Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w końcu dotarłam na Dogo, system kompletnie mi padł, czarna plama na monitorze, stąd moja nieobecność

a to ogłoszenie w kronice to zwykłe-takie wysyłałam sama czy jest jakieś dłuższe ze zdjęciem?
kojarzę że Tygodnik udostępnia miejsce raz w miesiącu na większe ogłoszenie ze zdjęciem

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiszka miała dzisiaj sterylkę.Zniosła zabieg dośc dobrze.Teraz dochodzi do siebie już odziana w ubranko poperacyjne i zabezpieczona pampersikiem.Strasznie sie pieści ,robi takie minki,że musze ja stale glaskać.malutka jest cwana i bystra.

Posted

Fiszka vel Fisia jest u mnie drugi dzień.Sunia jest łagodna w stosunku do mojej Pepsi(suczki) i nie zaczepia wogole kotów.jej zainteresowanie innymi zwierzetami ogranicza sie jedynie do obwąchiwania.Jest grzeczna,nie szczeka,bardzo ładnie utrzymuje czystośc w domu.Fantastycznie chodzi na smyczy.Sygnalizuje delikatnie swoje potrzeby fizjologiczne.Moim zdaniem jest to piesek do domu.Fiszka jest uczuciowa,spragniona milości i zainteresowania człowieka.

Posted

sonia71 napisał(a):
ogłoszenia wszystkich psiulek są krótkie,zwykle bez zdjęć na końcu ogłoszeń

myślałam że ktoś umieścił takie dłuższe ze zdjęciem

zadra u Ciebie jest teraz Fiszka czy tylko po operacji?

czy były jakieś tel z internetowych ogłoszeń i jak dawno?

Posted

robkowa napisał(a):
myślałam że ktoś umieścił takie dłuższe ze zdjęciem

zadra u Ciebie jest teraz Fiszka czy tylko po operacji?

czy były jakieś tel z internetowych ogłoszeń i jak dawno?

Fiszka była u mnie trzy dni po zabiegu.Telefony były,ale niestety Telefonowali bardzo nieodpowiedni ludzie.

Posted

Dzisiaj dzwonił pan z Katowic; wypytywał o Fiszkę.
Wyczułam, ze przeraża go odleglość, chociaz oferowałam pomoc w transporcie.
Poczekamy...

Posted

Katowicki" Proszę Panie" niech już w końcu to sie stanie,niech już Fiszka będzie Pana,zginam właśnie swe kolana,ona wniesie moc miłości ,tyleż samo wesołości i obroni Pana czasem bo charakter ma ...za pasem. :)