Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dopiero teraz zobaczyłam Twoją nową podopieczną (w pracy czasem nie wyświetlają mi się fotki), jest słodka :)
i tak jak Mysza pisała - powinna szybko znaleźć domek :)

Posted

Zapraszam Saszkowe ciotki do koleżanki Żabki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/202175-%C5%BBabka-%28Szafirkowa%29-ma%C5%82a-wychudzona-sunia-ma-DT!Szukamy-domu-sta%C5%82ego!-prosimy-o-pomoc[/url] odwiedzcie watek, prosze..

Posted

[quote name='gazzy']A ja czekam dalej na wieści w sprawie domu dla tej małej, kudłatej - chyba Majki ?? Widać FB troszkę działa. Bardzo się cieszę :)[/QUOTE]
Wpierw ją musze wyciachac, w nast tyg pojade do weta. Wiec jeszcze troszke u mnei pobytuje :)

Saszka, na pierwsza wskakuj i pokazuje jaka zes piekna :)

Posted

Cioteczki, nie ze Saszka zeszla na drugi plan ale inna ONka potrzebuje pomocy - na cito.
Chocby rad co robic (troszke chaotycznie opisana sytuacja): sunia musi opuścić DT a jest chora, powstal dlug za leczenie:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196383-Wyrzucona-suka-TRACI-DT[/url]

Posted

[quote name='Roland_De']Dorzucam sie na stale 30 PLN/miesiąc[/QUOTE]
O qrcze, ale niespodzianka! Juz wysylam PW z nrem konta i bardzo dziekuje za deklaracje.
Dostalismy rowniez wsparcie od Pani Ewy Magdaleny L. z Mrągowa: 20zł - serdecznie dzieki :)

Zaplacilam wlasnie za kolejny miesiac hotelowania, do 15 marca Saszka ma pobyt pewny i to dzieki Waszemu zaangazowaniu i pomocy!!!
Czekam na jeszcze jedna wplate z bazarku i wtedy sie rozliczymy. Brzośka, dusza kochana, koszty wysylki rowniez przekazuje na konto Saszki - tak wiec calosc zebrana zasili saszkowe finanse!

Na chwile obecna mozemy odetchnac, ale nie spoczniemy na laurach i bedziemy pilnowac aby Saszka mogla spokojnie spac :)
Saldo na kolejny miesiac: 220zł!

Posted

Ale Saszka ma dobre cioteczki:):)

A ja zaproszę na bazarek dla Amorka
[url]http://www.dogomania.pl/threads/202465-Ksi%C4%99garnia-Bazarek-dla-Amorka-do-22.02.2011-godz-22-00[/url]

Posted

[quote name='Inka Betinka']wyslalam dzis Saszce 30zl,Deklaracja stala od nast m ca min.30zl,w lepsze m ce moze wiecej;-)[/QUOTE]
Pieniadze sa zaksiegowane, juz wprowadzam na stronke pierwsza, w rozliczenie.
Inka, wielkie dzieki!!!

Dogo mi muli jak cholera, nie mogalm sie dostac na watek!

Posted

Cioteczki, ja mam takie przerwy w dogomaniackiej dzialalnosci, przepraszam Was serdecznie ale siłą wyższa w postaci życia prywatnego a szczegolnie mego dziecięcia.
Podpowiadaja doswiadczonego mamuski, ze luzniej sie robi dopeiro jak pojdzie do szkoly...ale chyba sredniej (!!!) hihihihi :) Czeka mnie zatem dluuuga droga!

Uzupelniam post rozliczeniowy i powiem, ze nie jest źle :)
Dostalismy wplate od wikarek: 10zł - serdeczne podziekowania :):loveu:
Bazarek rozliczony, suma uzbierana 146zł!!! :multi::multi::multi:
Wpłaty za fanty+przesylki zostaly przekazane w calosci na rzecz Saszki :loveu:
[B]
Mamy zatem uzbierane na chwile obecna: 456zł [/B]

Posted

Edit: jak pójdzie do szkoły ... naiwnośc Droga Pani:) ja własnie jestem w trakcie przyspieszonego siwienia bo moje dziecię "aplikuje" do gimnazjum a we Wrocławiu przypomina to niemalże aplikacje do NASA na astronautę:)

głski dla Saszki przy okazji:) ja dziś przeleję jej 50, deklarowac nie deklaruje bo u mnie zmiennie w kieszeni jest, ale myślmy pozytywnie:)

Posted

Wesolo mi margaret po Twojej wypowiedzi :) Chyba zaczynam rozumiem, ze czasy luzacki zaczne na emeryturze ;) O ile, nie dam sie wkrecic w nianczenie wnuczat...i bede miala wyplacaną emeryture....z ZUS :splat:

Trzymam kciuki za "przyszlych astronautow" :razz: POWODZENIA a dla Mamy, cierpliwosci :loveu: