Akrum Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Bjuta, napisz mi proszę na pw, jak z rozliczeniem za hotelik Gaspara za te dni kwietniowe,tak jak ustaliłyśmy deklaracje liczone są dopiero od maja. chciałam ci wysłać pw, ale nie chce przejść...:( Quote
Bjuta Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Napisałam! :lol: Wyszło mi 100 (Gasparek będzie 9 dni w hoteliku, a jeden jego dzień pobytu "kosztuje" 11 zł i 40 groszy.) Quote
Akrum Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ok. 100 zł za kwiecień hotelikowania Gasparka poszedł do Ciebie Bjutko na konto. napisz proszę, jak się pojawią, ok? :) Quote
Akrum Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 [quote name='Bjuta']Dom wstępnie zainteresowany poprosił o konsultacje okulistyczną - czy da się przywrócić częściowe widzenie. No zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.[/QUOTE] a czy jesli się okaże, że Gaspar może byc zupełnie niewidomy, albo jedyna szansa to kosztowna operacja, to ten domek zrezygnuje z Gaspara?? Quote
Bjuta Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Na razie chyba nie padła propozycja adopcji - tylko dorzucenia się do operacji. Ale ja to tylko wnioskuję z tego co Mysia pisała. Quote
kamilawa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Cioteńki kochane, mam nadzieję, że się Gasparek nie obrazi. Wejdźcie tu proszę, rozsyłajcie i dodawajcie do znajomych, to ważne -> [url]http://nasza-klasa.pl/profile/33089236[/url] Quote
Mysia_ Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Bjutko Ci Państwo są zainteresowani adopcją, ale boją się adoptować zupełnie niewidomego psiaka, często wyjeżdżają chcieliby go zabierać ze soba, boją się taki zmian... Quote
Bjuta Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Aaa rozumiem. Czekam na odpowiedź z hoteliku w sprawie tych oczu. Quote
Akrum Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 ojej... fajnie by było, jakby się okazało,że Gaspar po operacji będzie widział... jeśli byłaby taka ewentualność zrobienia operacji, to państwo coś mówili, że mogli by się dołożyć?? Quote
Ra_dunia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Gasparek jest piękny... Bjuta - przyznaję się bez bicia to ja jestem Radosława... ;) Quote
Bjuta Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 No to ja jestem ciemna masa! :evil_lol: (To było nietrudne do wydedukowania....) EDIT - a jednak nie - bo nie miałam Cię w rozpisce deklaracyjnej :roll: Zaksięgowałam do jednorazowych - czy słusznie? Prosimy jeszcze o ujawnienie nicku - Kingę z Warszawy :lol: Quote
kamilawa Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Zobacz Gasparku, Ty jesteś bezpieczny to i ciotek mało dziś u Ciebie... :mad: Nie ładnie, oj nie ładnie! :diabloti: Może cioteńki się zjawią jeszcze, a może wyjechały na majówkę? :loveu: :evil_lol: Kingo z Warszawy, pokaż się nam :loveu::lol: Quote
Wunia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 [quote name='kamilawa']Zobacz Gasparku, Ty jesteś bezpieczny to i ciotek mało dziś u Ciebie... :mad: Nie ładnie, oj nie ładnie! :diabloti: Może cioteńki się zjawią jeszcze, a może wyjechały na majówkę? :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Jesteśmy, przeca się nie porozdwajamy ... Gasparek bezpieczny to na pomoc lecimy gdzie trzeba ;) Quote
Bjuta Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Ustawiłam przelew na kwotę 450 (100 za kwiecień) ale zejdzie mi z konta dopiero 4-go, to wtedy zaksięguję na pierwszej stronie. Quote
go-ja Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Poszczęściło się Gaspowi :). Fajnie :). Ładne zdjęcia... a teraz czekamy na domek i razem dbamy o Gaspa! :) Quote
Livka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Z bazarku książkowego uzbierało się dla Gaspara 85 zł - będzie miał chłopak na drobne wydatki :) Quote
Monika z Katowic Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Gasparek - widzisz jak Cioteczki o Ciebie dbają! :) Quote
Bjuta Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 [quote name='Livka']Z bazarku książkowego uzbierało się dla Gaspara 85 zł - będzie miał chłopak na drobne wydatki :)[/QUOTE] Dziękujemy! Gasparek pewnie przeznaczyłby je na wołowinę z kością... Quote
Akrum Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 cześć Gasparku :) przepraszam, że mnie tu nie było od piątku, ale neta nie mam w domu, teraz u rodziny jestem, więc szybko do ciebie przychodzę :) cikawe co porabiasz? czy ładna pogoda u ciebie? Quote
Bjuta Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Po długim weekendzie Gaspar będzie miał konsultację okulistyczną. Quote
Ingrid44 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Bjuta']Po długim weekendzie Gaspar będzie miał konsultację okulistyczną.[/QUOTE] W takim razie czekamy na wiesci :) Quote
Recommended Posts