Jump to content
Dogomania

starszy wyrzucony z samochodu Pikuś - jest mały, lubi koty... i ma dom :)

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pani się Pikuś chyba nie podbał. a szkoda, bo jest świetny

nie wiem, czy Pikus nie siedzi teraz na Dalekich :( czyli nie wychodzi z boksu w ogóle.

Posted

Kurcze, coś on szczęścia nie ma :( ale na pewno komuś się spodoba. Trzeba reklamować, że on lubi koty. Z tego co zauważyłam po Stefanku sporo domków szuka psa zgodnego z kotami. To wielki plus Pikusia :)

Posted

wiem, że Pani Beata, która adoptowała od nas Misia (:)) jest bardzo zaangażowana w szukanie domu Pikusiowi :) jest nawet jakieś światełko w tunelu teraz, zadzwonimy dziś do światełka.

Posted

no to jedziemy jutro :) zabieramy Pikusia i jedziemy. do Poznania :) dla Pikusia po nowe życie. Tak się cieszę... a przy okazji zobaczę Misia spod Stocera... Misia, który teraz jest Fidesem. Ah :)

Posted

Pikuś odstawiony do domu :) myślę, że będzie mu bardzo dobrze :) ma spore mieszkanie z jedną panią, a niżej w mieszkaniu drugą panią ;) ogródek no i w ogóle...

w podrózy pikuś był bardzo grzeczny, trochę się nudził i kręcił się mi na kolanach, patrzył w szybę, ale poza tym spał i spał :)

w nowym domu z początku nieśmiało, ale zaraz weselej i z zainteresowaniem. grzeczniutki, spokojniutki, od razu usadowił się na swoim posłaniu ;) patrzył za nami, kiedy wychodziliśmy.... trochę to smutne jak psiak tak patrzy. no ale teraz Pikuś ma dom, spi w cieple, jest przy człowieku...

złe wieści są takie, że teraz Pikuś siedział na dalekich :( w tych okropnych lichych kojcach :( pojechał po niego Paweł... normalnie zarówno pikuś jak i Dianka cieszyły się na nasz widok. tam... oboje uciekli do "bud", czyli takich dziur w ścianach.... i wcale nie chciali wyjść :( koszmar jakiś, przecież te boksy na koloni są lespze, cieplejsze mimo, że ciemne. tam psy mają kontak z ludźmi, na Dalekich nie :( od razu widać różnicę... no ale jest taniej...

Posted

tak Pikuś jechał po nowe życie :)

[CENTER][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/Fides/DSC00611_2.jpg[/IMG]

[LEFT]a tak już w nowym domu nieśmiało się rozglądał ;)

[CENTER][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/Fides/DSC00612_2.jpg[/IMG]
[/CENTER]
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

Weroniu, następnym razem (a podejrzewam, że Poznań jeszcze odwiedzę - coraz bardziej mi się tam podoba!) nie przepuszczę ani Tobie ani Czarusiowi :)

ten wyjazd był trochę na wariata, mieliśmy zostać w P. na noc, a skończyło się tak, że musialiśmy wracać do domu i wyruszyliśmy z P. o 22:30... dobrze, że jakoś dojechaliśmy ;) mielismy już pod koniec trasy niezłe zwidy ;) na szczeście kochane TIRy jadące 3m. za nami oświetlały nam wnetrze auta tak, że spokojnie mogliśmy czytać gazetę (znaczy ja na głos czytałam TopGear yeah!)