Cantadorra Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 A ja myślałam, że tylko wśród ludzi kobiety robią się coraz bardziej męskie :) Quote
bela51 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Emigrantka'] Bela - podaj mi namiary na konto na PW - potrzebuje imie, nazwisko, pelny adres , bank i konto . dzieki ;)[/QUOTE] Emi, prosze o odetkanie skrzynki. Quote
Czarodziejka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Są problemy techniczne z edycją i moderowaniem, więc nie mogę na razie nic zrobić z pierwszym postem. Carmi właśnie pruje ryjek - najedzona, wybiegana i wykochana. Ja myślałam, że to Grom stróżuje, bo zazwyczaj to była jego domena, ale teraz Carmen rządzi. Obszczekuje sobie wzystko dla zasady, ponieważ siedzi na noc w kojcu, a stamtąd więcej wolno :evil_lol: Na spacery chodzi z córeczką. Dziś po kolacji, na którą czekała jak wczoraj - podskakując, płacząć, piszcząc, trącając mnie noskem - poszła na spacer z Julką, żeby zrobić qoope przed snem. Grom załatwia się na dachu, a dziś rano zastałam dwie spore qoopy przed budą, więc wiadomo czyje. Carmi ma dobrą przemianę materii i chyba się oczyszcza. Są nawet 4 qoopy dziennie, ale takie solidne, więc jelita pracują. Sunia ma dobry apetyt, biega, wietrzy swoje śmierdzące futerko i przewraca się w trawie. Troszkę ją zczesałam. Jest słodziutka. I tak słodko piszczy, kiedy się czegoś przestraszy. Nochalek zawsze zimny, uszy zawsze na baczność :loveu: Wyjeżdżam na kilka dni, ale mam nadzieję, że będziecie tu wiernie czekać na newsy o słodkiej Carmen. Właśnie prychci się kociołek z jedzonkiem na kilka dni. Potem psy muszą jeść suchą karmę. Zamówiłam też gnaciki dla zabicia nudy, więc sobie poobgryzają. Quote
Zofija Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Czarodziejko- jak problemy techniczne będą rozwiązane to zrobisz to????? Co do Groma to co za numer- na dachu...... Co do Carmen- wiem jak piszczy:) jak wsiadała do samochodu to tak piskała:) i aż mi serduszko ścisneło Quote
Czarodziejka Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Zofijo - Gromiś jest ewenementem - poczytaj na jego wątku. Zawsze s*a na dachu. Behawiorysta powiedział, że to świadczy o wysokiej inteligencji, ponieważ zorganizował swoje uniwersum w bardzo przemyślany sposób - leży w ślepce za kojcem, s*a na dachu i leje do gara po jedzeniu, żebym mogła nieczystości od razu wylać poza kojec ;) Quote
figanadrzewna Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 hehe no to prawda że nasz Gromiś to wyjątkowy egzemplarz :) Ale jak spojrzycie w te jego sarnie oczęta, nie sposób go nie kochać. Bardzo liczymy na to, że Carmen pomoże mu w zrozumieniu świata i odkryciu jego uroków. Quote
bela51 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Bardzo chce poznac Gromisia. Poprosze o wątek. Quote
figanadrzewna Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 watek ekscentrycznego Gromisia ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/133889-Grom-sparalizowany-strachem-tak-zyje-od-trzech-lat....Pomocy-!!!/page62[/url] Quote
Zofija Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Czarodziejka']Zofijo - Gromiś jest ewenementem - poczytaj na jego wątku. Zawsze s*a na dachu. Behawiorysta powiedział, że to świadczy o wysokiej inteligencji, ponieważ zorganizował swoje uniwersum w bardzo przemyślany sposób - leży w ślepce za kojcem, s*a na dachu i leje do gara po jedzeniu, żebym mogła nieczystości od razu wylać poza kojec ;)[/QUOTE] hehehehehehehehehe co za model! Quote
ewa36 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='Czarodziejka']Są problemy techniczne z edycją i moderowaniem, więc nie mogę na razie nic zrobić z pierwszym postem. Carmi właśnie pruje ryjek - najedzona, wybiegana i wykochana. Ja myślałam, że to Grom stróżuje, bo zazwyczaj to była jego domena, ale teraz Carmen rządzi. Obszczekuje sobie wzystko dla zasady, ponieważ siedzi na noc w kojcu, a stamtąd więcej wolno :evil_lol: Na spacery chodzi z córeczką. Dziś po kolacji, na którą czekała jak wczoraj - podskakując, płacząć, piszcząc, trącając mnie noskem - poszła na spacer z Julką, żeby zrobić qoope przed snem. Grom załatwia się na dachu, a dziś rano zastałam dwie spore qoopy przed budą, więc wiadomo czyje. Carmi ma dobrą przemianę materii i chyba się oczyszcza. Są nawet 4 qoopy dziennie, ale takie solidne, więc jelita pracują. Sunia ma dobry apetyt, biega, wietrzy swoje śmierdzące futerko i przewraca się w trawie. Troszkę ją zczesałam. Jest słodziutka. I tak słodko piszczy, kiedy się czegoś przestraszy. Nochalek zawsze zimny, uszy zawsze na baczność :loveu: Wyjeżdżam na kilka dni, ale mam nadzieję, że będziecie tu wiernie czekać na newsy o słodkiej Carmen. Właśnie prychci się kociołek z jedzonkiem na kilka dni. Potem psy muszą jeść suchą karmę. Zamówiłam też gnaciki dla zabicia nudy, więc sobie poobgryzają.[/QUOTE] Wspaniałe wieści :loveu: Od razu lepszy dzień po przeczytaniu chce się działać :lol: Quote
