Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu, nie rozumiem zupelnie rozliczenia.
Saldo mamy na styczen: 0zl. Hotelik jest zaplacony czy nie?
Moja wplata jeszcze nie zostala wyslana ale to tylko 40zł - co dalej? Gdybym nie zajrzala na pierwsza strone nawet bym nie wiedziala, ze nie mamy nic na koncie Saszy. Rozumiem, ze jestes z doskoku ale chyba powinnas pisac na watku, ze nie mamy kasy.

Posted

[quote name='Asia76']Dzień dobry. Mam na imię Sasza i jestem suniąw typie długowłosego onka. Kiedyś miałam dom, miałam swojego pana i pełną miskę. A teraz.... Cóż nie mam domu i nie mam pana. Dlaczego ? Kiedy byłam młodsza wiernie służyłem swojemu panu, teraz mam 10 lat i jestem prawie ślepa i poważnie chora. [B]Mam aż cztery guzy - na listwie mleczowej i pyszczku[/B]. A ja czekam, ja potrafię kochać. Tylko dlaczego mnie nikt nie kocha ? Czy ja już jestem bezwartościowa ? [B]Moja choroba jest dla mnie wielkim dramatem, bez pomocnej ręki nie przeżyję, boję się. Kto mnie obroni ?[/B] Proszę dajcie mi szansę. Wiem, że tu są dobre cioteczki i wujkowie, którzy mi pomogą. Jestem teraz w domku tymczasowym u kikou, która robi wszystko aby mi pomóc. Mam do Was zaufanie, muszę mieć bo jesteściesą dla mnie ostatnią deską ratunku. [B]Błagam pomóżcie mi, bez Was nie przeżyję. Skamlę o Waszą litość. [/B]
W razie pytań proszę o kontakt
tel 664482859

[COLOR=black][B]Środki uzbierane na koncie Rokiego zostana przekazane na konto Saszy - 927 zł[/B][/COLOR]

[B][COLOR=Red]saldo rachunku:[/COLOR]
[/B][B]wpłynęło
Bartosz Z - 100 zł maj, 100 zł czerwiec, 50 zł lipiec, 50 wrzesień, 50 październik, 50 listopad
MakS- 10 zł maj, 10 zł czerwiec, 10 zł lipiec, 10 sierpień, 10 wrzesień,, 10 zł październik
Fiorsteinbock - 60 zł maj, 60 zł czerwiec, 120 zł lipiec +sierpień, 40 zł wrzesień, 120 październik listopad, grudzień
Julita - 30 zł czerwiec, 60 zł lipiec i sierpień, 60 zł październik, 60 zł listopad
Jadwiga J - 50 zł maj, 40 zł lipiec, 50 zł sierpień, 50 zł wrzesień, 50 zł listopad, 50 zł grudzień, 50 zł styczeń
Ewa R.- 100 zł lipiec
Wojtuś- 30 zł maj, 30 zł czerwiec, 30 zł październik
MonikaS - 10 zł lipiec, 10 sierpień
Bela51 - 80zł lipiec, 25 zł sierpień bazarek, 50 zł wrzesień bazarek, 55 wrzesień II część , bazarku 80 zł grudzień bazarek
Bartosz Z- 50 zł sierpień
Inka Betinka 70 zł sierpień, 40 zł wrzesień
Sonek666 - 15 zł sierpień, 25 sierpień
Wujek&Ciocia-15 sierpień (cegiełka)
mikoada - 20zł, 20 zł wrzesień, 20 zł listopad, 20 zł grudzień
Fochu - 30 zł sierpień
Jolanta08 -50 zł sierpień
Scoppio 133- 10 zł cegiełka
Ewa B. - 30 zł SASZA BAZAREK KONICZYNKOWY (sierpień)
Magdalena S - 100 zł od Skarpety im. Talcott (sierpień)
Alina W. - 30 zł sierpień
Agnieszka R. - 40 zł sierpień[/B]
Ania to ja bazarek - 160 zł
[B]Ewa36 - 30 zł bazarek wrzesień[/B]
[B] P.B- 50 zł listopad
giselle 4 bazarek [/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/194486-Koniec-rozliczamy-kolorowe-24.12.10-35zl"]http://www.dogomania.pl/threads/1944...-24.12.10-35zl[/URL] - [B]35 złstyczeń[/B]
[B] [B]

0 saldo na styczeń 2011

[/B]

wydatki
350 zł - hotelik

[/B] [IMG]http://w709.wrzuta.pl/sr/d/aFlZAmGAJgJ/sasza4[/IMG]
[IMG]http://w233.wrzuta.pl/sr/d/4WTLh9UQUrI/sasza5[/IMG]

Konto do przelewów
[B][URL="http://javascript%3cb%3e%3c/b%3E:submitForm%28%2752124019781111001029953171%27%29"]52 1240 1978 1111 0010 2995 3171[/URL][/B]

[B]PEKAO SA z dopiskiem na Sasza[/B][B]+ Nick[/B]

[B]Joanna Sieradzka[/B][/QUOTE]

Nie ma ujetych wplat na koszty poniesione przez Kikou, tj. badanie, zdjecie RTG

Posted

...nie rozumiem
ja wplacialam za bazarek juz po rozliczeniu za grudzien:(
to pewnie jakas pomylka Asi i uzupelni zaraz wszystko
ciotki,Saszce grozi najgorsze
POWROT DO SCHRONU
BO BRAK KASY NA POKRYCIE JEJ HOTELIKU
i juz sie martwie
prosze pomozcie ciotki jakims bazarkiem i pomyslem co zrobic?

Posted

Nie wiem co zrobimy...Asia nigdzie nie pisze, ze zblizamy sie do katastrofy.
Nawet nie wiem czy styczen jest zaplacony bo z rozliczenia nic nie wynika. Wydatki dodatkowe nie sa uwzgledniane, sorry ale to nie jest rozliczenie.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Moze spojrzmy prawdziwe w oczy, jesli Asia nie ma czasu na regularne aktualizowanie wplat, to poszukajmy innego skarbnika i osoby do prowadzenia watku.[/QUOTE] masz racje i to kogos
kto pomoze nam sie zebrac szybko
bo Saszka nam wroci do schronu

Posted

A przy okazji, rozmawialam z Kikou i Saszka ma sie dobrze, z koszyczków przeniosla sie na kanape. Doszla do wniosku, ze skoro inni, jak to okrelisla Kikou "wchodza i schodza" to ona tez moze :) TYlko nasza dzielna dziewczynka nie bierze pod uwage, ze gabarytowo jest z niej TRZY PSY :)
Idealny pies, co wiecej moge dodac!

Posted

Hej, jestem; trochę sobie poczytałam o Saszy, nie "zanotowałam" wcześniej że to koleżanka Lisia :)
zdjęcie w koszyku - bezcenne :D
a może mi ktoś wyjasnić, czemu w pierwszych postach pisałyście o niej "on"?? :crazyeye:

wyjaśnijcie mi - czy Sasza nie ma w ogóle deklaracji stałych??
na razie niestety nie mogę pomóc finansowo, mogę tylko podnosić :(
poszukam też jakiś fantów na bazarek

Posted

Witaj Brzoska i dzieki za odwiedziny, ja tez bede szukala cos na sprzedaz bo luznej kasy brak :(

Na poczatku zle zrozumialysmy kierowniczke i uznalysmy, ze skoro Sasza - to rosyjskie zdrobnienie meskiego imienia, to ewidentnie chlopak :) Okazalo sie, ze Sasza jest piekna dziewczynka, a u Kikou pokazala cudny charakter i nadziwic sie nie mozemy dlaczego ktos sie jej pozbyl. Moze z powodu guzów, nie wiem.

Saszka ma kilka stalych deklaracji, nie jest to jednak komplet. Potrzeba miesiecznie 350zł. Mielismy kryzys w sierpniu, udalo sie uzbierac nawet ponad 350zł, wiec mielismy znów zapasy. Teraz sie okazuje, ze nie mamy nic. Czy juz cos wplynelo, jakies wplaty tez nie wiemy, bo Asia od 19 stycznia nic nie napisala...
Tak naprawde nie iwmy ma czym stoimy przez takie pozne rozliczanie.

