Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysza2']Ja dorzucę 20 zł stałej. Więcej naprawdę nie mogę bo do rozwodu dojdzie.[/QUOTE]

Dziękujemy bardzo!!! Brakuje już tylko 60!!!!

[quote name='Monika z Katowic']Witaj kochany Gasparku!
Wspomogę Cię w maju jednorazowo.
Proszę o numer konta.[/QUOTE]

Moniko - bardzo dziękujemy! Twoja deklaracja zostanie skrupulatnie odnotowana i zwrócę się o jej realizację - jak już będzie wiadomo, co z oczkiem, dobrze?

Posted

Też bym się tam chętnie przeniosła, ale dla mnie osobodzień byłby zbyt kosztowny...
Gasparku - opuszczam cię wcześnie dzisiaj, bo coś mój TZ domaga się uwagi. Że niby go zaniedbuję czy coś. Hm... No dobra... Spróbuję położyć go spać i może uda mi się do ciebie jeszcze zajrzeć, przystojniaku!

Posted

[quote name='mikoada']to ja zapiszę i dla pięknego Gasparka dorzucę 20 zł stałej, trzymaj się chłopaku :)[/QUOTE]

Dzięujemy!!!! To chyba jakieś czary! :lol:

[B]DEKLARCJE STAŁE[/B] potrzeba [B]350[/B] (na hotelik w Przebieczanach) [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/love.gif[/IMG]

10 - Halbina
10 - Bjuta
30 - Cantadorra
30 - Mysza 1
20 - Ingrid44
10 - Wunia
20 - pani Agnieszka (od Pokera)
20 - go-ja (info w poście 78 i 115)
20 - rencia42 (przez pół roku)
10 - Olga7
25 - Agata22
10 - KarolinaM
10 - Aanka
10 - Funia
15 - Akrum
10 - Beatczal
10 - _Goldenek2
20 - Mysza2
20 - Mikoada

jest[B] 310 [/B]brakuje [B]4[/B][B]0[/B]

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu: Wszystkie cioteczki zakochały się w Gasparku :multi:
Jeszcze tylko kilka złotych i już jesteś bezpieczny maluszku!

Dzień dobry cioteczki :lol:

Posted

Jejku :) ślicznie wszystkim dziękujemy za deklaracje, Gaspar w zamian zamerda dla was wesoło swoją kitą :)
Już tylko 40 zł brakuje, więc dziś ciąg dalszy misji chodzenia po wątkach :) może jeszcze uda się ciągnąć kilka cioteczek,

Bjuta, nie wiem jak ty, ale ja uważam, że można już zacząć organizować transport, co by Gasparek już ze schronu wyszedł i żeby psy mogły wrócić z powrotem na swój wybieg :)

Posted

[quote name='Akrum']Jejku :) ślicznie wszystkim dziękujemy za deklaracje, Gaspar w zamian zamerda dla was wesoło swoją kitą :)
Już tylko 40 zł brakuje, więc dziś ciąg dalszy misji chodzenia po wątkach :) może jeszcze uda się ciągnąć kilka cioteczek,

Bjuta, nie wiem jak ty, ale ja uważam, że można już zacząć organizować transport, co by Gasparek już ze schronu wyszedł i żeby psy mogły wrócić z powrotem na swój wybieg :)[/QUOTE]

W Psitulu nam nie wydadzą Gasparka bez 100% deklaracji... :shake: Mają taką żelazną zasadę - nawet - jak byłoby to "dla nich" z korzyścią (w sensie wreszcie wolny wybieg). Ja akurat jestem księgową 5 innych zabrzan i w sumie muszę im przyznać rację - bo z wyjątkiem jednego wątku - zawsze po pół roku coś się tam powykruszało w deklaracjach i jest z tym spory stres.

Posted

Wszystkie rozliczenia są na samym dole pierwszego postu.
Dziękujemy wszystkim za wpłaty! :loveu:
Kingo - przyznaj się jaki masz nick? :loveu:

[SIZE=5]ROZLICZENIA:[/SIZE]

[U]WPŁATY DORAŹNA NA WETA i ew. inne potrzeby

[/U]30 - Obarczus87 (15.IV)
10 - Kmurdz (18.IV)
15 - Havanka (19.IV)

czyli [B]55[/B]

[U]KWIECIEŃ i MAJ 2010[/U]

10 - _Goldenek2(19.IV)
20 - Rencia41 (19.IV)
10 - Wunia (19.IV)