Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_aKlVqupNGIQ/TEYbjXdy9qI/AAAAAAAABgc/s7D8C8S7ros/s720/DSC03535.JPG[/IMG]

SASZENKO jestes cudowna
ech ludzie ,ludzie...
pilnuj naszego LIsia i zyj długo :)

Posted

ale się mieliśmy z Saszunią....
Ciocia Giselle podała troszke smakołyków dla piesków, a ja gapa postawiłam worek przy drzwiach i..... na chwillę zapomniałam o nim....
Saszunia wybiega zawsze tam z przodu domu... gdzie inne pieski tak raczej nie wychodzą...
i oczywiście obsłużyła się... zeżarła po prostu wszystko.... (powypluwała plastikowe osłonki ;) ).....
no nietety za dużo tego dobra było... wczoraj Saszunia zawymiotowała po prostu cały dom....
no ale już brzusio pusty, uspokojony... już chyba bedzie dobrze....

Posted

Łakomczuch to prawda!
Ale ona jest cudowna i jaka szczesliwa! Pieknie wyglada - Kikou dziekujemy za taka opieke!! :)
Mysle tak sobie co to za buziaki lisiowe, slad chlopiec wiedzial, ze Sasza nasza, dzierzoniowska? :)

Posted

Przelalam swoje deklaracje za lipiec i sierpien.
Asiu, masz odnotowane kto skladal deklaracje na Sasze? Ja przenioslam z Rockyego, miesiecznie zalezy od mozliwosci od 40zl do 60zl.
Qrcze jestesmy na miniusie...

Posted

Lisiu chyba nie wiedział, że Saszka też Dzierżoniowska, po prostu Saszka daje całusy wszystkim....a Lesio jest nieśmiały...ale jak już ktoś daje całusa to sie odwzajemnia....

a przygoda smakołykowa skończyła sie dobrze...
Saszunia przecholowała, wszystko zwymiotowała....
i potem już normalnie jadła i brzusio wiecej nie bolał...

Posted

[quote name='kikou']Lisiu chyba nie wiedział, że Saszka też Dzierżoniowska, po prostu Saszka daje całusy wszystkim....a Lesio jest nieśmiały...ale jak już ktoś daje całusa to sie odwzajemnia....

a przygoda smakołykowa skończyła sie dobrze...
Saszunia przecholowała, wszystko zwymiotowała....
i potem już normalnie jadła i brzusio wiecej nie bolał...[/QUOTE]
Dziekuje Kasiu za wszystko:)

Posted

[quote name='Inka Betinka']pozdrowionka dla cudnej O,N ki (kochane owczarki)od Inki Betinki;-),okolo 5 tego zdrobimy jakis przelew dla Saszki,tylko niemam nr konta,moze jakas karma lub lek?[/QUOTE]

....staram sie Saszuni dawać przynajmniej z połowe "Diabetica".... może brzmi to idiotycznie, bo Saszunia nie ma cukrzycy...
niemniej nie ma w sprzedaży karm na raka, natomiast wiemy że nowotworom sprzyja wysokowęglowodanowe jedzenie stąd ten Diabetic, (to jedyna karma o mocno zredukowanej ilości węglowodanów prostych więc Saszunia objada Rudzieńke cukrzyczkę)
poza tym podaje jej kapsułkki Omega 3 (50% firmy Olimp) wiec jeśli masz chęć podarować Saszuni którąś z tych rzeczy to polecamy sie.... :)

(bierze jeszcze beta glucan ale tego mamy duży zapas, pierwszy flakonik dostała od Cioteczki fiorsteinbock, a później dostaliśmy wielki słoik jeszcze od mojego kolegi wiec beta glucan mamy... ;) )

Posted

Cioteczki puściłam przelew dla Kikou kwota 372 w wolnej chwili zrobię rozliczenie, uzbrojcie się trochę w cierpliwość. Wszystkim którzy wspomogli serdecznie dziękuję

Posted

[quote name='kikou']....staram sie Saszuni dawać przynajmniej z połowe "Diabetica".... może brzmi to idiotycznie, bo Saszunia nie ma cukrzycy...
niemniej nie ma w sprzedaży karm na raka, natomiast wiemy że nowotworom sprzyja wysokowęglowodanowe jedzenie stąd ten Diabetic, (to jedyna karma o mocno zredukowanej ilości węglowodanów prostych więc Saszunia objada Rudzieńke cukrzyczkę)
poza tym podaje jej kapsułkki Omega 3 (50% firmy Olimp) wiec jeśli masz chęć podarować Saszuni którąś z tych rzeczy to polecamy sie.... :)

(bierze jeszcze beta glucan ale tego mamy duży zapas, pierwszy flakonik dostała od Cioteczki fiorsteinbock, a później dostaliśmy wielki słoik jeszcze od mojego kolegi wiec beta glucan mamy... ;) )[/QUOTE]

I wysokobiałkowa ..... raczysko żywi się białkiem ......

Posted

Asiu - ja wplacilam 120zł ale lipiec+sierpien

Czy mozesz napisac kto deklarowal stale wplaty? Czesc deklaracji przeszla z Rockiego, pytalas ludzi kto sie zgadza - jaka to jest kwota?
Mozesz tez zmienic tytul na cos w rodzaju: Slepa sunia wróci z hoteliku do schronu...brak deklaracji

Jak nie uzbieramy kompletu dekl. to co z Sasza?!

Dla jasnosci, ja deklaruje [B]miesiecznie 40zl[/B]

Posted

Wyslalam PW z zapytaniem o deklaracje do:
bela51, wojtuś, MakS - pozostale osoby podane sa z danych pers. wiec nie mam jak sie skontaktowac.

Prosze pomozcie rozsyłac watek Saszy - szukamy pieniedzy, inaczej DONka bedzie musiala wrocic do schronu!!!

Mam potwierdzenie od MakS, deklaracja jest stała: 10zł
Wplaty bela51, MonikaS sa jednorazowe.
Stałe deklaracje:[B]
fiorsteinbock-40zł
MakS-10zł
Julka1-30zł
Inka Betinka - 50zł (od wrzesnia)
Mikoada - 10zł

Napiszcie prosze jesli przeoczylam dogomaniaka ze stala deklaracja :)
[/B]