Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gasparku kochany miśku, wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU, a przede wszystkim dobrego kochajacego domku ci życzę :)

przelałam własnie deklaracje za styczeń i luty, choć mam nadzieję,że tym razem za luty już się nie przyda...;)

Posted

Mój pies nie działa, ale działa wyróżnione allegro!!! :)

Dziś Agnieszka zadzwoniła mi (a ja akurat byłam w środku próby i nie mogłam rozmawiać), że odezwała się pani, która wypytała ją b. starannie i ze znajomością rzeczy o Gaspara i uznała, że da radę... Ma się do nas odezwać i dogadać adopcję... Na Agnieszce zrobiła b. dobre wrażenie. Tak że trzymajcie kciuki ile wlezie!!!

Posted

[quote name='Bjuta']Mój pies nie działa, ale działa wyróżnione allegro!!! :)

Dziś Agnieszka zadzwoniła mi (a ja akurat byłam w środku próby i nie mogłam rozmawiać), że odezwała się pani, która wypytała ją b. starannie i ze znajomością rzeczy o Gaspara i uznała, że da radę... Ma się do nas odezwać i dogadać adopcję... Na Agnieszce zrobiła b. dobre wrażenie. Tak że trzymajcie kciuki ile wlezie!!![/QUOTE]
:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Ja rozmawiałam z tą Panią dzisiaj dwa razy, podałam jej numer do Agnieszki z Przebieczan, żeby z nią porozmawiała o Gasparku, oddzwoniła mi, że jest gotowa adoptować Gasparka :)
Co dalej? Pani jest z Warszawy i własciciwe zaczyna się już przygotwać do przyjęcia nowego członka rodziny, mam do niej numer telefonu :)

Posted

No to szukamy samochodu z kratką!!! :)

O Pani wiem, że Gaspar wpadł jej w oko już w lecie, ale z ważnych powodów musiała o nim zapomnieć.Kiedy los się odwrócił - przypomniała sobie o Gasparze i odszukała jego ogłoszenie i tak to się potoczyło...

Pytałam dziewczyn w Przebieczanach, czy by naszego przystojniaczka nie zawiozły, ale mówią, że do marca to w ogóle niemożliwe (zawody za zawodami) a poza tym, na te najważniejsze, same wynajmują samochód, bo ich rzęch potrafi odmówić współpracy.

Ja wiozłam Gaspara zwykłą osobówką 90 km - i tak jakoś się złożyło, że mój TZ odmówił dalszego wożenia piesków (choć z niejaką Reą zrobił 350 km w jedną stronę...) No ale Rea nie chciała prowadzić...

Szukamy zatem samochodu z kratką. Gaspar ma niecałego tysiaka na kącie (ale już po opłacaniu stycznia) więc na benzynę i limuzynę to on ma.

Posted

[quote name='Bjuta']Mój pies nie działa, ale działa wyróżnione allegro!!! :)

Dziś Agnieszka zadzwoniła mi (a ja akurat byłam w środku próby i nie mogłam rozmawiać), że odezwała się pani, która wypytała ją b. starannie i ze znajomością rzeczy o Gaspara i uznała, że da radę... Ma się do nas odezwać i dogadać adopcję... Na Agnieszce zrobiła b. dobre wrażenie. Tak że trzymajcie kciuki ile wlezie!!![/QUOTE]
o matko!!!! wspaniała wiadomosc:):):)