Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, zglosilam Saszke na bazarek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/210681-NIE-%C5%BBA%C5%81UJ-GROSIAKA-%E2%80%93-WYBIERZ-PSIAKA!-10-PIESK%C3%93W-WYGRYWA!-BAZARKI-quot-2-w-1-quot-DO-20.-LIPCA/page3[/url]

pomozcie zbierac glosy :(

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sobote bylismy z wizyta u Saszki, widzialam ją pierwszy raz od czasu wyjazdu z Azyla. Jest piekna... ogromna! Do schronu trafila w znacznie gorszym stanie, bo pamietam, że nie byla tak ogromna! Jak mnie pyrdnela dupką to malo nie przewrocila :)
Saszka jest majestatycznym psem i zdystansowanym, jednoczesnie pelnym gracji. Bije od niej madrosc i spokoj...
Jest naprawde cudowna!
Jak pomysle, że moglaby już nie życ :(...
Na szczescie wiedzie jej sie wspaniale... I niech tak zostanie!

Posted

Bardzo piękna dama. A ten mały, rudy psiaczek koło niej wygląda jak mój Pet. Tylko uszka ma klapnięte.

Do bazarku z rana zapraszam - dla Saszki też!

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Link powyzej :)
Zaparszamy na bazarek!

Chyba wakacje w pełni albo oferta nieciekawa, bo już prawie nikt na bazarek nie zagląda :-(:shake:. Zapraszamy! Zdjęcia lada chwila powinny się pokazać, bo nakarmiłam Fotosika - zamiast jakiegoś pieska, niestety.

Posted

Bjuta napisał(a):
A nie zrobiłaś może więcej zdjęć Kikuowych psiaczków? Może się nasi zabrzanie załapali...

Nie zrobiłam innym psiakom zdjec. Bylismy mega podekscytowani spotkaniem z psami, Kikou i wogole jakos sie zakrecilismy :)