Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tola napisał(a):
Dzisiaj zadzwonil DT, ze nie wytrzyma dnia dluzej z Fiszką:placz:

Jezusmaria, bo?
Coś zbroiła czy - jak to określa mój TZ w odniesieniu do Bugiego - "jej żywiołowość ich przytłacza" ???

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dla mnie to nie wina Fiszki, tylko nieumiejętnosc Dt, ona do kojca po prostu się nie nadaje i zrobi wszystko, żeby zwrócić na siebie uwagę. Nawet w sposób negatywny

Posted

jogi napisał(a):
dla mnie to nie wina Fiszki, tylko nieumiejętnosc Dt, ona do kojca po prostu się nie nadaje i zrobi wszystko, żeby zwrócić na siebie uwagę. Nawet w sposób negatywny

Aaa, no to Fiszka jest całkowicie usprawiedliwiona, urodzona anarchistka, kocha wolność, no tak :)
Tylko teraz problem, szybciutko trzeba czegoś dla niej szukać !!!
Ratunku !!!

Posted

E-S napisał(a):
Aaa, no to Fiszka jest całkowicie usprawiedliwiona, urodzona anarchistka, kocha wolność, no tak :)
Tylko teraz problem, szybciutko trzeba czegoś dla niej szukać !!!
Ratunku !!!

Niestety wciaż cisza.:roll:
Dzwonila pani z okolic Kluczborka - po ogloszenieu w MP - ale jak uslyszala, ze to Zamosc to az jęknęła.
Na nic sie zdały moje tlumaczenia, ze pomagamy w transporcie:roll:
Ja juz chyba nie zabiorę zadnego psa ze schronu bo widzę ze ten DT nie wybaczy mi Fiszki:roll:
Na nic moje tlumaczenia, ze była pogryziona; podobno z taką przebojowoscią to niemozliwe...

Jakos ostatnio mają "pod górkę" z domami zamojskie sunie

Posted

Fiszka była u mnie kilka przez kilka dni po sterylce.Jest bystrą wesoła i inteligentna suczką.Startowala do mojej suczki dwa razy.Została upomniana w "psi sposób" i problem został rozwiązany.Teraz jest u mnie Cloe,gdyby nie ten fakt wzięłabym ją do siebie.

Posted

szkoda mi psiulki,qurczę nikt z moich znajomych nie chce nawet grzecznej Finki a charakternej Fiszki to już wogóle,ona najlepiej nadawała by się do domu z ogrodem lub podworkiem żeby mogła swobodnie się wyszaleć i byłaby spokojniejsza w domu ,tylko gdzie taki domek który nie ma "szczekacza" ?!

Posted

Ja też nie mam pomysłu na małą i nie znam nikogo odpowiedzialnego...
Tolu, a może Adam? Już raz pomógł..., ale to na czas wyjazdu, a potem....?

Posted

agada napisał(a):
Żadnego zainteresowania niunią po tej rozkładówce?

Dzwonila tylko ta pani z opolskiego...
Są telefony w sprawie Lady, Melisy i Almy.
O Fiszke nikt nie pyta:roll:
Nie wiem jak z Kawą, bo kontakt jest do Murki.
Idę na wątek Kawy - - zapytam ...

Posted

agada napisał(a):
Ja też nie mam pomysłu na małą i nie znam nikogo odpowiedzialnego...
Tolu, a może Adam? Już raz pomógł..., ale to na czas wyjazdu, a potem....?

Dzięki agada za troskę...
Na czas wyjazdu Wojtka Fiszka będzie w mieszkaniu w bloku u mojej kolezanki ze szkoły.
Bardzo się denerwuję, jak to wszysto wypadnie:roll:
Jak będzie zachowywac się Fiszka i czy to nie jest zbyt duze wyzwanie dla kolezanki
Ale szykują się dni :mdleje:

Posted

sonia71 napisał(a):
Fiszka trzymaj sie i nie "zdjedz" koleżanki Toli bo one obie w strachu-masz być milutka i skraść serducho nowej chwilowej Pańci.

Fiszka to taka fajna suczka.Wesoła,pogodna i zadziorna.

Posted

robkowa napisał(a):
mam nadzieję że u Fiszki wszystko w porządku...

Fiszka podobno bez zmian.
W srodę ok 13 zabieram ją do kolezanki.
Porobię zdjęcia.

Posted

Tola napisał(a):
Fiszka podobno bez zmian.
W srodę ok 13 zabieram ją do kolezanki.
Porobię zdjęcia.

Może jak będzie sama jedna to odpuści nieco

Posted

Fiszka- popraw swój wizerunek niegrzecznej dziewczynki, plisss bo nikt cię nie zechce łobuziaku-tylko łatwo się tak mówi ,jak charakter pekiniarski to charakter i kuniec :)

Posted

Fiszka jest juz u mojej kolezanki, wczoraj zabralysmy ja od zadry.
Fiszka to cudowna istotka - tylko domu brak.
Kolezanka mieszka w bloku i sunia jka najbadziej nadaje sie do takiego domu - chodzi na smyczy, zachowuje czysrtosc, zostaje sama w domu - nie szczeka!!!, nic nie niszczy.
Co prawda dzisiaj kolezanka zastala ją rano na stole, ale przeciez nie wszystko od razu:cool3:
Fiszka jest wesoła, przytulasna; cały czas pcha się na kolana.
Przespała całą noc bez zadnych sensacji.
Czemu nikt nie chce Fiszki:placz:
Ona w kojcu w DT męczy się, domaga sie uwagi i zainteresowania, ktorego DT, z uwagi na charakter pracy nie moze jej dac:-(

Fiszka wczoraj tuz przed wyjazdem do mojej kolezanki

i na spacerku z Marynią

Posted

lilo napisał(a):
hehe , jak taki mały psiak wskoczył na stół...nieprawdopodobne. Cudny ma ten pychol - zupełnie inny niż wszystkie

Fiszka to spryciara - nie musiala wskakiwac - przeszla na stół z kanapy:eviltong: