mru Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 pani dzwoniła po Dextera, ale za młody ;) więc wspomniałam jej o Pikusiu... poprosiła o zdjęcia i opis. wysłane. Quote
mru Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 pani milczy, pewnie nic z tego. no dobra, to szukamy dalej... Quote
mru Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 pani się Pikuś chyba nie podbał. a szkoda, bo jest świetny nie wiem, czy Pikus nie siedzi teraz na Dalekich :( czyli nie wychodzi z boksu w ogóle. Quote
Kociabanda2 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Kurcze, coś on szczęścia nie ma :( ale na pewno komuś się spodoba. Trzeba reklamować, że on lubi koty. Z tego co zauważyłam po Stefanku sporo domków szuka psa zgodnego z kotami. To wielki plus Pikusia :) Quote
mru Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 no, strasznie sie ciesze ze to sprawdzilismy :) i że tak reaguje... a w zasadzie nie reaguje :) Quote
Kociabanda2 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 mam nadzieję, że ten fakt pomoże mu znaleźć domek :) Quote
Kociabanda2 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Co u Pikusia? Faktycznie jest teraz na tych dalekich boksach? Quote
Kociabanda2 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 oj, Pikuś :( Cichutko tu u Ciebie :( Cioteczki zapomniały? Quote
koosiek Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Eh, biedny Pikuś, nawet na dogo nikt do niego nie zagląda :( Quote
Kociabanda2 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Bardzo biedny :( A kochany z niego piesek. On też zasłużył na dom... Quote
mru Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 wiem, że Pani Beata, która adoptowała od nas Misia (:)) jest bardzo zaangażowana w szukanie domu Pikusiowi :) jest nawet jakieś światełko w tunelu teraz, zadzwonimy dziś do światełka. Quote
Weronia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Dziś umówiłam się z potencjalnym domem na jutrzejszą wizytę przedadopcyjną:) Quote
mru Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 i ja bardzo mocno trzymam :) dzieki Weronia!!! urmylove! Quote
mru Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 no to jedziemy jutro :) zabieramy Pikusia i jedziemy. do Poznania :) dla Pikusia po nowe życie. Tak się cieszę... a przy okazji zobaczę Misia spod Stocera... Misia, który teraz jest Fidesem. Ah :) Quote
Weronia Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Mru, a Czarusia też zobaczysz..... ? ;) Quote
koosiek Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Bardzo się cieszę! I czekam na fotki Pikusia z nowego domu :) Wreszcie się doczekał... Quote
mru Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Pikuś odstawiony do domu :) myślę, że będzie mu bardzo dobrze :) ma spore mieszkanie z jedną panią, a niżej w mieszkaniu drugą panią ;) ogródek no i w ogóle... w podrózy pikuś był bardzo grzeczny, trochę się nudził i kręcił się mi na kolanach, patrzył w szybę, ale poza tym spał i spał :) w nowym domu z początku nieśmiało, ale zaraz weselej i z zainteresowaniem. grzeczniutki, spokojniutki, od razu usadowił się na swoim posłaniu ;) patrzył za nami, kiedy wychodziliśmy.... trochę to smutne jak psiak tak patrzy. no ale teraz Pikuś ma dom, spi w cieple, jest przy człowieku... złe wieści są takie, że teraz Pikuś siedział na dalekich :( w tych okropnych lichych kojcach :( pojechał po niego Paweł... normalnie zarówno pikuś jak i Dianka cieszyły się na nasz widok. tam... oboje uciekli do "bud", czyli takich dziur w ścianach.... i wcale nie chciali wyjść :( koszmar jakiś, przecież te boksy na koloni są lespze, cieplejsze mimo, że ciemne. tam psy mają kontak z ludźmi, na Dalekich nie :( od razu widać różnicę... no ale jest taniej... Quote
mru Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 tak Pikuś jechał po nowe życie :) [CENTER][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/Fides/DSC00611_2.jpg[/IMG] [LEFT]a tak już w nowym domu nieśmiało się rozglądał ;) [CENTER][IMG]http://i892.photobucket.com/albums/ac127/psy_piaseczno/Fides/DSC00612_2.jpg[/IMG] [/CENTER] [/LEFT] [/CENTER] Quote
mru Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Weroniu, następnym razem (a podejrzewam, że Poznań jeszcze odwiedzę - coraz bardziej mi się tam podoba!) nie przepuszczę ani Tobie ani Czarusiowi :) ten wyjazd był trochę na wariata, mieliśmy zostać w P. na noc, a skończyło się tak, że musialiśmy wracać do domu i wyruszyliśmy z P. o 22:30... dobrze, że jakoś dojechaliśmy ;) mielismy już pod koniec trasy niezłe zwidy ;) na szczeście kochane TIRy jadące 3m. za nami oświetlały nam wnetrze auta tak, że spokojnie mogliśmy czytać gazetę (znaczy ja na głos czytałam TopGear yeah!) Quote
Recommended Posts