Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bela51']Zosiu, cała rzesza dziewczyn z Poznania. Podam Ci watek, gdzie mozesz poprosic o wizyte.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/188996-Pozna%C5%84.-Onka-Basta-i-jej-Pani-potrzebuja-pomocy.-Zbieramy-fanty-na-bazarki-dla-Basty[/url][/QUOTE]
Wysłałam do 7 osób zapytanie i wrzuciłąm offa na paru wątkach. Czekam

• Replies 926
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='caromina']Zofia, myślę, ze mogę Ci pomóc w tej wizycie. Uprzedzam jednak, że nigdy nie miałam ON[/QUOTE]

Bardzo, bardzo Ci dziękuję, ale hjuż wcześniej napisała do mnie Ajula i ona pójdzie na wizytę. Nie chcę już robić zamieszania. Pójdzie z jeszcze jedną "dogomaniaczką" także jeszcze raz -dziękuję:))))0

Posted

Czarodziejko-napisz jeszcze parę słów o Carmen- czy to się zgadza???
[CENTER][CENTER][B][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Carmen- cudo sunia w typie owczarka- pilnie poszukuje domu!!![/FONT][/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman] [/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Carmen to suka w typie [B]owczarka niemieckiego[/B]. Jest nieco mniejsza niż typowy owczarek, ale poza tym wygląd ten sam[/FONT][/COLOR][COLOR=#4b4b4b][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]. [/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Ma około 6-7 lat.[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman] [/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Została wyciągnięta ze schroniska w Cieszynie gdyż bardzo źle znosiła tam pobyt.[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Aktualnie przebywa w Hoteliku dla piesów niedaleko Wielunia.[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Okazało się, ze Carmen to [B]cudowny pies[/B]! Jest zupełnie [B]nieagresywna[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][FONT=Times New Roman][B][COLOR=#4b4b4b] [/COLOR][/B][COLOR=#4b4b4b]w stosunku do ludzi, a także do dzieci. [/COLOR][/FONT][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Wręcz [B]uwielbia dzieciaki[/B] i stara się je chronić.[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman] W Hoteliku mieszka[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]z innymi [B]psami i kotem i z wszystkimi żyje w świetnej komitywie, [U]aczkolwiek musi dominować[/U].[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][FONT=Times New Roman][B][COLOR=#4b4b4b]Pięknie chodzi na smyczy[/COLOR][/B][COLOR=#4b4b4b], nawet bez smyczy chodzi przy nodze i służy przykładem dla innych psiaków.[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Carmen uwielbia spacery, towarzystwo ukochanego Pana i duża michę pełną jedzenia[/FONT][/COLOR][COLOR=#4b4b4b][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman] Cudo pies!!![/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman].[/FONT][/COLOR][/CENTER][/CENTER]

Posted

[quote name='mitheithel']widzę wizyta już ustalona, więc nic tu po mnie :)

pozdrawiam i trzymam kciuki za wspaniały domek dla carmen![/quote]

dziękuję ci bardzo za odzew:)

Posted

a ja też w sprawie wizyty przybiegłam, ale widzę, że już załatwione.
no nic, na przyszłość możecie o nas pamiętać (ja i Polla zawsze robimy razem :) )
i trzymam kciuki, żeby domek okazał się idealny!

Posted

Wszyscy trzymaja kciuki, Carmisia dosyc sie wysiedziała w schronie i w hotelu. A nie ma juz wiele czasu, bo nie jest najmlodsza.
Choc ciągle w dobrej kondycji.:lol:

