Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sonek666']Już przelewam 25zł :p Od czasu do czasu coś dorzucę jak będę mogła :)[/QUOTE]

Ojej Ciociu Sonek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Bardzo dziękujemy i mokry buziak od Saszeńki :cool3::multi::lol:

Posted

A ja zapraszam niestrudzenie na bazarek dla Saszki
[url]http://www.dogomania.pl/threads/190328-Bizuteria-i-ciuszki-na-bardzo-chor%C4%85-Saszke-i-Wieluniaka-Leo-do-22-sierpnia-br[/url].

Posted

Mam nadzieje ze z mojego bazarku cegielkowego takze wpadnie jakis grosik :) czy ktos moglby napisac tutaj czy doszly do niego jakies juz wplaty z tego bazarku cegielkowego?? bo nie wiem , czy moge juz sabie kogos odhaczyc

Posted

[quote name='zuzia_kuzik']Mam nadzieje ze z mojego bazarku cegielkowego takze wpadnie jakis grosik :) czy ktos moglby napisac tutaj czy doszly do niego jakies juz wplaty z tego bazarku cegielkowego?? bo nie wiem , czy moge juz sabie kogos odhaczyc[/QUOTE]

Ja już wpłaciłam Zuziu :) 30 za bazarek koniczynkowy :loveu:
Ale nie wiem, czy już doszło :cool3:

Posted

[quote name='giselle4']cioteczki kochane
Asia ma problemy w pracy
ale zaglada
jak tylko luknie tutaj to wszystko uzupełni.........obiecuje:)[/QUOTE]

Ależ nie ma problemu :)
Ciocia Asia niech się nie stresuje tylko pracę odgruzuje :)
Ważne że się zbiera :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Moja deklar stala dla Saszki to 40zl od wrzesnia,jak mi sie polepszy,,,;-)to dorzuce cos tam;-).Demi prosila pozdrowic wszystkich,bo niema mozliwosci czasowych na odwiedziny tutaj,wiec pozdrawiam wszystkich;-)))

Posted

[quote name='Inka Betinka']Moja deklar stala dla Saszki to 40zl od wrzesnia,jak mi sie polepszy,,,;-)to dorzuce cos tam;-).Demi prosila pozdrowic wszystkich,bo niema mozliwosci czasowych na odwiedziny tutaj,wiec pozdrawiam wszystkich;-)))[/QUOTE]

My Demi tez serdecznie pozdrawiamy i pamietamy:)

Posted

[quote name='bela51']Kochana Saszenka wybaczy pewnie, jesli zaprosze na bazarek z mojego podpisu. Fuks jest głuchy i niemy , budujemy dla niego kojec.[/QUOTE]
Sama bym wkleila bannerek, ale mam ograniczenie do dwoch w podpisie i nie wiem dlaczego?!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Sama bym wkleila bannerek, ale mam ograniczenie do dwoch w podpisie i nie wiem dlaczego?![/QUOTE]
Niestety, dogo wymyslilo nowe zasady, wszyscy tak maja. A ci, ktorzy maja jeszcze 5, to dlatego, ze mod nie zdazył zrobic porzadku.
Mnie usunął banerki juz jakis czas temu.

Posted

[quote name='bela51']Niestety, dogo wymyslilo nowe zasady, wszyscy tak maja. A ci, ktorzy maja jeszcze 5, to dlatego, ze mod nie zdazył zrobic porzadku.
Mnie usunął banerki juz jakis czas temu.[/QUOTE]
A to teraz rozumiem...qrcze ciecia budzetowe nas dotknely :) Ograniczaja nam miejsce na serwerach?

Posted

Dobrze Asiu, czekamy do wieczorka :)
Najwazniejszy przelew do Kikou i musimy powiadomic Skarpete im. Talcott czy przelew zostal zaksiegowany.
Cioteczki, kolejny miesiac Saszka spedzi u kochanej Kikou a my kibicujemy naszej Slicznotce :)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dobrze Asiu, czekamy do wieczorka :)
Najwazniejszy przelew do Kikou i musimy powiadomic Skarpete im. Talcott czy przelew zostal zaksiegowany.
Cioteczki, kolejny miesiac Saszka spedzi u kochanej Kikou a my kibicujemy naszej Slicznotce :)[/QUOTE]

Przelew do Kikou puszczony wczoraj wieczorkiem a na pierwszej stronie rozliczenie. Sasza szczęśliwa, dzięki wszystkim Ciotkom i Wujkom.