asl Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Bjuta']Na prośbę Zofiji zmieniłam nr konta na Carmen. Powodzenia Carmi! Wygląda ślicznie![/QUOTE] Przelałam dziś ostatnią wpłatę na Carmen [PIENIĄDZE POSZŁY JESZCZE NA KONTO EMIRA - nie wiedziałam nic o zmianie] z książkowego bazarku - 24 zł z uwzględnieniem nadwyżki we wpłacie od Blonditipsy w wysokości 11 zł i podzielenia jej na Daszę i Carmen. Quote
Emigrantka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Bela - dawaj to konto na priv...... Moje pieniazki i na carmen i na Sonie pojda dopiero po 11 czerwaca niestety nie mam w tym miesiacu innej mozliwosci - tak to jest jak czlowiek nie ma wlasnego konta w Polsce.. pojedynczo na kazdego psa oplaty by mnie zezarly.... Quote
Szarotka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Przyszlam od Groma i widze, ze ciotki na nim suchej nitki nie zostawily ;);) Quote
Szarotka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 No co radzi sobie jak umie.........., najgorsze, ze takie strachajlo, mam nadzieje, ze Carmen go rozrusza, bo on juz tam u Czarodziejki siedzi jakis czas i postepu nie robi, mala szansa na adopcje .......... Quote
Zofija Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Szarotka']No co radzi sobie jak umie.........., najgorsze, ze takie strachajlo, mam nadzieje, ze Carmen go rozrusza, bo on juz tam u Czarodziejki siedzi jakis czas i postepu nie robi, mala szansa na adopcje ..........[/QUOTE] wiesz co żarty, żartami, ale tak naprawdę to zal mi go ogromnie - biedaczysko. Może nie mieć szans na adopcje- żyje w swoim świecie. Carmen- moze Carmen go wyciągnie-trzymam kciuki!!!!! Quote
Szarotka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ja nie zartuje, place na Groma, a szanse na adopcje marne, wziac go do siebie nie moge, w takim stanie to on sie kwalifikuje na dozywocie......... Z takim psem to przewaznie zajecia indywidualne potrzebne, jak mu Carmen nie pomoze, to nie wiem co bedzie............... Quote
Szarotka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Mnie sie osobiscie wydaje, ze taki pies mialby wieksza szanse w domowym dt. Mam mimo wszystko nadzieje, ze Carmen go rozrusza .......... Quote
Zofija Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='Szarotka']Mnie sie osobiscie wydaje, ze taki pies mialby wieksza szanse w domowym dt. Mam mimo wszystko nadzieje, ze Carmen go rozrusza ..........[/QUOTE] tylko dla niego domowy tymczas to byłby problem..................... Quote
Szarotka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Znalam pare psow: Yogi/Ogonek i Pirat/Faro, ktore dopiero wziete do domu zaczely sie naprawde socjalizowac i to zajelo sporo czasu, ale sie udalo. Quote
Emigrantka Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 MOja deklaracja stala na Carmen byla 25 miesiecznie ale Zofija powiadomila mnie ze Sonia nie potrzebuje moich deklaracji i ze bardziej przydadza sie na Carmen wiec od lipca pojda na Carmen: Moja stala z Soni 10zl Moniki (mojej corki) stala z Soni 20zl wiec od lipca bedzie Emigrantka stala 35zl Monika (corka emigrantki) stala 20zl Do Beli bedzie jeden przelew na 55zl ale w rozliczeniach tu prosze rozbic na mnie i na corke osobno. Trzymaj sie Carmen Quote
LAZY Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 To znaczy, ze zlecenie stałe działa;) Jakby przestała działać to pisz do mnie bela na pw! Wpłaty powinny być zawsze tego samego dnia miesiąca. Quote
bela51 Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 [B]Aktualne fundusze Carmen ( na moim koncie) w poście 252.[/B] Quote
asl Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Tutaj bazarek na Carmen z rzeczami od anonimowego darczyńcy :) :) :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/188343-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-Carmen-i-Dasz%C4%99-do-8-lipca-br?p=14957015#post14957015[/url] Quote
Recommended Posts