quote name='Tora&Faro']W ogóle jakoś ostatnio cicho u Misiaka....trzeba chyba trochę wątek rozkręcić;)[/QUOTE] Musimy trochę sensacji wprowadzić to może się zlecą ciotki :evil_lol: A tak to Wiśnia bezpieczny, zadowolony, nic się nie dzieje.;) Quote
Tora&Faro Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='ronja']mam coś temu zaradzić? :evil_lol:[/QUOTE] Mimo wszystko nie:evil_lol:...niech sobie Wisienka żyje spokojnie;) Quote
3 x Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 [quote name='mysza 1']Zaglądam i znowu nuda ;)[/QUOTE] czekaj wezmę sie za oględziny allegro to się zrobi wesoło zwłaszcza wam, jak bede psioczyc na rozliczenia ;) Quote
mysza 1 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='3 x']czekaj wezmę sie za oględziny allegro to się zrobi wesoło zwłaszcza wam, jak bede psioczyc na rozliczenia ;)[/QUOTE] Najweselej to jest jak przychodzą przelewy na psiaki :loveu::multi: Quote
ronja Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 [quote name='Mariat']Zakochałam się w Misiu.:oops:[/QUOTE] wcale mnie to nie dziwi:) Miś zwany Wiśnią jest do adopcji... Quote
mysza 1 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 [quote name='Mariat']Zakochałam się w Misiu.:oops:[/QUOTE] [quote name='ronja']wcale mnie to nie dziwi:) Miś zwany Wiśnią jest do adopcji...[/QUOTE] Witamy serdecznie na wątku :loveu: Dostałam pw od Mariat ;) która mieszka w Australii więc chyba nici z tej adopcji ;) Misia nie da się nie kochac, na żywo to jest dopiero cud miód i orzeszki :loveu: Quote
Tora&Faro Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 O rany jaka szkoda że to w Australii.....nasza Wisienka miałaby domek:) Wszystkie tutaj jesteśmy ciężko zakochane w Misiu:loveu: Quote
Recommended Posts