_Goldenek2 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Skoro było tylko widać to Gasparka to nie obeszło ;). Quote
Akrum Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Gasparku kochany miśku, wszystkiego dobrego w NOWYM ROKU, a przede wszystkim dobrego kochajacego domku ci życzę :) przelałam własnie deklaracje za styczeń i luty, choć mam nadzieję,że tym razem za luty już się nie przyda...;) Quote
Bjuta Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Już doszły i inne wpłaty także - post rozliczeniowy jest aktualny. Gasparek dziękuje! :) Quote
Mysza2 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 [quote name='Bjuta']Już doszły i inne wpłaty także - post rozliczeniowy jest aktualny. Gasparek dziękuje! :)[/QUOTE] a telefonów nie ma:( Quote
Bjuta Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 [quote name='Mysza2']a telefonów nie ma:([/QUOTE] :shake: [quote name='_Goldenek2']Poszła deklaracja za 2 m-ce.[/QUOTE] Dziękujemy! :) Quote
Ingrid44 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 [quote name='Mysza2']a telefonów nie ma:([/QUOTE] :( :( :( :( :( Quote
agata51 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [URL]http://www.youtube.com/watch?v=EpuZWzJDCCk[/URL] Jeszcze się rozdzwonią! Quote
Bjuta Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Dziękujemy! Uważam, że dziś jest bardzo dobry dzień, żeby telefon dzwonił w sprawie Gaspara - jak głupi!!! Quote
Bjuta Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Nie. Zaczynam mieć deprechę :angryy::angryy::angryy: Quote
_Goldenek2 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [URL="http://www.adoptujstarszegopsa.pl"]www.adoptujstarszegopsa.pl[/URL] Może w ogłoszeniach coś z tego wykorzystać? Quote
mysza 1 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Widziałam go w Moim psie, bardzo ładnie wyglądał. Trzymam kciuki za [B]ten[/B] telefon. Quote
halbina Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Kciuki trzymane, pieniążki za styczeń i luty przelane. Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 To dopiero poczatek miesiaca, moze ktos jeszcze zadzwoni . Ja caly czas mam nadzieje . Quote
Bjuta Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Mój pies nie działa, ale działa wyróżnione allegro!!! :) Dziś Agnieszka zadzwoniła mi (a ja akurat byłam w środku próby i nie mogłam rozmawiać), że odezwała się pani, która wypytała ją b. starannie i ze znajomością rzeczy o Gaspara i uznała, że da radę... Ma się do nas odezwać i dogadać adopcję... Na Agnieszce zrobiła b. dobre wrażenie. Tak że trzymajcie kciuki ile wlezie!!! Quote
Ingrid44 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 O rany ale wiadomosc ! ! ! Trzymam kciuki bardzo mocno ! Quote
Mysza2 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Bjuta']Mój pies nie działa, ale działa wyróżnione allegro!!! :) Dziś Agnieszka zadzwoniła mi (a ja akurat byłam w środku próby i nie mogłam rozmawiać), że odezwała się pani, która wypytała ją b. starannie i ze znajomością rzeczy o Gaspara i uznała, że da radę... Ma się do nas odezwać i dogadać adopcję... Na Agnieszce zrobiła b. dobre wrażenie. Tak że trzymajcie kciuki ile wlezie!!![/QUOTE] :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Mysia_ Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ja rozmawiałam z tą Panią dzisiaj dwa razy, podałam jej numer do Agnieszki z Przebieczan, żeby z nią porozmawiała o Gasparku, oddzwoniła mi, że jest gotowa adoptować Gasparka :) Co dalej? Pani jest z Warszawy i własciciwe zaczyna się już przygotwać do przyjęcia nowego członka rodziny, mam do niej numer telefonu :) Quote
Bjuta Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 No to szukamy samochodu z kratką!!! :) O Pani wiem, że Gaspar wpadł jej w oko już w lecie, ale z ważnych powodów musiała o nim zapomnieć.Kiedy los się odwrócił - przypomniała sobie o Gasparze i odszukała jego ogłoszenie i tak to się potoczyło... Pytałam dziewczyn w Przebieczanach, czy by naszego przystojniaczka nie zawiozły, ale mówią, że do marca to w ogóle niemożliwe (zawody za zawodami) a poza tym, na te najważniejsze, same wynajmują samochód, bo ich rzęch potrafi odmówić współpracy. Ja wiozłam Gaspara zwykłą osobówką 90 km - i tak jakoś się złożyło, że mój TZ odmówił dalszego wożenia piesków (choć z niejaką Reą zrobił 350 km w jedną stronę...) No ale Rea nie chciała prowadzić... Szukamy zatem samochodu z kratką. Gaspar ma niecałego tysiaka na kącie (ale już po opłacaniu stycznia) więc na benzynę i limuzynę to on ma. Quote
Lu_Gosiak Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [quote name='Bjuta']Mój pies nie działa, ale działa wyróżnione allegro!!! :) Dziś Agnieszka zadzwoniła mi (a ja akurat byłam w środku próby i nie mogłam rozmawiać), że odezwała się pani, która wypytała ją b. starannie i ze znajomością rzeczy o Gaspara i uznała, że da radę... Ma się do nas odezwać i dogadać adopcję... Na Agnieszce zrobiła b. dobre wrażenie. Tak że trzymajcie kciuki ile wlezie!!![/QUOTE] o matko!!!! wspaniała wiadomosc:):):) Quote
aanka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Gasparku śliczny siwy pysiu :evil_lol::p.... przytulam Cię mocno piękny :calus::iloveyou:.........dobranoc Quote
Recommended Posts