mru Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Pikuś znalazł domek dzięki Beacie, która adoptowała od nas [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/178259-nasz-stary-kochany-Mi%C5%9B-doczeka%C5%82-si%C4%99-w-ko%C5%84cu-%29-pojecha%C5%82-do-domku-do-Poznania%21?p=15322828#post15322828"]Misia [/URL][/B]:) bardzo dziękujemy... Pikuś tak długo czekał i to w tak paskudnych warunkach :( Quote
Weronia Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='mru']Weroniu, następnym razem (a podejrzewam, że Poznań jeszcze odwiedzę - coraz bardziej mi się tam podoba!) nie przepuszczę ani Tobie ani Czarusiowi :) ten wyjazd był trochę na wariata, mieliśmy zostać w P. na noc, a skończyło się tak, że musialiśmy wracać do domu i wyruszyliśmy z P. o 22:30... dobrze, że jakoś dojechaliśmy ;) mielismy już pod koniec trasy niezłe zwidy ;) na szczeście kochane TIRy jadące 3m. za nami oświetlały nam wnetrze auta tak, że spokojnie mogliśmy czytać gazetę (znaczy ja na głos czytałam TopGear yeah!)[/QUOTE] No ja mam nadzieję, że w końcu się doczekam :) A że Poznań Ci się podoba - to cieszy :) P.S. Jak będzie potrzebna wizyta poadopcyjna Pikusia - jestem do dyspozycji ! Quote
mru Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 [quote name='Weronia'] P.S. Jak będzie potrzebna wizyta poadopcyjna Pikusia - jestem do dyspozycji ![/QUOTE] dzieki :) na razie daje czas, mam miec wiesci od Beaty od Misia (jej sąsiadka pracuje z nową panią Pikusia), ale i tak juz zapowiadałam że Ciebie podeślę i tak też zrobimy za czas jakiś! Quote
koosiek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Coś chyba ostatnio jest dobry czas dla starszych psiaków :) Quote
Kociabanda2 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Nie zaglądałam jakiś czas :( Mam zaległosci na wielu wątkach :( A tu takie wspaniałe wiadomości!!! Bardzo się cieszę !!! :multi::multi::multi: Powodzenia Pikuś!!! :loveu: Quote
Recommended Posts