robkowa Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 w końcu dotarłam na Dogo, system kompletnie mi padł, czarna plama na monitorze, stąd moja nieobecność a to ogłoszenie w kronice to zwykłe-takie wysyłałam sama czy jest jakieś dłuższe ze zdjęciem? kojarzę że Tygodnik udostępnia miejsce raz w miesiącu na większe ogłoszenie ze zdjęciem Quote
sonia71 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 ogłoszenia wszystkich psiulek są krótkie,zwykle bez zdjęć na końcu ogłoszeń Quote
zadra Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Fiszka miała dzisiaj sterylkę.Zniosła zabieg dośc dobrze.Teraz dochodzi do siebie już odziana w ubranko poperacyjne i zabezpieczona pampersikiem.Strasznie sie pieści ,robi takie minki,że musze ja stale glaskać.malutka jest cwana i bystra. Quote
zadra Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Fiszka vel Fisia jest u mnie drugi dzień.Sunia jest łagodna w stosunku do mojej Pepsi(suczki) i nie zaczepia wogole kotów.jej zainteresowanie innymi zwierzetami ogranicza sie jedynie do obwąchiwania.Jest grzeczna,nie szczeka,bardzo ładnie utrzymuje czystośc w domu.Fantastycznie chodzi na smyczy.Sygnalizuje delikatnie swoje potrzeby fizjologiczne.Moim zdaniem jest to piesek do domu.Fiszka jest uczuciowa,spragniona milości i zainteresowania człowieka. Quote
sonia71 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 to super wiadomości o zdrówku Fiszki-miazianko :) Quote
robkowa Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 sonia71 napisał(a):ogłoszenia wszystkich psiulek są krótkie,zwykle bez zdjęć na końcu ogłoszeń myślałam że ktoś umieścił takie dłuższe ze zdjęciem zadra u Ciebie jest teraz Fiszka czy tylko po operacji? czy były jakieś tel z internetowych ogłoszeń i jak dawno? Quote
zadra Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 robkowa napisał(a):myślałam że ktoś umieścił takie dłuższe ze zdjęciem zadra u Ciebie jest teraz Fiszka czy tylko po operacji? czy były jakieś tel z internetowych ogłoszeń i jak dawno? Fiszka była u mnie trzy dni po zabiegu.Telefony były,ale niestety Telefonowali bardzo nieodpowiedni ludzie. Quote
Tola Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Allegro Fiszki od Marleny:loveu: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1042541658 Robkowa - wpisz w 1 post, będzie potem łatwiej sprawdzac Quote
zadra Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Fiszka to dziewczyna z charakterem,jest też mądra i bardzo pojętna. Quote
Tola Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dzisiaj dzwonił pan z Katowic; wypytywał o Fiszkę. Wyczułam, ze przeraża go odleglość, chociaz oferowałam pomoc w transporcie. Poczekamy... Quote
zadra Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Trzymam kciuki.Fiszka jest wesołą,energiczną sunią.Wniesie duzo radości do DS. Quote
sonia71 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Katowicki" Proszę Panie" niech już w końcu to sie stanie,niech już Fiszka będzie Pana,zginam właśnie swe kolana,ona wniesie moc miłości ,tyleż samo wesołości i obroni Pana czasem bo charakter ma ...za pasem. :) Quote
Tola Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Zamojskie dziewczyny w MP i duuże do poczytania (po kliknięciu Quote
lilo Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 podnosze Fiszke , ma uroczą mordke - taki mały kwasiarz :) Quote
Tola Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Dzisiaj zadzwonil DT, ze nie wytrzyma dnia dluzej z Fiszką:placz: Quote
Recommended Posts