danusial Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 :lol: witam - nie zaglądam tu często, ale zaglądam, dzięki za pamięć :Dog_run: nie mam aparatu, ale kiedyś wkleję mojego nowego "stróża" - Kubusia rodem ze schroniska na Paluchu, moje dzieciątko wyciągnęło go razem z psem dla siebie. Kubuś to pies w typie "czysto obronnym" - nie miał gdzie mieszkać bo mu budę koty zajęły, kilka miesięcy bał się miski, już kilka razy zaszczekał :roll:. Dziś wet szczepi króliki to też zaszczepi piesia. pozdrawiam i całuję Danka Quote
Bjuta Posted May 30, 2014 Author Posted May 30, 2014 O to prawdziwy obrońca Ci się trafił! :) :) :) Jak dobrze, że kolejnemu schroniskowemu psu się tak poszczęściło! :) :) Quote
bela51 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 I ja sie ciesze ogromnie, choc nie wiem dlaczego teraz płaczę... Quote
Mysza2 Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Witaj Danusiu:) Jak to dobrze że dałaś miejsce i serce kolejnej bidzie. Takie domy nie powinny się marnować i stać puste:) A "stróż" Cię pewnie jeszcze pozytywnie zaskoczy:) Quote
Recommended Posts