fiorsteinbock Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 [quote name='Katcherine']zapisuje watek. Urocza starsza Panienka.[/QUOTE] Witamy Kolejną Cioteczkę. Zapraszamy, zapraszamy i dziękujemy za odwiedziny. Mam nadzieje, ze stana sie regularnymi :) Quote
fiorsteinbock Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Gotowane jedzenie, suche odpada. Dodatkowo kupujemy co jakis czas Omega3 dla wzmocnienia organizmu. Quote
fiorsteinbock Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Witam u Saszeńki. Saszka na dzien dzisiejszy miewa sie calkiem dobrze. Kasia zauwazayla, ze nawet lepiej niz wczesniej. Quote
Kocurek Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Saszenko-krolewno zabieram Cie na wirtualny nocny spacerek:) Quote
fiorsteinbock Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Witaj Kocurku, dzieki za odwiedziny i spacer, Saszka z checia rozrusza gosci w milym towarzystwie :) Quote
fiorsteinbock Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Mizianko mile widziane :) Dziekujemy :) Quote
giselle4 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 SASZENKO PODNIOSE I NA BAZAREK ZAPROSZE [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210350-MO%C5%BBESZ-ZDOBY%C4%86-PIENI%C4%84DZE-DLA-SWOJEGO-PODOPIECZNEGO-KARMA-I-KSI%C4%84%C5%BBKI-do-11.07-21.00[/URL] Quote
Mysza2 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Niespodzianka :):) [IMG]http://i51.tinypic.com/1079g9h.jpg[/IMG] [IMG]http://i53.tinypic.com/2d8qg47.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/2s6u152.jpg[/IMG] Quote
brzośka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Świetna niespodzianka!!! szykuję się do małego bazarku dla Saszeńki ;) Quote
Ania z Bytomia Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Kochani, tak od jakiegoś czasu obserwuję wątek... powiedzcie mi proszę jaka Sasza jest do dzieci ? (jest szansa na super domek, dożywotni ;) ) Quote
fiorsteinbock Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Aniu, Saszka jest grzeczniutkim psem do kazdego. Ona wszystkich i wszystko kocha. Kasia, u ktorej jest na dt zachwyca sie jej charakterem, madrościa i wielkim sercem. Sasza potrafi troszczyc sie o inne psy, wyczuwa smutek, przygnebienie i wspiera potrzebujacego, np. kladac sie obok, albo liżac ucho... Taka jest Saszka :) Możesz cos wiecej napisac o domku? Quote
fiorsteinbock Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='brzośka']Świetna niespodzianka!!! szykuję się do małego bazarku dla Saszeńki ;)[/QUOTE] Cioteczko, a co bedziesz sprzedawala? Moze bym sie dolączyla? :) Quote
Ania z Bytomia Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Aniu, Saszka jest grzeczniutkim psem do kazdego. Ona wszystkich i wszystko kocha. Kasia, u ktorej jest na dt zachwyca sie jej charakterem, madrościa i wielkim sercem. Sasza potrafi troszczyc sie o inne psy, wyczuwa smutek, przygnebienie i wspiera potrzebujacego, np. kladac sie obok, albo liżac ucho... Taka jest Saszka :) Możesz cos wiecej napisac o domku?[/QUOTE] a więc tak... nie wiem od czego zacząć :D może najlepiej od początku ? Quote
Mysza2 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Ania z Bytomia']a więc tak... nie wiem od czego zacząć :D może najlepiej od początku ?[/QUOTE] no nie trzymaj ludzi w niepewności, oby cud się szykował dla Saszki, ona jest naprawdę cudownym psem, Kasia nachwalić się jej nie może Quote
margaret Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Ania pisz!!!! choćby od środka czy końca ale pisz proszę ja cię!!:) Quote
fiorsteinbock Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Dziewczyny, ja juz sie poddaje i ide spac - z rana zajrze :) Mysza2 napisala dzien cudow, przeciez dzisiaj obchodzimy Dzien Psa :) Oby trwal calyyy roook!!! Quote
Mysza2 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 napisałam o cudach po przeczytalam że dla pchełki może będzie domek, staruszek Moris bezpieczny i do Czarodziejki pojedzie Quote
margaret Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 no właśnie dzień psa razy 365 dni w roku - oby! Quote
Ania z Bytomia Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Saszka pojechałaby do domku w Niemczech, potrzebny będzie paszport i transport na Śląsk, do mnie i wraz ze mną, moją trójką dzieci i TZ pojedzie sporym samochodem do nowego domku, po 2 tygodniach ja wracam do Polski z dziećmi, załatwiam resztę formalności związanych z wyjazdem na stałe za granicę i wracam do uroczej starowinki/Saszki i TZ, oczywiście pod moją nieobecność będzie się nią zajmował TZ ;) aktualnie w posiadaniu jest mieszkanie w bloku, ale jesteśmy na etapie "zamiany" lokum na domek piętrowy z ogródkiem, także psina miałaby swój kącik do załatwiania swoich potrzeb i wygrzewania doopki w słoneczku. Odrazu zaznaczam że prędzej TZ będzie spał na dworze w nocy niż psiak :D Mam spore doświadczenie co do staruszków, chociażby adoptowany pekinczyk Pepi, niestety był u mnie tylko 4 miesiące bo jak się po adopcji okazało miał epilepsję i bardzo silne ataki, testy na atropinę wyszły tragicznie i szkoda było psiaka męczyć, ze łzami w oczach pozwoliłam mu odejść decydując się na eutanazję. Kolejny psiak to starowinka Aszka, przekochany psiak, trafiła do mnie z depresją i wyłysieniami (1/3 ciała) na tymczas, jak się później okazało została dopuki śmierć nas nie rozłączyła ;) była bardzo osowiała, nie szukała kontaktu z człowiekiem, nie chciała jeść (jej pani zmarła i Aszka chciała odejść wraz z swoją panią) karmiłam ją na siłę, wygoliłam dredy i wyłoniła się z niej cudowna mini goldenka :) powolutku nabrałyśmy do siebie zaufania i nie odstępowałyśmy siebie na krok (Aszka była głuchą sunią, nauczyłyśmy się komunikacji na gesty) odeszła ze starości, miała ok 15-17 lat Quote
Ania z Bytomia Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 zresztą sami zobaczcie ile psiaków znalazło u mnie schronienie, filmik był sklecony wraz z psiakami przyjaciółki przebywającymi u niej na td i ds ale podam imiona zwierzaków które były u mnie aby je odróżnić ;) [video=youtube;XGdRdUuWelU]http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=XGdRdUuWelU[/video] Quote
Recommended Posts