Posted

heh, przeczytałam 1szą stronę i nie dam rady czasowo wszystkich kolejnych, więc wybaczcie jak puszczę głupotę jakąś z niedoinformowania,
2 rzeczy :
- zaproszę do przecyztania fana rasy - rozumiem że to ONKA długowłosa lub jej mix?
- wpłacę na ten moment 50 zł, tylko proszę info na jakie konto,
co do skarbnikowania - w przyszłosci być może, teraz nie jestem w stanie ogarnąć swoich wszystkich spraw,
a czy jakaś fundacja może onkowa istnieje, strona rasy, fancluby itp.? albo już pomagają Saszy?

Posted

dziewczyny gdyby ktoś miał jakieś fanty a nie miał czasu zrobić bazarku to ja chętnie zrobię.
Sama już za bardzo nie mam z czego. Po znajomych muszę zbiórkę zrobić.
Prześlijcie nr konta , wiele nie mogę już ale 20 zł wpłacę.

Posted

Sasza byla zglaszana na watku owczarków w potrzebie i czesc osob, ktora wplacala/wplaca sa z owczarkow.
Dodatkowo dziewczyna zglosila sie z apelem o pomoc na forum owczarkow:
[URL]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=16381[/URL]

Ona jest w typie dlugowlosego owczarka niemieckiego, ma cudny charakter, jest spokojna, bardzo opiekuncza i tolerancyjna. Zdajemy sobie sprawe, ze u Kikou jest na dozywociu, nie robimy ogloszen i nie szukamy jej domu. Z powodu guza liczymy sie, ze jej droga jest krótka, wiec chcemy aby na koniec zaznala spokoju i nie przezywala zadnego stresu zwiazanego ze zmiana miejsca zamieszkania. Kolejna sprawa, kto by przyjąć psa z jej stanem zdrowia :(

Cioteczki, szczerze nie wiem jak rozwiazac problem wplat. Asia nie zaglada, jesli pojda kolejne wplaty to znowu potrwa zanim dowiemy sie o stanie finansow.
Udostepnie swoje konto, gdzie zbieram wplaty na Lisia i przynajmniej na chwile obecna bede informowac.
Margaret, Myszko macie nr konta? czy wyslac na PW?

Posted

do Ciebie mam konto, w poniedziałek szukaj wpłaty
dla mnie brzmi to z sensem aby juz Saszki nie przerzucać, wiadomo też że kikou da jej dobrą opiekę w ostatnich dniach,
nie chcę na stałe deklarować wpłat, bo nie mam jasności swojej sytuacji finansowej, ale będę tu zaglądać i zobaczymy...

Posted

Rozmawialam z Asia, we wtorek ma dokladnie sprawdzic czy wplata za okres 16 styczen-15luty wyszla z konta czy nie. Kikou nie dostala za ten okres pieniedzy, wiec albo bank sie pomylil albo Sasza ma nie placony hotel.
Ustalilam z Grazyna i poinformowalam Asie, ze rezygnujemy z jej uslug, nie chcemy dodatkowo obciazac a druga kwestia, musimy na biezaco wiedziec ile pies ma pieniedzy. Ja prowadze watek i zbieram pieniadze na Liska, ktory przebywa u Kikou - zatem zajme sie watkiem i finansami Saszy. Tak bedzie najwygodniej. Dwa psy w jednym hoteliku.

