Alicja Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mój aparacik dziś miał wolną niedzielkę:p Quote
Medorowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='clockwork']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/020713.jpg panu wystaje puszka z piwem z kieszni :evil_lol: Boshhh:mdleje::mdleje: Wzrok jastrzębia:diabloti: Witajcie:multi: Quote
Alicja Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Boshhh:mdleje::mdleje: Wzrok....Z.... Jastrzębia:diabloti: Witajcie:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mój aparacik dziś miał wolną niedzielkę:p Sis ma foty z wczoraj i dzisiaj, ale jeszcze nie zrobione :cool1: [quote name='madzia i medor']Boshhh:mdleje::mdleje: Wzrok jastrzębia:diabloti: Witajcie:multi: :grin: Witaj Madzia :multi: Quote
e.v.a Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 paula_z napisał(a):Sis ma foty z wczoraj i dzisiaj, ale jeszcze nie zrobione :cool1: :cool3: cyli rano beda foty Axowo-Maxiowe:multi: Quote
BoJa2 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 evaxon napisał(a)::cool3: cyli rano beda foty Axowo-Maxiowe:multi: to se poczekam do rańca:p Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ;)...no niezawodna Karolina;) Doberek siostry warszawianki;)z Axą Maxem i resztą towarzystwa:loveu: Quote
bonita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Dobry poniedziałkowo :) Foty jak zwykle superanckie:multi: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/070710.jpg rodzinne strzelanie glupkowatych min:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: witanko:multi: Quote
clockwork Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Boshhh:mdleje::mdleje: Wzrok jastrzębia:diabloti: Witajcie:multi: hahhaha :evil_lol::evil_lol: piwo wyczuwam zawsze i wszedzie... nosem nie okami ;) Wróciłam po łikendzie. To info w razie gdybyś sie martwiła ;) CZE! Quote
Paula Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)...no niezawodna Karolina;) Doberek siostry warszawianki;)z Axą Maxem i resztą towarzystwa:loveu: :multi: Dobry wieczorek Rybniczanko ;) z chłopakami :razz: [quote name='bonita']Dobry poniedziałkowo :) Foty jak zwykle superanckie:multi: Bry Kasiu :multi: Dziękować :p [quote name='evaxon']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries5/070710.jpg rodzinne strzelanie glupkowatych min:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: witanko:multi: :eviltong: Też tak masz :evil_lol: Witaj córciu :multi: [quote name='clockwork']hahhaha :evil_lol::evil_lol: piwo wyczuwam zawsze i wszedzie... nosem nie okami ;) Wróciłam po łikendzie. To info w razie gdybyś sie martwiła ;) CZE! :grin: :evil_lol: Cześć Magda :multi: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='clockwork']hahhaha :evil_lol::evil_lol: piwo wyczuwam zawsze i wszedzie... nosem nie okami ;) Nie ważne czym, ważne co;):loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Cudne mordulce:p:p:p Witam:p Quote
Paula Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Cudne mordulce:p:p:p Witam:p :loveu: Cześć Madzia :multi: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 paula_z napisał(a): :eviltong: Też tak masz :evil_lol: Witaj córciu :multi: bo to rodzinne:evil_lol: Quote
Paula Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)a co tu tak dziś wesolutko:p Przeszła mi wesołość przez ból zęba :placz: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='paula_z']Przeszła mi wesołość przez ból zęba :placz::razz:buuuuuuuuuuuuuuuu współczuwam Quote
Paula Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:buuuuuuuuuuuuuuuu współczuwam Dzięks :loveu: Ja sobie też ;) Leczę ząbka tyskim :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='paula_z']Dzięks :loveu: Ja sobie też ;) Leczę ząbka tyskim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:lek odpowiedni;) Quote
Recommended Posts