brzośka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 dopiero teraz zobaczyłam Twoją nową podopieczną (w pracy czasem nie wyświetlają mi się fotki), jest słodka :) i tak jak Mysza pisała - powinna szybko znaleźć domek :) Quote
gazzy Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 A ja czekam dalej na wieści w sprawie domu dla tej małej, kudłatej - chyba Majki ?? Widać FB troszkę działa. Bardzo się cieszę :) Quote
adkaaaaa5 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Zapraszam Saszkowe ciotki do koleżanki Żabki: [url]http://www.dogomania.pl/threads/202175-%C5%BBabka-%28Szafirkowa%29-ma%C5%82a-wychudzona-sunia-ma-DT!Szukamy-domu-sta%C5%82ego!-prosimy-o-pomoc[/url] odwiedzcie watek, prosze.. Quote
fiorsteinbock Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='gazzy']A ja czekam dalej na wieści w sprawie domu dla tej małej, kudłatej - chyba Majki ?? Widać FB troszkę działa. Bardzo się cieszę :)[/QUOTE] Wpierw ją musze wyciachac, w nast tyg pojade do weta. Wiec jeszcze troszke u mnei pobytuje :) Saszka, na pierwsza wskakuj i pokazuje jaka zes piekna :) Quote
brzośka Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='fiorsteinbock'] Saszka, na pierwsza wskakuj i pokazuje jaka zes piekna :)[/QUOTE] własnie tak! :) Quote
bela51 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Ja tez zagladam do Saszki, slicznej dziewczynki. Quote
fiorsteinbock Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Cioteczki, nie ze Saszka zeszla na drugi plan ale inna ONka potrzebuje pomocy - na cito. Chocby rad co robic (troszke chaotycznie opisana sytuacja): sunia musi opuścić DT a jest chora, powstal dlug za leczenie: [url]http://www.dogomania.pl/threads/196383-Wyrzucona-suka-TRACI-DT[/url] Quote
Roland_De Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Dorzucam sie na stale 30 PLN/miesiąc Quote
brzośka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='Roland_De']Dorzucam sie na stale 30 PLN/miesiąc[/QUOTE] super :multi: bardzo pieknie dziekujemy w imieniu Saszki i własnym :Rose: Quote
fochu Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='margaret']drapię za uszkiem Saszko[/QUOTE] i ja się przyłączę :) Quote
fiorsteinbock Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 [quote name='Roland_De']Dorzucam sie na stale 30 PLN/miesiąc[/QUOTE] O qrcze, ale niespodzianka! Juz wysylam PW z nrem konta i bardzo dziekuje za deklaracje. Dostalismy rowniez wsparcie od Pani Ewy Magdaleny L. z Mrągowa: 20zł - serdecznie dzieki :) Zaplacilam wlasnie za kolejny miesiac hotelowania, do 15 marca Saszka ma pobyt pewny i to dzieki Waszemu zaangazowaniu i pomocy!!! Czekam na jeszcze jedna wplate z bazarku i wtedy sie rozliczymy. Brzośka, dusza kochana, koszty wysylki rowniez przekazuje na konto Saszki - tak wiec calosc zebrana zasili saszkowe finanse! Na chwile obecna mozemy odetchnac, ale nie spoczniemy na laurach i bedziemy pilnowac aby Saszka mogla spokojnie spac :) Saldo na kolejny miesiac: 220zł! Quote
Inka Betinka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 wyslalam dzis Saszce 30zl,Deklaracja stala od nast m ca min.30zl,w lepsze m ce moze wiecej;-) Quote
Mysza2 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ale Saszka ma dobre cioteczki:):) A ja zaproszę na bazarek dla Amorka [url]http://www.dogomania.pl/threads/202465-Ksi%C4%99garnia-Bazarek-dla-Amorka-do-22.02.2011-godz-22-00[/url] Quote
fiorsteinbock Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='Inka Betinka']wyslalam dzis Saszce 30zl,Deklaracja stala od nast m ca min.30zl,w lepsze m ce moze wiecej;-)[/QUOTE] Pieniadze sa zaksiegowane, juz wprowadzam na stronke pierwsza, w rozliczenie. Inka, wielkie dzieki!!! Dogo mi muli jak cholera, nie mogalm sie dostac na watek! Quote
Inka Betinka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ;-)),niema sprawy;-),niech Saszka sie trzyma;-),ja mam 3 onki,1 dna bardzo podobna do Saszki,wiec tym bardziej jestem sercem z Saszka;-) Quote
Mysza2 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 witaj Saszeńko i cioteczki też witajcie:) Quote
giselle4 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='margaret']witam Saszkę i przyjaciół jej[/QUOTE] my witamy Margaret..nasza przyjaciołke:) Quote
fiorsteinbock Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Cioteczki, ja mam takie przerwy w dogomaniackiej dzialalnosci, przepraszam Was serdecznie ale siłą wyższa w postaci życia prywatnego a szczegolnie mego dziecięcia. Podpowiadaja doswiadczonego mamuski, ze luzniej sie robi dopeiro jak pojdzie do szkoly...ale chyba sredniej (!!!) hihihihi :) Czeka mnie zatem dluuuga droga! Uzupelniam post rozliczeniowy i powiem, ze nie jest źle :) Dostalismy wplate od wikarek: 10zł - serdeczne podziekowania :):loveu: Bazarek rozliczony, suma uzbierana 146zł!!! :multi::multi::multi: Wpłaty za fanty+przesylki zostaly przekazane w calosci na rzecz Saszki :loveu: [B] Mamy zatem uzbierane na chwile obecna: 456zł [/B] Quote
margaret Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Edit: jak pójdzie do szkoły ... naiwnośc Droga Pani:) ja własnie jestem w trakcie przyspieszonego siwienia bo moje dziecię "aplikuje" do gimnazjum a we Wrocławiu przypomina to niemalże aplikacje do NASA na astronautę:) głski dla Saszki przy okazji:) ja dziś przeleję jej 50, deklarowac nie deklaruje bo u mnie zmiennie w kieszeni jest, ale myślmy pozytywnie:) Quote
fiorsteinbock Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Wesolo mi margaret po Twojej wypowiedzi :) Chyba zaczynam rozumiem, ze czasy luzacki zaczne na emeryturze ;) O ile, nie dam sie wkrecic w nianczenie wnuczat...i bede miala wyplacaną emeryture....z ZUS :splat: Trzymam kciuki za "przyszlych astronautow" :razz: POWODZENIA a dla Mamy, cierpliwosci :loveu: Quote
Recommended Posts