Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bjuta, napisz mi proszę na pw, jak z rozliczeniem za hotelik Gaspara za te dni kwietniowe,tak jak ustaliłyśmy deklaracje liczone są dopiero od maja.
chciałam ci wysłać pw, ale nie chce przejść...:(

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Dom wstępnie zainteresowany poprosił o konsultacje okulistyczną - czy da się przywrócić częściowe widzenie. No zobaczymy czy coś z tego wyjdzie.[/QUOTE]

a czy jesli się okaże, że Gaspar może byc zupełnie niewidomy, albo jedyna szansa to kosztowna operacja, to ten domek zrezygnuje z Gaspara??

Posted

Cioteńki kochane, mam nadzieję, że się Gasparek nie obrazi.

Wejdźcie tu proszę, rozsyłajcie i dodawajcie do znajomych, to ważne -> [url]http://nasza-klasa.pl/profile/33089236[/url]

Posted

Bjutko Ci Państwo są zainteresowani adopcją, ale boją się adoptować zupełnie niewidomego psiaka, często wyjeżdżają chcieliby go zabierać ze soba, boją się taki zmian...

Posted

ojej... fajnie by było, jakby się okazało,że Gaspar po operacji będzie widział... jeśli byłaby taka ewentualność zrobienia operacji, to państwo coś mówili, że mogli by się dołożyć??

Posted

No to ja jestem ciemna masa! :evil_lol: (To było nietrudne do wydedukowania....)

EDIT - a jednak nie - bo nie miałam Cię w rozpisce deklaracyjnej :roll: Zaksięgowałam do jednorazowych - czy słusznie?

Prosimy jeszcze o ujawnienie nicku - Kingę z Warszawy :lol:

Posted

Zobacz Gasparku, Ty jesteś bezpieczny to i ciotek mało dziś u Ciebie... :mad: Nie ładnie, oj nie ładnie! :diabloti: Może cioteńki się zjawią jeszcze, a może wyjechały na majówkę? :loveu: :evil_lol:

Kingo z Warszawy, pokaż się nam :loveu::lol:

Posted

[quote name='kamilawa']Zobacz Gasparku, Ty jesteś bezpieczny to i ciotek mało dziś u Ciebie... :mad: Nie ładnie, oj nie ładnie! :diabloti: Może cioteńki się zjawią jeszcze, a może wyjechały na majówkę? :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]
Jesteśmy, przeca się nie porozdwajamy ... Gasparek bezpieczny to na pomoc lecimy gdzie trzeba ;)

Posted

[quote name='Livka']Z bazarku książkowego uzbierało się dla Gaspara 85 zł - będzie miał chłopak na drobne wydatki :)[/QUOTE]

Dziękujemy! Gasparek pewnie przeznaczyłby je na wołowinę z kością...

Posted

cześć Gasparku :)
przepraszam, że mnie tu nie było od piątku, ale neta nie mam w domu, teraz u rodziny jestem, więc szybko do ciebie przychodzę :)
cikawe co porabiasz? czy ładna pogoda u ciebie?