Jump to content
Dogomania

starszy wyrzucony z samochodu Pikuś - jest mały, lubi koty... i ma dom :)

Recommended Posts

Posted

Pikuś znalazł domek dzięki Beacie, która adoptowała od nas [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/178259-nasz-stary-kochany-Mi%C5%9B-doczeka%C5%82-si%C4%99-w-ko%C5%84cu-%29-pojecha%C5%82-do-domku-do-Poznania%21?p=15322828#post15322828"]Misia [/URL][/B]:) bardzo dziękujemy... Pikuś tak długo czekał i to w tak paskudnych warunkach :(

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mru']Weroniu, następnym razem (a podejrzewam, że Poznań jeszcze odwiedzę - coraz bardziej mi się tam podoba!) nie przepuszczę ani Tobie ani Czarusiowi :)

ten wyjazd był trochę na wariata, mieliśmy zostać w P. na noc, a skończyło się tak, że musialiśmy wracać do domu i wyruszyliśmy z P. o 22:30... dobrze, że jakoś dojechaliśmy ;) mielismy już pod koniec trasy niezłe zwidy ;) na szczeście kochane TIRy jadące 3m. za nami oświetlały nam wnetrze auta tak, że spokojnie mogliśmy czytać gazetę (znaczy ja na głos czytałam TopGear yeah!)[/QUOTE]

No ja mam nadzieję, że w końcu się doczekam :)
A że Poznań Ci się podoba - to cieszy :)

P.S. Jak będzie potrzebna wizyta poadopcyjna Pikusia - jestem do dyspozycji !

Posted

[quote name='Weronia']

P.S. Jak będzie potrzebna wizyta poadopcyjna Pikusia - jestem do dyspozycji ![/QUOTE]

dzieki :) na razie daje czas, mam miec wiesci od Beaty od Misia (jej sąsiadka pracuje z nową panią Pikusia), ale i tak juz zapowiadałam że Ciebie podeślę i tak też zrobimy za czas jakiś!