Posted

Z podliczen wplat podanych w poscie 1:

[COLOR=black][B]Środki uzbierane na koncie Rokiego zostana przekazane na konto Saszy - 927 zł[/B][/COLOR]

[B][COLOR=Red]saldo rachunku:[/COLOR]
[/B][B]wpłynęło
Bartosz Z - 100 zł maj, 100 zł czerwiec, 50 zł lipiec, 50 wrzesień, 50 październik, 50 listopad = 400zl
MakS- 10 zł maj, 10 zł czerwiec, 10 zł lipiec, 10 sierpień, 10 wrzesień,, 10 zł październik = 60zł
Fiorsteinbock - 60 zł maj, 60 zł czerwiec, 120 zł lipiec +sierpień, 40 zł wrzesień, 120 październik listopad, grudzień = 400zl
Julita - 30 zł czerwiec, 60 zł lipiec i sierpień, 60 zł październik, 60 zł listopad = 210zl
Jadwiga J - 50 zł maj, 40 zł lipiec, 50 zł sierpień, 50 zł wrzesień, 50 zł listopad, 50 zł grudzień, 50 zł styczeń = 340zl
Ewa R.- 100 zł lipiec
Wojtuś- 30 zł maj, 30 zł czerwiec, 30 zł październik = 90zl
MonikaS - 10 zł lipiec, 10 sierpień = 20zl
Bela51 - 80zł lipiec, 25 zł sierpień bazarek, 50 zł wrzesień bazarek, 55 wrzesień II część , bazarku 80 zł grudzień bazarek = 290zl
Bartosz Z- 50 zł sierpień
Inka Betinka 70 zł sierpień, 40 zł wrzesień = 110z;
Sonek666 - 15 zł sierpień, 25 sierpień = 40zl
Wujek&Ciocia-15 sierpień (cegiełka)
mikoada - 20zł, 20 zł wrzesień, 20 zł listopad, 20 zł grudzień = 80zl
Fochu - 30 zł sierpień
Jolanta08 -50 zł sierpień
Scoppio 133- 10 zł cegiełka
Ewa B. - 30 zł SASZA BAZAREK KONICZYNKOWY (sierpień)
Magdalena S - 100 zł od Skarpety im. Talcott (sierpień)
Alina W. - 30 zł sierpień
Agnieszka R. - 40 zł sierpień[/B]
Ania to ja bazarek - 160 zł
[B]Ewa36 - 30 zł bazarek wrzesień[/B]
[B] P.B- 50 zł listopad
giselle 4 bazarek [/B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/194486-Koniec-rozliczamy-kolorowe-24.12.10-35zl"]http://www.dogomania.pl/threads/1944...-24.12.10-35zl[/URL] - [B]35 złstyczeń[/B]

[FONT=Arial Black][B][COLOR=red]suma wszystkich wpłat: 3697zł[/COLOR][/B][/FONT][FONT=Arial Black][COLOR=#000000]
[COLOR=red][B]łączna kwota przelana do Kikou: [/B][/COLOR][/COLOR][/FONT][B][FONT=Courier New][COLOR=#000000][FONT=Arial Black][COLOR=red]3.284zł
pozostaje: 413zł

[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/B]Wpłaty dla kikou:
16-04-2010 Asia76 za Saszę z Dzierżoniowa od 16.04.10 do 15.05.10 360,00 PLN
22-04-2010 badania Asia76 za Saszę z Dzierżoniowa 70,00
14-05-2010 Asia76 za Saszę z Dzierżoniowa + odpchlanie 372,00 PLN (do 16stego czerwca)
21-06-2010 Asia76 za Saszę z Dzierżoniowa 360,00 PLN (do 15stego lipca)
02-08-2010 Asia76 za Saszę z Dzierżoniowa 372,00 PLN (do 15stego sierpnia)
17-08-2010 Asia76 za Saszę z Dzierżoniowa 350,00 PLN (do 15stego wrzesnia)
15-09-2010 Asia76 za Saszę z Dzierżoniowa 350,00 PLN (do 15stego pazdziernika)
25-10-2010 Asia76 za Saszę z Dzierżoniowa 350,00 PLN (do 15stego listopada)
18-11-2010 Asia76 za Saszę z Dzierżoniowa 350,00 PLN (do 15stego grudnia)
04-01-2011 Asia76 za Saszę z Dzierżoniowa 350,00 PLN (do 15stego stycznia)

Mam nadzieje, ze pomylka zostanie wyjasniona w banku i przelew za 16styczen-15luty wkrotce dotrze do Kikou.