Jump to content
Dogomania

Rufus - zostaje na stałe w dt :) wspierany przez SOS Bokserom. DZIĘKUJEMY ZA POMOC

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kapsel']Nikt dzisiaj u Rufuska nie był? Nie zapytał się nie pocieszył? :shake:
Żadna nowa duszyczka na wątek nie przyszła :roll:[/QUOTE]

Miałam być u Rufuska w piątek, ale jak to mówią lepiej późno niż wcale. Niestety, finansowo nie mogę chłopakowi pomóc, ale czekam z niecierpliwością na wyniki biopsji i dalsze decyzje.

Posted

Podnoszę Cię Rufusku na dobranoc.
Pomagałam dziewczynom z Białej Podlaskiej? ????? Ja tu prawie nikogo nie znam. Więc nawet nie wiem kto jest kto. Mam tylko miękkie serce i jak dostaję na PW jakąś prośbę to staram się pomóc....ale się już gubię :(. Muszę sobie dać na wstrzymanie, bo w wariatkowie skończę..... Powinnam też do psychologa od uzależnień się udać.... Tylko kasy mi brakuje :).

Posted

Psycholog nic nie da, każdy tu wpadł i wyjść już nie może... Trzeba się trzymać razem :)
za dużo zła wokół.... Mamy ciągle nowe zgłoszenia, dużo roboty, że nie wyrabiamy. Niekończąca się opowieść...
Wtorek będzie paskudnym dniem, bardzo paskudnym :(

Posted

[quote name='Soema']Psycholog nic nie da, każdy tu wpadł i wyjść już nie może... Trzeba się trzymać razem :)
za dużo zła wokół....
Wtorek będzie paskudnym dniem, bardzo paskudnym :([/QUOTE]

Soemuś masz rację... całkowitą. Tak jak i w pierwszym i drugim zdaniu :shake:

Czy ktoś mógłby jeszcze troszkę pomóc finansowo Rufuskowi? Chociaż 10, 20 zł :oops:

:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Maruda666']Kapselku, nie wiem czy wiesz, ale właśnie posłałaś Rufusowi 50 zł:)[/QUOTE]

Marudo Kochana, wiesz że Ty jesteś niemożliwa? :calus::calus::calus: A tak właściwie to wspólnie przesłałyśmy :lol:

Posted

[quote name='Maruda666']Ależ Kapselek się rozcałował :)
A teraz znikam, idę do domu a w domu do czwartku nie mam internetu.[/QUOTE]
Żadne idę do domu :angryy: Siedź w pracy jak najdłużej a najlepiej w takim układzie do czwartku :lol:

Posted

Uwaga być może dobre wieści :

Wyniki histopatologii Rufusa wykazały, ze może to być mega stan zapalny a nie nowotwór, w związku z czym na razie wstrzymujemy się z operacja/amputacja łapy. Dajemy bardzo silne antybiotyki i leki i czekamy ...

Posted

[quote name='Agnezia']Uwaga być może dobre wieści :

Wyniki histopatologii Rufusa wykazały, ze może to być mega stan zapalny a nie nowotwór, w związku z czym na razie wstrzymujemy się z operacja/amputacja łapy. Dajemy bardzo silne antybiotyki i leki i czekamy ...[/QUOTE]
Matko święta, ja tam latam się udzielam a tu takie DOBRE WIEŚCI :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
:cunao::cunao::cunao:
Chyba muszę :chlup::chlup::chlup:

Posted

[COLOR=Green][U][B][SIZE=4][SIZE=5]ZAPRASZAMY NA BAZARKI [/SIZE]

Bazarki dla RUFUSA[/SIZE][/B][/U][/COLOR]

[COLOR=DarkOrchid][B][SIZE=4]NOWY Z ZABAWKAMI[/SIZE][/B][/COLOR]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/183971-ZABAWKI-DLA-DZIECI-na-amputacj%C4%99-Rufusa-d0-30.04-do-22.00[/URL]

[COLOR=DarkOrchid][B][SIZE=4]KSIĄŻKI[/SIZE][/B][/COLOR]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/183709-KSI%C4%84%C5%BBKI-39-tytu%C5%82%C3%B3w-dla-ka%C5%BCdego-dla-Rufusa-kt%C3%B3rego-czeka-amputacja-do-25.04-do-22[/URL]

[URL="http://www.dogomania.183971-ZABAWKI-DLA-DZIECI-na-amputacj%C4%99-Rufusa-d0-30.04-do-22.00"]
[/URL]