ewa36 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 To oczka są najsłodsze :loveu: Śliczny misiaczek :loveu: Quote
giselle4 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [IMG]http://lh6.ggpht.com/_aKlVqupNGIQ/TEYbjXdy9qI/AAAAAAAABgc/s7D8C8S7ros/s720/DSC03535.JPG[/IMG] SASZENKO jestes cudowna ech ludzie ,ludzie... pilnuj naszego LIsia i zyj długo :) Quote
kikou Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 ale się mieliśmy z Saszunią.... Ciocia Giselle podała troszke smakołyków dla piesków, a ja gapa postawiłam worek przy drzwiach i..... na chwillę zapomniałam o nim.... Saszunia wybiega zawsze tam z przodu domu... gdzie inne pieski tak raczej nie wychodzą... i oczywiście obsłużyła się... zeżarła po prostu wszystko.... (powypluwała plastikowe osłonki ;) )..... no nietety za dużo tego dobra było... wczoraj Saszunia zawymiotowała po prostu cały dom.... no ale już brzusio pusty, uspokojony... już chyba bedzie dobrze.... Quote
bela51 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 O matko, to łakomczuszek ! Zeby tylko jej nie zaszkodziło. Quote
fiorsteinbock Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Łakomczuch to prawda! Ale ona jest cudowna i jaka szczesliwa! Pieknie wyglada - Kikou dziekujemy za taka opieke!! :) Mysle tak sobie co to za buziaki lisiowe, slad chlopiec wiedzial, ze Sasza nasza, dzierzoniowska? :) Quote
fiorsteinbock Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Przelalam swoje deklaracje za lipiec i sierpien. Asiu, masz odnotowane kto skladal deklaracje na Sasze? Ja przenioslam z Rockyego, miesiecznie zalezy od mozliwosci od 40zl do 60zl. Qrcze jestesmy na miniusie... Quote
kikou Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Lisiu chyba nie wiedział, że Saszka też Dzierżoniowska, po prostu Saszka daje całusy wszystkim....a Lesio jest nieśmiały...ale jak już ktoś daje całusa to sie odwzajemnia.... a przygoda smakołykowa skończyła sie dobrze... Saszunia przecholowała, wszystko zwymiotowała.... i potem już normalnie jadła i brzusio wiecej nie bolał... Quote
ewa36 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Jest przecudowna :loveu: Kochana dziewczynka :loveu: Quote
giselle4 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 [quote name='kikou']Lisiu chyba nie wiedział, że Saszka też Dzierżoniowska, po prostu Saszka daje całusy wszystkim....a Lesio jest nieśmiały...ale jak już ktoś daje całusa to sie odwzajemnia.... a przygoda smakołykowa skończyła sie dobrze... Saszunia przecholowała, wszystko zwymiotowała.... i potem już normalnie jadła i brzusio wiecej nie bolał...[/QUOTE] Dziekuje Kasiu za wszystko:) Quote
bela51 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Wpłaciłam dzisiaj 80 zł z bazarku dla Saszy. Bedzie jeszcze dopłata, bo czekam na jeden przelew. Quote
mikoada Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Nawet nie wiedziałam, że Saszeńka z moich rodzinnych stron jest :) Dlatego tak mi słodka dziewczynka wpadła w oko :) Quote
Inka Betinka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 pozdrowionka dla cudnej O,N ki (kochane owczarki)od Inki Betinki;-),okolo 5 tego zdrobimy jakis przelew dla Saszki,tylko niemam nr konta,moze jakas karma lub lek? Quote
Inka Betinka Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 konto znalazlam na 1 str;-)),pisze jak byk;-) Quote
kikou Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Inka Betinka']pozdrowionka dla cudnej O,N ki (kochane owczarki)od Inki Betinki;-),okolo 5 tego zdrobimy jakis przelew dla Saszki,tylko niemam nr konta,moze jakas karma lub lek?[/QUOTE] ....staram sie Saszuni dawać przynajmniej z połowe "Diabetica".... może brzmi to idiotycznie, bo Saszunia nie ma cukrzycy... niemniej nie ma w sprzedaży karm na raka, natomiast wiemy że nowotworom sprzyja wysokowęglowodanowe jedzenie stąd ten Diabetic, (to jedyna karma o mocno zredukowanej ilości węglowodanów prostych więc Saszunia objada Rudzieńke cukrzyczkę) poza tym podaje jej kapsułkki Omega 3 (50% firmy Olimp) wiec jeśli masz chęć podarować Saszuni którąś z tych rzeczy to polecamy sie.... :) (bierze jeszcze beta glucan ale tego mamy duży zapas, pierwszy flakonik dostała od Cioteczki fiorsteinbock, a później dostaliśmy wielki słoik jeszcze od mojego kolegi wiec beta glucan mamy... ;) ) Quote
giselle4 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Inka Betinka']konto znalazlam na 1 str;-)),pisze jak byk;-)[/QUOTE] zgadza sie numer konta w pierwszym poscie kikou,omega zaraz poszukam jak mam przesle:) Quote
Inka Betinka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 diabetic ,a jakiej firmy?royal veterynaryjny czy inna firma?a omega3 jak to przeslac do was?;-),to chyba bylo Ubocze...?Inka Betinka pozdrawia Quote
Asia76 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Cioteczki puściłam przelew dla Kikou kwota 372 w wolnej chwili zrobię rozliczenie, uzbrojcie się trochę w cierpliwość. Wszystkim którzy wspomogli serdecznie dziękuję Quote
bela51 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Przelalam dzisiaj pozostalą częśc dochodu z bazarku dla Saszki - 25 zł. Quote
ewa36 Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='kikou']....staram sie Saszuni dawać przynajmniej z połowe "Diabetica".... może brzmi to idiotycznie, bo Saszunia nie ma cukrzycy... niemniej nie ma w sprzedaży karm na raka, natomiast wiemy że nowotworom sprzyja wysokowęglowodanowe jedzenie stąd ten Diabetic, (to jedyna karma o mocno zredukowanej ilości węglowodanów prostych więc Saszunia objada Rudzieńke cukrzyczkę) poza tym podaje jej kapsułkki Omega 3 (50% firmy Olimp) wiec jeśli masz chęć podarować Saszuni którąś z tych rzeczy to polecamy sie.... :) (bierze jeszcze beta glucan ale tego mamy duży zapas, pierwszy flakonik dostała od Cioteczki fiorsteinbock, a później dostaliśmy wielki słoik jeszcze od mojego kolegi wiec beta glucan mamy... ;) )[/QUOTE] I wysokobiałkowa ..... raczysko żywi się białkiem ...... Quote
fiorsteinbock Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Asiu - ja wplacilam 120zł ale lipiec+sierpien Czy mozesz napisac kto deklarowal stale wplaty? Czesc deklaracji przeszla z Rockiego, pytalas ludzi kto sie zgadza - jaka to jest kwota? Mozesz tez zmienic tytul na cos w rodzaju: Slepa sunia wróci z hoteliku do schronu...brak deklaracji Jak nie uzbieramy kompletu dekl. to co z Sasza?! Dla jasnosci, ja deklaruje [B]miesiecznie 40zl[/B] Quote
fiorsteinbock Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Wyslalam PW z zapytaniem o deklaracje do: bela51, wojtuś, MakS - pozostale osoby podane sa z danych pers. wiec nie mam jak sie skontaktowac. Prosze pomozcie rozsyłac watek Saszy - szukamy pieniedzy, inaczej DONka bedzie musiala wrocic do schronu!!! Mam potwierdzenie od MakS, deklaracja jest stała: 10zł Wplaty bela51, MonikaS sa jednorazowe. Stałe deklaracje:[B] fiorsteinbock-40zł MakS-10zł Julka1-30zł Inka Betinka - 50zł (od wrzesnia) Mikoada - 10zł Napiszcie prosze jesli przeoczylam dogomaniaka ze stala deklaracja :) [/B] Quote
Recommended Posts