Posted

[quote name='Zofija']Czarodziejko-napisz jeszcze parę słów o Carmen- czy to się zgadza???
[CENTER][CENTER][B][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Carmen- cudo sunia w typie owczarka- pilnie poszukuje domu!!![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Carmen to suka w typie [B]owczarka niemieckiego[/B]. Jest nieco mniejsza niż typowy owczarek, ale poza tym wygląd ten sam[/FONT][/COLOR][COLOR=#4b4b4b][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Ma około 6-7 lat.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Została wyciągnięta ze schroniska w Cieszynie gdyż bardzo źle znosiła tam pobyt.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Aktualnie przebywa w Hoteliku dla piesów niedaleko Wielunia.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Okazało się, ze Carmen to [B]cudowny pies[/B]! Jest zupełnie [B]nieagresywna[/B][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][B][COLOR=#4b4b4b] [/COLOR][/B][COLOR=#4b4b4b]w stosunku do ludzi, a także do dzieci. [/COLOR][/FONT]
[COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Wręcz [B]uwielbia dzieciaki[/B] i stara się je chronić.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman] W Hoteliku mieszka[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]z innymi [B]psami i kotem i z wszystkimi żyje w świetnej komitywie, [U]aczkolwiek musi dominować[/U].[/B][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][B][COLOR=#4b4b4b]Pięknie chodzi na smyczy[/COLOR][/B][COLOR=#4b4b4b], nawet bez smyczy chodzi przy nodze i służy przykładem dla innych psiaków.[/COLOR][/FONT]
[COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman]Carmen uwielbia spacery, towarzystwo ukochanego Pana i duża michę pełną jedzenia[/FONT][/COLOR][COLOR=#4b4b4b][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman] Cudo pies!!![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4b4b4b][FONT=Times New Roman].[/FONT][/COLOR][/CENTER][/CENTER][/QUOTE]

Carmen jest starsza, ma ok 8 lat.
Pana? ;) Panią to ona uwielbia, panów podgryza na dzień dobry, ale jej to uchodzi.
Reszta się zgadza, szczególnie micha musi być pełna, a ostatnio nie jest, bo ją nieco odchudzam.
Ważne jest jeszcze, żeby nowy opiekun był świadomy onkowatych problemów psów starszych. Carmi zaczyna nieco przysiadać na tylne łapy, czyli prawdopodobnie ma początki dysplazji, więc warto byłoby jej podawać suplementy na stawy. Ja podaję wszystkim moim psom.

Posted

[quote name='Ajula']hej, z Panią chętną na adopcję Carmen jesteśmy umówione na czwartek godz. 19.00 :)[/QUOTE]

Super, bardzo Wam dziękuję za pomoc:) no i trzymamy kciuki!

Posted

[B]Bardzo prosimy o pomoc Dogomaniaków ze śląska!
Jesteśmy w trakcie łapania Chanel (uciekła po jednym dniu pobytu w DS) (wątek moj podpis - napis)
Znaleźlismy klatke-łapke dla psów, trzeba ja na CITO przewieźć ze Świętochłowic do Krakowa(właściwie nie do samego Krakowa, tylko do Bolechowic-nie wjezdzając do Krakowa)
Mozliwy zwrot kosztów paliwa, klatka jest duza, nieskładana, mieściła sie do opla corsy przy położonych siedzeniach. Kontakt: 502-780-120
Błagam pomóżcie!![/B]

Posted

[quote name='Ajula']hej, z Panią chętną na adopcję Carmen jesteśmy umówione na czwartek godz. 19.00 :)[/QUOTE]

niecierpliwie czekam na relacje z wizyty..................

Posted

jesteśmy po wizycie, rozmawiałam przez telefon z Zofiją i wszystko jej opowiedziałam
byłyśmy we dwie - ja i dogomanka What May NN (czyli Aneta)
przykro mi, ale obydwie jesteśmy na nie

Posted

[quote name='Ajula']jesteśmy po wizycie, rozmawiałam przez telefon z Zofiją i wszystko jej opowiedziałam
byłyśmy we dwie - ja i dogomanka What May NN (czyli Aneta)
przykro mi, ale obydwie jesteśmy na nie[/QUOTE]

Dalej szukamy Carmisi domeczku, a póki co BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA POMOC!

Posted

Szkoda, ze nie wyszło z domkiem, ale moze nastepnym razem będzie to strzał w 10. W przypadku adopcji, nie moze być nawet najmniejszych wątpliwości, ja tak uważam.