Jump to content
Dogomania

Rufus - zostaje na stałe w dt :) wspierany przez SOS Bokserom. DZIĘKUJEMY ZA POMOC

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_Goldenek2']Przed chwilą zrobiłam przelew dla Rufusa na 50 zł. Teraz czekam na maila przechodniego. Gdy go otrzymam, natychmiast roześlę gdzie się da. Komu trzeba podawać swój adres mailowy?[/QUOTE]
Dziękuję. Podaj mnie, ja pewnie też będę zobowiązana do wysyłania :)

Posted

[quote name='_Goldenek2']Wysłałam Ci Soema mój adres mailowy na PW :)[/QUOTE]
Dziękuję, zapisałam :) czekamy na efekt prac tekściarza i grafika :)
dzięki wielkie.

Posted

[quote name='gazzy']Właśnie się dowiedziałam. Moja znajoma zamiast 20 zł wysłała 40 zł :p[/QUOTE]

Świetnie! :bigcool::bigcool::bigcool:I z tego co wiem od Gazzy :calus: to jej ciocia tez pieniążki przeleje dla Rufuska :loveu: Dziewczyny, jak myślicie uda się pomóc Rufuskowi? :roll:

Posted

Już wczoraj Ci napisałam, ze się uda.... Musi się udać jak wszyscy weźmiemy się za pracę. Tak w tym życiu już jest....samo nic nie przychodzi. Potrzebny jest zapał i wiara, ze się uda.

Posted

I jeszcze jedno. Założycielka wątku powinna w 1 poście prowadzić rozliczenie. Tam powinny być ewidencjonowane wszystkie: najpierw deklaracje, a za chwilę wpływy. Tak samo wydatki. Ludzie muszą wiedzieć, że ktoś czuwa nad wątkiem. Muszą na bieżąco wiedzieć ile jest pieniędzy, ile brakuje.... Wtedy chętniej się na takim uporządkowanym wątku działa :).

Posted

No pięknie dziewczyny. Teraz wątek jest przejrzysty. Mam nadzieję, że to przekona wielu darczyńców. Z naszego Szansowego doświadczenia wiemy, że ludzie często dopytują się na co poszły Ich pieniądze. I nie oszukujmy się - mają do tego pełne prawo. I jeszcze jedno: wątek musi żyć. Dobrze jest pisać na bieżąco co się u psiaka dzieje, dobrze jest wklejać nowe zdjęcia. Jesteśmy tylko ludźmi z naszymi wadami i zaletami. Ludzie są ciekawi i chętniej sięgają do sakiewki, gdy widzą, że dzieje się coś dobrego, że ten wysiłek (czy to finansowy czy też innego rodzaju) daje efekty :).

Posted

No to Aguś, żeby nie było, że ja tu płaczę na wątku a nie wpłaciłam. :razz: Zaznacz proszę, że odemnie 150 zł, już (chyba) w poniedziałek poszło :roll:

Posted

[quote name='Kapsel']No to Aguś, żeby nie było, że ja tu płaczę na wątku a nie wpłaciłam. :razz: Zaznacz proszę, że odemnie 150 zł, już (chyba) w poniedziałek poszło :roll:[/QUOTE]

[quote name='gazzy']Moja ciocia razem z wujkiem przelali 200 zł :)[/QUOTE]

Brak mi słów... :Rose: DZIĘKUJEMY!

Posted

[quote name='gazzy']Moja ciocia razem z wujkiem przelali 200 zł :)[/QUOTE]

A ja jeszcze dopisze że Kochana Gazzy wysłała juz jakiś czas temu piękny kubraczek dla Sigmy :calus::calus::calus: