sonek666 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Już przelewam 25zł :p Od czasu do czasu coś dorzucę jak będę mogła :) Quote
ewa36 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='sonek666']Już przelewam 25zł :p Od czasu do czasu coś dorzucę jak będę mogła :)[/QUOTE] Ojej Ciociu Sonek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękujemy i mokry buziak od Saszeńki :cool3::multi::lol: Quote
fiorsteinbock Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='sonek666']Już przelewam 25zł :p Od czasu do czasu coś dorzucę jak będę mogła :)[/QUOTE] Wielkie dzieki!!! Quote
bela51 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 A ja zapraszam niestrudzenie na bazarek dla Saszki [url]http://www.dogomania.pl/threads/190328-Bizuteria-i-ciuszki-na-bardzo-chor%C4%85-Saszke-i-Wieluniaka-Leo-do-22-sierpnia-br[/url]. Quote
zuzia_kuzik Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Mam nadzieje ze z mojego bazarku cegielkowego takze wpadnie jakis grosik :) czy ktos moglby napisac tutaj czy doszly do niego jakies juz wplaty z tego bazarku cegielkowego?? bo nie wiem , czy moge juz sabie kogos odhaczyc Quote
ewa36 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='zuzia_kuzik']Mam nadzieje ze z mojego bazarku cegielkowego takze wpadnie jakis grosik :) czy ktos moglby napisac tutaj czy doszly do niego jakies juz wplaty z tego bazarku cegielkowego?? bo nie wiem , czy moge juz sabie kogos odhaczyc[/QUOTE] Ja już wpłaciłam Zuziu :) 30 za bazarek koniczynkowy :loveu: Ale nie wiem, czy już doszło :cool3: Quote
giselle4 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Jolanta08']Ja też zrobiłam przelew[/QUOTE] cioteczki kochane Asia ma problemy w pracy ale zaglada jak tylko luknie tutaj to wszystko uzupełni.........obiecuje:) Quote
ewa36 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='giselle4']cioteczki kochane Asia ma problemy w pracy ale zaglada jak tylko luknie tutaj to wszystko uzupełni.........obiecuje:)[/QUOTE] Ależ nie ma problemu :) Ciocia Asia niech się nie stresuje tylko pracę odgruzuje :) Ważne że się zbiera :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewa36 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 I ja zaproszę na koniec dnia na bazarek Saszkowy :) Zaglądajcie Cioteczki ;) Quote
fiorsteinbock Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 W pierwszym poscie jest kilka nowych wplat, min. jolanta08 Reszte wplat bazarkowych moze na poczatku tyg Asia uzupelni. Quote
Inka Betinka Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Moja deklar stala dla Saszki to 40zl od wrzesnia,jak mi sie polepszy,,,;-)to dorzuce cos tam;-).Demi prosila pozdrowic wszystkich,bo niema mozliwosci czasowych na odwiedziny tutaj,wiec pozdrawiam wszystkich;-))) Quote
fiorsteinbock Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Dzieki Inka, nam wszystkim musi sie wkoncu polepszyc bo deklaracji przybywa a dochody...zamrozone... Dziekujemy za pozdrowienia i rowniez wysylamy w TOZowe obszary :) Quote
ania_to_ja Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ja zgłaszam deklaracje stałą na Saszeńke ale dopiero od września bo teraz jestem spłukana :D Quote
fiorsteinbock Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='ania_to_ja']Ja zgłaszam deklaracje stałą na Saszeńke ale dopiero od września bo teraz jestem spłukana :D[/QUOTE] Qrcze - jestescie wielkie! Wrzesien zapowiada sie slonecznie i pogodnie! Quote
giselle4 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Qrcze - jestescie wielkie! Wrzesien zapowiada sie slonecznie i pogodnie![/QUOTE] i radosnie i domowo dla Saszki:) dziekuejmy Quote
giselle4 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='Inka Betinka']Moja deklar stala dla Saszki to 40zl od wrzesnia,jak mi sie polepszy,,,;-)to dorzuce cos tam;-).Demi prosila pozdrowic wszystkich,bo niema mozliwosci czasowych na odwiedziny tutaj,wiec pozdrawiam wszystkich;-)))[/QUOTE] My Demi tez serdecznie pozdrawiamy i pamietamy:) Quote
bela51 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Kochana Saszenka wybaczy pewnie, jesli zaprosze na bazarek z mojego podpisu. Fuks jest głuchy i niemy , budujemy dla niego kojec. Quote
fiorsteinbock Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='bela51']Kochana Saszenka wybaczy pewnie, jesli zaprosze na bazarek z mojego podpisu. Fuks jest głuchy i niemy , budujemy dla niego kojec.[/QUOTE] Sama bym wkleila bannerek, ale mam ograniczenie do dwoch w podpisie i nie wiem dlaczego?! Quote
bela51 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Sama bym wkleila bannerek, ale mam ograniczenie do dwoch w podpisie i nie wiem dlaczego?![/QUOTE] Niestety, dogo wymyslilo nowe zasady, wszyscy tak maja. A ci, ktorzy maja jeszcze 5, to dlatego, ze mod nie zdazył zrobic porzadku. Mnie usunął banerki juz jakis czas temu. Quote
fiorsteinbock Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='bela51']Niestety, dogo wymyslilo nowe zasady, wszyscy tak maja. A ci, ktorzy maja jeszcze 5, to dlatego, ze mod nie zdazył zrobic porzadku. Mnie usunął banerki juz jakis czas temu.[/QUOTE] A to teraz rozumiem...qrcze ciecia budzetowe nas dotknely :) Ograniczaja nam miejsce na serwerach? Quote
Asia76 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Cioteczki pieniążki są uzbierane, dzisiaj puszczę przelew do Kikou i zrobię rozliczenie ale to wieczorkiem Quote
fiorsteinbock Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Dobrze Asiu, czekamy do wieczorka :) Najwazniejszy przelew do Kikou i musimy powiadomic Skarpete im. Talcott czy przelew zostal zaksiegowany. Cioteczki, kolejny miesiac Saszka spedzi u kochanej Kikou a my kibicujemy naszej Slicznotce :) Quote
Asia76 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Dobrze Asiu, czekamy do wieczorka :) Najwazniejszy przelew do Kikou i musimy powiadomic Skarpete im. Talcott czy przelew zostal zaksiegowany. Cioteczki, kolejny miesiac Saszka spedzi u kochanej Kikou a my kibicujemy naszej Slicznotce :)[/QUOTE] Przelew do Kikou puszczony wczoraj wieczorkiem a na pierwszej stronie rozliczenie. Sasza szczęśliwa, dzięki wszystkim Ciotkom i Wujkom. Quote
Recommended Posts